Aleykum selam, Andree. Akshin doktora ameliyat oldugumu kim soyledi? Ben doktorum da Rusyada yasiyor, ama Akshin degil.
Ameliyata gelince, bu işde en kolay olanı ameliyat, ondan sonrası bir az zor. Bende 4 gün hastahanede kaldığım sürece ağrı oldu, eve geldiğimden bu güne (yani 11 günde yalnız bir ağrıkesici hab aldım). Ağrılar her kese göre değişir diye düşünüyorum, çünkü bu ameliyatı benden önce olanlar çok ağrılı olduğunu söylüyorlardı. Aslında sonucun güzel olmasından eminolursak, hiç de korkulacak bir ameliyat değil. Eğer bacak kısalığınız varsa, veya boyunuz kısaysa ve bu hayatınızı etkiliyorsa, o zaman ameliyat olmanızı tavsiye ederim. Yok boyunuz normalse ve bir kaç cm daha uzun olmak istiyorsanız, o zaman değmez. Bir de eğer ameliyat olursanız, 7 cm-den faza uzatmayın boyunuzu, çünkü benim bir tanıdık 9 cm uzatdı, şimdi kaslar diz kapağını aşağı çekiyor, yüksek topuklu ayakkabı giydiğinde falan ayakları morlaşıyor, bi nevi sakat gibi. Yine sorularınız olursa, burdan sora bilirsiniz.
.