9 ay önce ,9 yıllık diyalizden sonra ,akdeniz ünv.tıp da kdavradan nakil oldum .idrar yolu iltihabı yüzünden 5 ay sürekli hastanede yattım . ama çok sıkıntı çekmeme,antibiyotik allerjilerine karşın ,kreatin üre vs. değerler hiç anormal olmadı. böbrek gayet uyumlu oldu .
halen .5 gündür idrar yolu iltihabından hastanede yatıyorum .bugünleri değerler gayet iyi ,inşallah taburcu olurum .
bu arada ,yılbaşı 2014 girerken eşime de 16 yıl diyalizdensonra, piyongo gibi kadavradan nakil çıktı ..o taburcu olduktan sonra hiç sıkıntı çekmedi .inşallah nazar değmez .
9 aydlık zaman zarfında en azından 8 ay hep hastane de hem yatış ,hem kontrol hem eşime refakatcılık derken ,Fethiye'de evime 1 kez giebildim .
Şu an ,estetik kontroksiyon kliniğinde yatıyorum ,yüz nakli olanların hepsini de görüyor konuşuyoruz .
anlatılacak o kadar çok yaşanmışlıklarım var ki; anlat anlat bitmez sanırım ileri dönemlerde ,anılar gibi ,güzellikleri ,umutları ,yorgunlukları kırgınlıkları ama nakil olmanın da çok şeylere değer bir yaşam olduğunu anlatabilirim .
kalın sağlıklıca ..inşallah nakil olmayanların nakil olmanın sevincini yaşaması dileğiyle ...