Bak anlaşıyoruz galiba.Bu sitede haksızlığa, hukuksuzluğa eyvallah diyen çıkar belki ama okyanusta damla misali azdır.Hadi iyi niyetimi de katayım okyanusta çeyrek su damlası olsun.Hiç yok diycem ama o biraz fazla iddialı olur.
15 milyarlık araba dediğin nedir senin.Hiçbir gelirin yok ve sadece kapının önünde bir araban var.3 gün yaşayamazsın.Araba zorunlu ihtiyaçtır, hele engelliysen zorunluluğu onla çarpabilirsin.Ne yani araba alan maaşı kestirsin mi ? O araba suyla mı çalışır sence.Ya da maaşı kesilen arkadaş 3. gün arabanın aynasını falan mı yiyecek.
Haksız, hukuksuz dediğin insanlar haklıysa bunun vebalini ödeyebilir misin sence? Devlet niye var, mahkeme niye var.Ben yeni emekli oldum, yok raporuydu, yok heyete girdiydi, yok uzmana gönderildiydi; emekli olduk ama nasıl olduk bir de bana sor.Elinde delilin, ispatın olmadan insanlar hakkında atıp tutmasan daha iyi olmaz mı sence?
Bir bütünün, bir parçası, onun hepsi demek değildir.Bu İmam Rabbani nin sözüdür.Sen parçadan yola çıkıp bütünü kötülüyorsun.Ha iyi niyetlisin eyvallah ama seni tanımayan insanlar iyi niyetini bilmez ki, önce yazdıklarına bakar.Yazdıklarına bakanların çoğu da senin yanlış şeyler yazdığını söylemişler.Bu senin yanlış bir insan olduğunu göstermez.Sadece üslubun ve ifadelerin yanlış anlaşılmaya çok çok müsait.Art niyetli olduğunu düşünsek cevap yazmak için bu kadar uğraşmazdık.
Uğraşmazdık dayii...
Uğraşmazdık cevherim...