Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Oooo sen bzde. Daha kalıtelılerıne olmussjn ben suan ucuncu gundeym ama agrm var korkum var uc ay sonra okullar acılack dersler var ayagm kaynarmı yasım büyüdü 27oldu bünyem cok zayıf inslh sonu gızel olur

Ne kdr a maloldu sana

Amelıyt dynner

Merhba herkese evde egzersz icin neler önerıldı sıze arkdslar ben suan dızımı zorla kırpmaya calısıorm kaslarm ve etlerim uzatma ıcın gerılıor

öncelikle gecmiş olsun kardesim
ben de eskiden boy uzatma konusunda cok arastırma yaptım
ögrendigim kadarıyla alt kaval kemiginden ve ust baldır kemigini kırıp
tellerle baglayıp kemigin kendi kendine uzaması bekjleniyormuş bu dogrumu???
Bu boy uzatma ameliyatı hersey dahil nekadar para tutuyor tam olarak ???

fatomaa, şimdi nasılsınız? Ağrılarınız azaldı mı? Ergezsiz olarak doktorum bana evde çokça yürümeyi, karın üstü (dizlere kadar) yatağa serilip bacakları havada serbest bırakmayı (diz arkazı kaslar boy uzadıkca bükülmesin diye), sırtüstü olarak bacakları kaldırıp 90 derece bukmeyi onerdi. Şimdilik fazla bükmeye çalışma, ağrılar azalsın, 3-4 hafta sonra bukmeye calışırsın. Bacağını aşağıda tutma, şişiyor. Oturduğun zaman yukarı bir yere koy. Bir de, ayak pencesini aç-kapa. Kaslar boşaldığı için pence aşağıya kayıyor.

Merhaba nis cokk sukur agrılar bıraz daha azaldı yavas yavas ıyıye gıdıorm bugun tam ıkı hafta oldu amlyt olalı bacagımı sureklı yukarıya kaldırıorm ama destek alarak ben desteksz kaldıramıorm doktorum kaslarn cok gucsuz dedi bakalm ınslh acılır yavas yavas sen nasılsın ıyı mısın sımdı

Selam. Ben iyiyim elhamduliLLEh. Gecen hafta 2 gun cok agrim oldu, agrikesici ilac kullanmak zorunda kaldim, shimdilik iyi gidiyor. Baslarda kaslar zayif oluyor, sen sakin ergezsizleri birakma. Gozunu korkutmak istemem ama, en cok agrilar baslarda oluyor, sonra azaliyor, sonra uzamaya baslayinca bir kac santim sonra yine kaslar agrimaya basliyor. Ama biz zaten onceden agrilar olacagini bilerekden bu ameliyati yaptirdik, her sey gecicidir, agrilar da... Allahin izniyle bunlari geride birakacagiz ve bizim icin guzel hayat basliycak )) Boyle iyi seyler dusun ki, agrilar seni yenmesin.

soylemeyi unuttun, bu gun ben tam 2 sm uzamis oldum )) 6-6.5 sm durdurma karai aldim, cunku baskalarinin resimlerine baktigimda cok uzama olan kisilerde proporsiyon bozuklugunun yarandigi gordum ve uzadiktan sonra kosamayan 2 kisi biliyorum. bu beni korkutuyor acikcasi. Her iki bacaktan ameliyat olup da kosabilen tanidiklariniz varsa, bana soyleyin lutfen, yoksa ben de kosamiycam korkusu yarandi icimde.

Yaa bence bu korkuyu yen burda her ıkı bacaktan amelyt olup 4 5ayda koşan birileri vardı sayfayı gerıye dogru okursan onun yorumlarını görursun elbet adı rayc olmalı muharrem ınanda amlyt olmustu boyunu kac cm yapacaksn nis sen 6.5cm yeterlı zaten sonrası zor olur rıske gırmemek daha ıyı

Onun yorumlarini takip ediyordum, ama ameliyatdan sonra sadece bir yorum yapmis. Kosabildigini yazmis, ama ne biliyim, bu bana yeterli gelmedi. Ben 6.5 cm, hatta belki 6 cm-da uzatmayi kesin durduracagim.

Arkadaşlar bu kosamama durumunu ilk defa duyuyorum ne oluyor da kosamiyorlar. Kaslar mi yetişmiyormuş koşmak için. Lütfen birisi açıklasin bu önemli bir konu beni ameliyat kararimdan vazgeçirebilir kosamamak.

Tam olarak neden boyle oldugunu ben de bilmiyorum, ama kiz gozumun onunde kosmak istedi, ama kosamadi. Doktoru zamanla duzelecegini soylemis. Ama 3 yil gecmis ameliyatdan...

mrblar iki haftadir bole bi forum ariyodum acan arkadaslara tesekkyr ederim su sorum olacakti balta limanin da ameliyat olan varmi varda doktor önerisi ??? ayrica arkadasalr fiyatlar cok ucuk ben herkesin butcesinin bunu karsilayacagini dusunmuyorum bende cok istiyorum ancak sanirim alaninda cok ii iki doktor var ve fiyatlari cok fazla

Akgn dedıgın doktorlar kımler???muharrem inan ve metın kucukkaya mı baltalımanında sami sökucu ıyı ama her amelytı yapmıor benım bacak ıcın olmaz dedı mesela yapamam fılan risklı senın sorunun tam olarak ne kısalık mı egrılık mı?

fatomaa evet muharrem inan ve metin bey yaaa ben ist. baaya uzagim ama ins gelicem benim sorunum da kisalik malesef

Vallah bende cok uzagm ama geldım mecbur ev buldm kalıom

Benım hem kısalık hem egrılık var sadece kısalık olursa daha avantajlı daha rahat biter

burda boyu kısa olupta hayatından memnun olmayan ne çok insan varmış hatta benden uzun olupta isyan edenleri görünce şaşırıyorum benim boyumda 135 cm ama sizin gibi 3-5 cm için ameliyat olmayı hiç düşünmedim düşünmemde sevgilisi olupta ailesiyle tanışmaya korkanlar sokakta işittikleri cüce lafından dolayı ameliyat olmak isteyenler hayat zor evet ben sanki hiç yaşamadımmı boyum kısa diye dalga geçenler yüzünden sokak değiştirmeler futbol oynarken adam yerine sayılmayıp fazladan oynatılmam gol atınca çıkarılmam :) sevdiğim kıza sevdiğimi söyleyememem istediğim kızla evlenememem başkalarının kendi oğullarına layık gördüklerini bana layık görmemeleri lafa gelince benimde sevmeye hakkım var ama ona sevdiğimi söyleyince sanki terörist misali suç işlemişim gibi azarlanmalar küsmeler derdin ne diye sorulupta derdini söyleyince boşver diyenler okurken herkesi dansa kaldırıp bana gelince aa senmiydin deyip uzaklaşıp giden müdür yardımcıları... daha yazmak istesem neler çıkar neler ama ben çok şükür Rabbime diyebiliyorum ve hiç bir kız içinde isterse 30 cm boyumu uzatmasını istemem bi kız beni sevecekse olduğum gibi sevsin isterse benden uzun olsun ben ona çok iyi "adam" olurum çok iyide severim ama kısayım diye istemezse kapıyı gösteririm yinede kimseyi yargılamıyorum herkesin kendi düşüncesi Allah hepimizin yardımcı olsun.

Arkadaşlar hacı kutlu' ya boy uzatma ameliyatı olup sorun yaşayan var mı? Ben oldum ve şu an sağlığımı kaybettim. Eğer benim durumumda olan varsa lütfen özelden yazın.

Ne oldu sen ıkı bacak bırden mi uzattın nasıl kaynettn ne oldu

Cok gecmıs olsn insallah gecer

Estetik amaçlı düşünen arkadaşlara söylüyorum bunu sakın yaptırmayın. Doktorların laflarınada aldanmayın paranızı ve sağlığınızı alıp hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Benim her iki bacağımda artık normal değil. Yapılacak yeni ameliyatlardan sonra ne olacağınıda bilmiyorum. Bildiğim tek şey doktor diploması altında insan ve sağlık ticareti yapılıyor

Fatomaa sen kime ameliyat oldun

Evereeest, problem tam olarak ne? Ben de estetik amacli ameliyat oldum ve acikcasi boyle seyler duydugumda korkuyorum ( Allah hepimie acil shifalar versin!

cok şaşırdım sanirim grupta ilk olarak bole bisey duydum everest tam olarak noldu anlatabilr misin Nis sen iimisin sende sorun sikinti varmi

akgnsbnm, şimdilik iyiyim, elhamduliLLeh. bazen cok agri oluyor, ama bu normal bir hal. sadece arkadaşların problemlerini okudukça korkuyorum, acaba ben de mi böyle sorunlar yaşarım diye.

Ben metın kucukkaya ya oldm cokk gecmıs olsn benm zaten estetık degıl tek bacak kısalıgı ınslh ıyı olursun cok uzuldum

Suan netıceyı bılmıorm daha 14gundur uzatma yapıorum bende

Holfyx ıle mı oldn sen hangı yomtmle oldun kı benımkı fıtbone

Arkadaşlar maksadım kimseyi korkutmak değil. Estetik amaçlı boy uzatma ameliyatını olmayı düşünenleri uyarmak için yazdım. Sakın yaptırmayın. Ben bu ameliyata alınmadan önce herşeyin iyi ve güzel olacağından başka bir şey anlatılmadı. Dertleri para kazanmak ve reklam yapmak olan doktorların elinde oyuncak olmayın.

Ayak bileklerim ve diz kapaklarım içe döndü. Ayaklarımda şekil bozukluğu oluştu

Zor yürüyorum başka bir doktora oluşan bu durumları düzeltmek için yeniden ameliyat olmam gerekiyor

Dilerim ameliyat olan arkadaşlar bir an önce sağlıklarına kavuşur ve benim yaşadıklarımı yaşamazlar. Sağlık sorunu olmayıp estetik amaçlı ameliyat düşünenlerde bundan vazgeçerler. Hepinize acil şifalar diliyorum

Ben estetik amaçlı düşünüyorum 7 temmuz da Muharrem inan'a randevu aldım.Bu ameliyatı olan arkadaşlar süreç hakkında biraz daha bilgi verirlerse çok sevinirim.Herkese acil şifalar ...

@evereest benim yakın arkadaşım hacı beyin asistanıdır. Hacı beyide az çok tanırım. Sizi bu hale sokup çaresiz bir şekilde bırakıp tedavinizi yarıda kestiyse gerçekten ayıp bende bir daha hacı beyin adını ağzıma almam. İlk defa bi hastasından bunları duyuyorum ve şaşkınım. Araştırıcam bu konuyu gerçekten çok merak ettim en kısa zamandada bi sonuca ulaşıp bilgileri burda herkese paylaşıcam. S

Ben 14 aydır uğraşıyorum senin bulabileceğin bilgilerin gerçekleri yansıtacağını sanmıyorum. Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem ben üzerime düşeni yapıp buradaki insanları bu ameliyatın ciddiyeti hakkında uyardım. Bundan sonrası herkesin kendi tercihi. Sadece şunu bilki ne yaşadığımı ve ne halde olduğumu ben biliyorum.

Ben size yanlış birşey söylemedim. Hacı beyi savunduğumda yok. Sadece varsa böyle bir durum merak ettim ve araştıracağımı söyledim. Olayı ayrıntılarıyla burda anlatacak değilim. Neticesinde hacı beyin hekimliğini önerdiğimiz insanlar oluyor. Ben kendi vicdanım iiçin araştırcam Durumunuza çok üzüldüm umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim. Allah sağlığını kaybeden ve kazanmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun. Bu hayatta bundan daha zor hiç bir şey yokmuş

Üst Alt