Sevgili INCI,YILDIZ,HASHAS,SONUNDAKOSTU VE RAYC
Sİzler Kral ve Kralicelersiniz cunku sayenizde cok bilgilendik.hayatımda ilk defa bı forumda yazı yaziyorum ve allah sizlerden razi olsun..gani gani boy versin saglık versin huzur versin..yasım 32 boy 1.66 ama bacak boyum kısa.arkadasın birinin yazdıgı gibi benımde uzanırsam bıraz ,avuc iclerim yere degebılıyor..inanılmaz atletigim ve fitim ama genede boyumla ilgili dertliyim.sizler beni anlarsınız..sızlerden edındıgım bilgilerle 3 doktordan(muarrem inan,mehmet kocaoglu,metin kucukkaya) da ayrı muayne olucam ve karar vericem ama sanırım dısardan yontemi tercih edicem(fiyat avantaji)ben 8-10 uzamak istiyorum.sorularım sunlar olucak lutfen vaktınız olursa cevaplayin hatta telefon versem tanıssak ankardada olan varsa sızlerden ,tanısmak, yemek ismarlamak bıraz soru sormak cok isterim
-iyilesme suresinde bi fark varmı(ic ve dıs yontemde) ama bahsettigim spor yapma kosma vs. bunları yapabılmek icin iyilesme sureci aynımı.
-dısardan yontemde kalan izler cok mu buyuk oluyor bunla ılgili 3-4 sene sonrakı haliyle ilgili hic fotograf bulamadım
- icerden yontemi tercih edersem 7-10 cm boy icin ust bacak ve alt bacakta bırden mı uygulamak gerek ,yoksa tek bolgede 7-10 cm uzama olabılırmı
-istanbul dısında hastaneden taburcu(ne kadar sure hastanede kalınıyor) olan kısı ne kadar sıklıkta istanbula kontrole gelmek zorunda
-son olarak; icerden yontemi tercih edersem 7-10 cm icin ortalama ucret ne kadar olucak 100 bın 150 bın arası gibi bi rakammi?
ilk defa yazıyorum,yazım yanlıslarımı çokça olan sorularımı ve heycanımı maruz gorursunuz umarım..
Lütfen cevap ve ozellıkle hayatındakı son gelismeleri yazınız hergun bakıcam
)
saygılar sevgıler
cem