Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.
kısa olup da buna karşın acı çekmeye dayanıp değiştirenlere saygı duyuyorum, maddi manevi bisürü tanrısal adaletsizlik var, kaderini acıya zorluklara dayanıp değiştirene saygım var ama hele tr de 1.70 üstü yada yakını olduktan sonra çok gereksiz bence, tom cruise 1.73, erkekler için sölüyorum tabi bu kaar fizik önemsiyorsanız sadece boy insanı yakışıklı yapmaz, hatta boyla yakışıklılığın alakası yoktur, kızlarda uzun boy nadir olduğu için sadece boy bile baktırıyor, ama erkekte eskiden avarel denirdi, tarık akan uzun ama rahmetli kemal sunalın inek şaban tiplemesi de uzunu, boyun yapacağı kadar tipi vücud çalışıp da sağlayabilirsiniz hatta dengeli olanı daha karizmatik, doktora vereceğiniz paraya da eski-yeni bi alman arabası alın, 3-5 cm uzunluktan elde edeceğinizin 10 katı rahat edersiniz. 35+ olan ev alsın, kirada evim var der, yazık dr. lara daha fazla gaptırmayın
Kosusturmaca cok fazla oldugu ve ayakta uzun sure duracağim bir işim olacağı için ne kadar bir süreç sonra sürekli ayakta durmak bana zararli olmaz ve estetik ameliyat olucagim için heyet raporu alabilir miyim bir müddet calismamak için (doktora yapacağım icin normalde kayit doldurmak yasak bizim bransimizda izin vermiyorlar )
MCagdas35 sorunu 6 agustosda soracağım ama sonradan aklıma geldi internet sitesinden mesaj olarak soru sorduğunda geri dönüş yapıyor muharrem inan ordanda sorabilirsin başka sorun olursa her şey istediğin gibi olur umarım
arkadaşlar 14cm uzama yapmak istiyorum en sağlıklı olan uzama yöntemı hangısı ılerde sorun yaşayan oldumu ve fiyat aralıgı genel olarak ne kadar a patlar bana hangı doktoru önerıyorsunuz ?
240bın aşırı bı fıyat da acaba 14cmnın bı sıkıntısı olurmu paramızla rezil olmayalım usttekı yorumlarda arkadaşlar 8cm sonrası sıkıntı diyolar ama bazı cucelere 14cm yapıolar 30 cm yaptıran bıle var
Vallah paranızla rezıl olursnz tabi 14cm ne demek o cüce dedıgın insanların bi bacak yapısına bak o kdr kalın ki fızıktedavıye bır cocuk gelıor suan oda öyle 8yasında ama bacakları benden kalın uztma yapack holfyx yapmıslar ona 16cm uzatackmıs nasıl yapılack tam bilmıoem ama her ay 1cm uzattıklarını dedı annesi bu alet bır yıldırcocukta takılı ımıs ve de dedıgım gıbı bacakları cokk kalın uzatmaya elverıslı onlar pek bizim gibi degıller 240bin dehset bi para ama param olsydı saglık ıcın trılyonda verırım herlade...saglımız olmasa neyimiz kalır ki....
fatoma haklısın sağlık için trilyon yine verilir . peki holyfixle en fazla uzama şansımız ne kadar 15 cm uzayabilirmiyiz fitbone ile daha mı çok uzarız hangisiyle en fazla uzarız
arkadaşlar gym e başlıcaktım bugun ortepediye gittim ne olur ne olmaz ağırlık kaldırcam epifizlere baktırayım doktor dedi açık daha suan 19 yasındayım 17 ikende gittim açık dedi ama 17 den 19 a 1 cm uzamadım epifiz açık dedi doktor ne yapmalıyım arkadaşlar bide doktor ne kadar zorlarsan zorla dna sonuçlar boyu dedı ağırlık altına gırmelımıyım ne yapmalııyım bu arada annemde babamda kısa ama kardeşim 14 yaşında 1.80 cm erkek
Holyfixle hem alt hem ust bacagi ayni anda uzatip 13-15 cm uzayabilirsiniz. Yaklasik 80-90 bin tl maliyeti olur. Ort bir yilinizi alir.
Ben sadece ust bacagi uzattim. Hedef 7 cm. Suanda 3.9 cm uzadim. Ins bittiginde huzurlu ve mutlu bir sekilde hayata atilacagim. Ama surec hic kolay degil. Parasi da agrisi da gayet fazla. Ama sabirli olanlar ve ciddi olanlar elbette dayanabilirler.
yazaribrahim bu ameliyatı olan zaten herşeyi göze almış oluyor dayanınıklılık elbet önemli birşey sabırlı olmak lazım maliyet önemsiz insan sağlıklı olduktan sonra yarı yılımızı alsın yeterki sağlam şekilde uzayalım peki fitboneyle alt üst bacak olursak dahamı uzun sürer tabi onun maliyeti daha yüksek paha biçilemez onu biliyorum ama fiboneylede sanırım iki bacağı aynı anda yapmaz fitbone daha uzun süreç alır benim bildigim kadarıyla sanırım en uygunu holyfix ben öyle düşünüyorum siz ne diyorsunuz
Acikcasi benim o kadar param olmadigi icin fitbone u direk eledim. Kaldiki holyfix de gayet iyi bir sekilde uzatma yapiyor. Ve maliyeti gayet uygun. Ve cok fazla arastirmaya ve uzerinde uzun uzun dusunmeye gerek yok diye dusunuyorum. Elbette arastirip tum riskerini ve avantajlarini ogrenin ama belli bir yerden sonra insan sadece oyalanip duruyor.
Ben de iyiki ani bir kararla ameliyat oldum.
45 günü geride biraktim ve 4 cm uzamis olacagim bugün.
İbrahime katılıyorum 6 aydır araştırıyorum son 4 aydır falan 1-2 şey öğrendiysem yeridir sadece kendimi hırpalıyorum direk gidip en kısa zamana gün alıp ameliyat olacağım umarım istediğim gibi olur
tabiki araştırmak iyi ama ne kadar araştırırsak araştıralım bize en doğru bilgiyi nasıl olabilecegini doktorlar söyler bizim amacımız gitmeden birşeyler ögrenipte gitmek ben bu forumda çok şey ögrendim mesela hiçbirşey bilmiyordum ama baya şeyler ögrendim artık neyin ne oldugunu biliyorum artık herşeyi bilip daha iyi bir şekilde gidebilirim
Ilk gunlerde zorlayarak walkerla ayakta durabiliyordum. Fakat adim atamiyordum. Parmak uclarimi kullanarak cm cm ilerliyordum. Ayaklarimi kaldirdigimda ayaklarim geri gidiyordu. Yani duz adim atamiyordum ama geri geri adim atabiliyordum. Sonra yavas yavas egzersizlerle beraber adim atmaya ve walkeri daha rahat kullanmaya basladim. Fakat agrilarim da oluyordu. Neredeyse hergun fizik tedavi aldim bir saat. Isteyenler devlette hatta bircok ozel hastaneden ucretsiz fizik tedavi destegi alabilirler. Rontgeninizi de o hastaneden ucretsiz cekebilirsiniz. Son birkac haftadir koltuk degneklerine gectim. Daha hizliyim simdi. Agrilarim hala var ama eskisine nazaran cok daha iyiyim. Ins en fazla bir iki aya kalmaz desteksiz ilk adimlarimi atarim diye dusunuyorum.
Arkadaşlar şu ana kadar bu ameliyatı olan 20 ye yakın insanla görüştüm doktorumla 2 görüşme yaptım ve son görüşmeyi 6 ağustos tarihinde yapacağım ama bazen bu ameliyat gözümde işte herkes oluyor sen niye olamıyorsun gibi bir bakış açısıyla küçülürken bazen de açık kalp ameliyatına girecekmişcesine zor geliyor.Olan arkadaşlar acaba sizce olmanız değdi mi veya ağrılar günlük hayatta yaşayabileceğimiz neye benziyor gibi maddi veya teknik konularda değil de psikolojik sorulara cevap verebilirler mi ?
ali cemal kardeşim bende boy uzatma ile ilgili cok araştırma yaptım bi 2 senedir cok araştırdım bu forumdaki tüm yorumları tek tek okudum
Hacı kutlu hic icime sinmedi sanki doktor deilde ticaretci gibi geldi bana yani bana paramı versinlerde ne olursa olsun diyo metin kücükkaya doktor 1 numara ama cok pahalı muharrem inan hocaların bi tanesi gercekten cok iyi bi insan aynı zamanda metin kücükayanın ögrencisi yani sen kardeşim muharrem inan hocama ameliyat olacaksın benim de aklımda ki isim muharrem inan normalde metin küçükkaya branşında tartışmasız bir numara Ama kardeşim o kadar bütçemiz yok maalesef muharrem inan hocamız da gerçekten çok iyi bir insan ve işinde çok başarılı gerçekten bu işin doktor olduğunu her anlamda hastasına hissettiriyor Ali cemal kardeşim eğer sakıncası yoksa sana özelden mesaj atamadım buradan numaramı yazıyım bana ulaşma şansım var mı ? Sana özelden msj atmak istedim olmadı belkide ben beceremedim
Bilemiyorum kardeşim benim ismim soner telefon numara 0535 481 53 98
Sana bi kac şey sormak istiyorum tüm yazdıgın yorumları okudum bana cok mantıklı geldi yazdıkların yorumların eger sakıncası yoksa seninle konuşmak istiyorum kardeşim bu konu hakkında bilgilerine gercekten cok ihtiyacım var cünki bana ister cagrı yap ben seni arıyım ister msj at ister watsaptan yaz kardeşim
Telefonunu bekliyorum yardımına ihtiyacım var gercekten yardım dedigim bilgi anlamında şimdiden sana tşk ederim kardeşim
Herkese merhaba özellıkleeee uztma yapan arkdslar durumunuz nasıl nis?ibrhm kac gununuz kaldı benım 3.5cm oldu 2cm kaldı oda 26gün sürer.....dızımde agrılar var hala 90yapınca cokk zorluor hergecen gun daha da sertlesıor dizim offf sıkıldm benn cokk....
Histerik holyfixle alt bacak minimum 6 Zorlarsan 7 dahada zorlarsan yani bedenin buna izin verirse 8 cm uzayabilirsin. Bu durum kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Yapacağın fizyoterapiler senin en büyük destekçin olacak. Bu ameliyat yöntemindeki en iyi destekçinse yürümek yürümek için kendini zorlayacaksın.
Benim yarin ins 5 cm olacak.
Evet. Uzatma arttikca gerilme ve buna bagli olarak agrilar ve yurumede zorlanmalar olusuyor. Benim de 2 cm duruma gore belki 3 cm kaldi.
Zor gercekten. Ama su uzatma evresini atlatirsak rahat ederiz ins.
Bu siteye gercekten cok sey borcluyum. Buradaki bilgiler ve ufuk yilmazin da yonlendirmeleriyle ameliyat oldum. Simdi 54 gunu geride biraktim hamdolsun.
Bacaginizda bir cihazla yasamak kolay degil ama ins bu cihaz ciktiginda 7 cm lik yeni kemiklerimizle tanismis olacagiz.
Havanin sicak olmasinin olumsuz tarafini hissetmedim. Ama son zamanlarda ulke genelinde asiri sicaklar var. Insan bazen bunaliyor. Bizde de cihaz oldugu ve hareket kabiliyetimiz oldukca kisitlanmis oldugu icin bunalti iyice artiyor.
Ama yapacak birsey yok Ali Cemal bey. Mecbur katlanip sabrediyoruz. Bir sonraki yaz sicaginda yeni kemiklerimizle denizde keyif catmak ve boy gostermek ☺ icin simdilik her turlu zorluga sebat ediyoruz.
Merhaba arkadaslar buyuklerim kucuklerim nasilsiniz herkese acil sifa diliyorum sagliniza kavursursunuz insallah benim sorularim var lutfen yardim edermisiniz yorumlari okudumm yani bir tek ben degilmisim boyla ilgili psikoloji sorunu olan bu konuda neyse ben erkek evladiyim 17 yasindayim boyum 1.63 kilom 50 arkadaslar yorumlariniz bazilari beni mutlu etti ve en cogu uzdu oncelikle ameliyattan sonra buyuk acilar buyuk sorunlar ola biliyormus 90% ve ilerleyen zamanimizda buyuk sorunlar yasayabilyiormusuz soguk havalarda kemiklerimiz cok fazla agriya maruz kaliyor diye yorumlar bile var bastan sona kadar okudum yani ben boy uzatma ameliyati olucam insallah yani ameliyat olanlar tavsiyeleriniz nelerdir bana herkes yazmis 7 cm nan fazlasi zarar yani hangi anlamda bahs etmisler ben 1.63 den 1.70 istiyorum sorun olurmu aslinda psikolojim gercekden cok bozuk zaten bunu yasayan bilir boy ne demek sokakda metroda kisa birini gordugume seviniyorum ama cok kisayim sadece bazi yorumlar beni vazgecirebiliyorda oncelikle agrilar fazla oluyormus peki doktorlar garanti veriyorlarmi ilerde aile kurunca ne bileyim ilerleyen zamanimzida 30 40 yaslarinan sonra sorunlarimiz olmayacak diye tamam 7 cm fazlasi zararli zaten fazlasinda ihtiyacim yok ucretsiz olsada yatmam ameliyata 7 cm nan fazlaya ama arkadaslar demisiniz 7 cm nan fazla cok agri oluyor misal olarak atiyorum evde cay bile koyamiyoruz kendimize kac ay suruyor bu ve onemli birsey hatirlatmak isterim eger agrilarimin ve buyuk sorunlari onleyecekse iste hep boyle umutlar veriyorum kendime hersey guzel olucak ornek olarak benim bacaklarim cok kalin yani hatta bir baska forum sitesinde konu acmistim bu sorumla ilgili kollarim cok kisa yani bileklerim kolum cok kisa kisaca biz kiz gibi lakin bacaklarim cok kalin babam 42 yasinda babamin bacaklariyla ayni kardesimin yasi 21 ve bacaklari bana ve babama nazaran ince yani ben 17 yasindayim bacaklarim kalin simdi kalin derkende o kadarda degil sisko anlaminda yazmiyorum kemik olarak yani ailemlemde babamla benim bacaklarim cok kalin yani ani okulda arkadaslarim kollari benim kollarimnan cok kalin ama bacaklari incecik bununla ilgilide psikolojik sorunlarim vardi yani otobuste metroda insanlarin bileklerine bakib kendiminkine bakib diyordum neden benim bilegim incecik ama bacakalrm kalin kardesimin bilekleri kollari kalin ama bacaklari ince yani bunu yaziyorum ameliyatta nasil sans verir bana belki bana gore kalindir sizinde bacakalriniz kalin benimkinen daha cok hemide ama ameliyatti cok istiyorum bazi tavsiyeler aldim ki 17 yasindasin ve boy uzatma kitapi satin al ve dene pek bilgim yok ama mutlaka arastirmisinizdir 17 yasinda daha cok katkisi oluyormus kitapin omurgalarimi duzeltiyor onun gibi birseydi neyse yani kisaca ameliyatta cok korkutugum ilerde buyuk sorunlar yasamam ve ameliyattan sonra acilar agrilar nasil oluyor yurumem kac ay surucek ne kadar cok uzatirsam o kadar cok beklemem ve sabir etmem lazim lakin ne kadar az uzatirsam daha cabuk yurumeye normal hayatima devam edebilriim ?? merak ediyorum ne olur beni anlayan anlar yardimci olun benim halimi anlatmak icin misal vereyim sizlere ornek olarak mesela belki bazilariniza sacma salakca gereksizce gelebilir ama mesela unlulerin boylarina bakib kendime bak bu unlunun boyu su kadarmis goruyormusun ama esnin boyu uzun kisaca boyle sorunlarim var aynada kendime bakamiyorum nefret ediyorum kemdinen artik kendimi deli gibi hiss ediyorum yeter allahim yeter offf metroda sokakda otobuste insanlari gorunce sinir oluyorum yakin akrabalarla selamlasinca onlar asagi eyililyiorlar oyle opusuyoruz yukardan bakiyorlar gibi hissediyorum aslinda kizlari anlamiyorum ve ozur diliyorum hepinizden pardon af edersiniz salakca karsiliyorum cunku kadinlarin boyu mesela 1.55 yahu giyi ayakabiyi ve 10 cm uzaniyorsun ama erkekler icin gecerli degil erkeklere is hayatinda ozel hayatinda kariyerinde ozguveninde buyuk rol oyunuyor boy kisaligi offf allahim sen buyuksun yardim et bu zavalli kuluna offf saygilar
Zıplaa yahuu sabah aksm zıpla kardesım 20yasında zıpladı 3cm boy attı sen 10cm bıle atarsın hıcc yılmadan zıpla yuksek yerlere tutun psıkolojını bozma amelyt kolay degıl gerek yok