Evet. Estetik amacli oldum. 1.63 benim boyum. Hedef 7 cm sonunda 1.70 olmak.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Beni şimdiden gecmissin))) ama zaten ben senın yerınde olsam asla amelyt olmazdm boyun cüce degıl ki 1.65kısa da degıl o kdr bu riskler alınmaz ilerde ne olacgı bilınmez ya benım zorunluydu oldm yoksa bu acıları cekmek hic ic acıcı degıl neyse yıne de allah devamını getırsın bıran önce ıyı olalım da cokta önemlı degılDr eylulde istersen baslayabilirsin gorevine dedi ama bu cihaz cikmadan gitmek istemiyorum. Raporumu kullanacagim. Benim de bugun 2.3 cm tamamlanacak ins. Gunluk bir mm uzatiyorum. Gunde dort kez islem yapiyorum.
Geriden geliyorum ama sizi gecicem ☺
Tabi onemli olan saglikli kaynamasi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ins Nisa. ☺
Fatomaa dedigin gibi bu surec cok sancili ve estetik amacli dusunenlerin cok ciddi dusunmesi lazim. Oyle kolay degil cunku.
Valla boy meselesi bende cok buyuk takinti yapmisti. Resmen mutlulugumun önündeki en buyuk engellerin basini cekiyordu.
Karar verdim.
Dedim ki su ameliyati olayim cihazi taktirayim nasıl olsa kurtulamicam ☺
Cihaz cikana kadar bagirsam da cagirsam da sabredicem ☺
Ama sonunda mutlu olucam diye.
Ve sukur benim de 28 gun oldu.
Bitiyor yavas yavas.[/QUOTE
Ya takıntı mutsuzluk haline dönüşmüş ise insan zaten artk amlyttan başka cözum dusunemıor ...benım kuzenım 1.50boyunnda bir adamla evlendi adamdaki egoyu görsen kıvanc tatlıtugda yokcta yook kuzenım ona milyon basar hem boyuda 1.60kadın guzel alımlı adam ona bıle ben daha guzelıne layıgım havalarında öyle norml bir işi norml bir maaşı var demem o ki insan kendıyle barısık olunca 1.50boy bıle mutluluga engel olmuor bazen içten topuklu alıor kuzenım eşine makst düğünlerde aynı boya erişsinler diye sende 5icten topuklu ayakkabı giyebılırdn