Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Boy uzatma ameliyatını estetik bir şekilde oldum. Merak edenlere yardımcı olurum.

Ameliyat olanlar beyler bayanlar ben estetik amaçlı boy uzatma ameliyatı olmak istiyorum iki bacaktanda 7cmlık uzama fiyatı ne kadar? Bu 7cmlık uzamadan sonra ne kadar süre sonra işime geri dönebilirim. Bu arada aranızda memur olan varmı izin verıyorlarmı ve ameliyat bittikten sonra eski halimize dönebiliyor muyuz dizinı hayatın boyunca tam açamazsın diyenler var doğru mudur

nis o zaman ben durmadan yürürüm egzersizleride inş hiç aksatmam bir an önce olupta kurtulalım beklemek birşeyi degiştirmiyor aksine insanın kafasını daha çok karıştırıyor herşey tamamsa gidip olup bitirmek lazım bu işi sonrası allah kerim

Merhaba, benim boyum 1.70 ama kick box dövüşlerine katılacağım için boyumu uzatmam lazım ve küçüklükten belli hayal ettiğim bu ikisiydi. 15-16 yaşındayım ve geçen gün doktora gidip röntgen çekildim, kıkırdakların kapandığını söyledi yani boyum daha uzamayacakmış. Bu foruma yeni üye oldum ve fazla bilgim yok.
Ameliyat olan varsa bir kaç sorum olacaktı. Bana özelden yazabilir misiniz çünkü biraz karmaşık geldi burası.ameliyat olmayı düşünüyorum.

Teşekkürler

samet6666 foruma baştan sona okudun mu eger okumadıysan istersen oku zaten istedigin bilgiye ulaşacaksın ama daha fazlasını istiyorsan herşeyi doktorla konuşursun ögrenirsin

Merhaba Ben baştan sona okudum ama bazı sorularıma cevap bulamadım. Ben kıckboks sporu yapıyorum ameliyattan sonra sağlığıma kavuşunca boksa geri dönebilir miyim yani yeni oluşan kemiklerimiz sağlam olurmu

Hocam kemikler sağlam oluyor mu sağlığımıza kavuştuktan sonra hertürlü aktivite yapabiliyor muyuz dövüş sporları filan

Merhaba arkadaşlar yazıların ve yorumların çoğunu okudum bende psikolojik olarak boyu sorum ediyordum. Boyum 1.73. Takıntı haline getirmiştim fakat yazıların sonunu okuyunca bazı çıkarımlar ve kendi mantık çerçevemde yorumlar yaptım. Sadece bu siteden değil bir çok siteden bu tür ameliyatların komplikasyonlarını okudum.ve nihayetindeee ameliyat olmaktan VAZGEÇTİM. Neden mi ?
Evet bende boyumu karşılaştırırdım insanlarla

Evet bende kız arkadaşımdan boylu poslu insanlar beni istemeye geliyorlar lafını işittim

Evet bende 1.80 boyum olsun çok isterim fakat keşke herşey ha deyince olsa ve süreçler kısacık olsa iki saatle hallolsa ve riski olmada günümüz şartlarında bu pek mümkün değil gibi görünüyor.

Burada bir çok komplikasyondan bahsedilmiş ama fatembolismden bahsedilmemiş mesela ciddi bir komplikasyondur ölüme bile götürür. Ameliyat olmama sebeplerimdeb biri budur.

İnsanlar her ne olursa olsun boyla değerlendirilmemelidir.bu piyasayıda biz boyu takıntı yapanlar oluşturuyoruz.Arkadaşlar herşeyi bu şekilde düzeltemeyiz.farzedelim kız arkadaşınız erkek arkadaşınız size boyun uzun olsaydı veya kısasın gibi imalarda bulundu onu seviyorsunuz ve değişmeyi göze aldınız. Ne kadar nereye kadar sürecek bu değişiklik ? Daha ne kadar değişeceksiniz onun için ? Yarın burnun eğri dese burun ertesi gün diş . Bu mesaj ne demektir seni beğenmiyorum demektir bu mesaj senden daha iyisini bulduğum an sana tekmeyi basacağım demektir. Peki bu zihniyet için niçin değişelim niçin sağlığımızı hayatımızı tehlikeye atalım.sağlığını kaybettiğini sakat kaldığını düşün boyun kısa diye söylenen bir dost sevgili sakat kalınca mı sana sahip çıkacak ?

Herşey boy mu elbette değil. İnsanları dış görünüşüyle yargılamak bir karakter hastalığıdır.ucu bucağı sınır yoktur. Boyunuz kısa diyelim. Diğer özellikler ? Kilo ? Bana göre estetiğin temel unsurlarındandır dişler veya saçlar bunlar ? Bunlar bile gereksiz. Toplumda yer edinmek iki şeye bakar bilgi ve para. Bilgin varsa doktor mühendis olsan kimse senin boyuna posuna bakmıyor. Paran varsa senin iki katın önünde önünü ilikliyor. Be bunlar sizin elinizde yani saygınlığınızı kendiniz kazanırsınız.buda kendinizle başlar kendinize saygı duymanızla başlar.

Bir Ayağı ciddi anlamda kısa olan 1.50 nin altındaki boylar için belki bir tıbbi gereklilik olan işlen o kadar kolay değil.

Hem paranız gidiyor

Hem zamanınız

Hem belkide sağlığınız

Benim kardeşim yürüyemiyor. İnsan düşünmeden edemiyor varsın 5 cm kısa olaydıda yürüyeydi diye.

Şimdi komplikasyonlar durumunda neler gelecek başınıza birde gerçekçi bakıp düşünelim

Kemik kaynamaması durumu bu sırada kemik arasına fibröz kalsifiye olmayan bir doku birikiyor ve bildiğim kadarıyla yeni bir ameliyatla bu dokunun kaldırılması gerekiyor

Uzama olmayabilir kullanılan teknik yöntem ve kas tendon uyumunuzla beklediğiniz uzama gerçekleşmeyebilir

Fatembolism denilen damarlara yağlı emboli yani pıhtı atması çok kırıklı kemik vakalarında sımça yaşanmaktadır bu uzatma işlemindede bu mümkündür ki sizi ölüme götürür

Sakat kalma. Operasyon geçiren arkadaşlar yazmışlar özlüyor imreniyoruz koşanlara yürüyenlere. Bir ömür tekerlekli sandalye koltuk değeneğine muhtaç olduğunuzda tuvalete biri olmadan gidemediğinizde az önce bahsettiğim şeyi yani 5cm kısa olupta yürümeyi isteyeceksiniz emin olun.bir yıl değil iki yıl değil ömür boyu bu ömür boyu.

Peki ameliyat sonrası süreç ?

Ağrı herkeste istisnasız oluyor

Enfeksiyon

Hareket kısıtlılığı

Diz eklemlerinde problemler

Ve belkide hepsinden önemlisi zaman eve bağlı kalıyorsunuz işe gidemiyorsunuz koskoca bir yıl çalıyorsunuz hayatınızdan ne için kim için ? ( sözüm estetik boy uzatacaklara )

Sizi beğenen böyle beğensin seven böyle sevsin evlenecek olan böyle evlensin . Siz elinizde olmayan birşey için yargılanmayacak kadar masumken yargılayan kusursuz mu sanıyorsunuz. Kriterrr meselesi . Beni yargılayanın burnu hiç hoş değildi ama ben öyle sevmiştim öyle seviyordum onu ve gözüme o benim kusurlarımı söylemeyene kadarda görünmüyordu. Suçum genlerim mi ? Suçum annem babam mı ? Allah böyle yaratmış arkadaşım var mı ötesi. Kolay bir süreçten geçmiyorsunuz.

Tüm samimiyetimle söylüyorum bir günde istediğim boya ulaştıracak bir yöntem ameliyat olursa yada hemen ertesi gün desteksiz yürüyebileceğim bir sistem sakat kalma ihtimalinin azaldığı bir sistem olursa elbet aklım karışır ama bu şartlarda HAYIR. Değmez.

Size tavsiyem işinizden paranızdan ve sağlığınızdan olmadan bu işten vazgeçip bir an önce toplumda yer edinmeniz. Hiç birimiz heykeltaşının hamuru değiliz ve hiçkimseye göre şekillenmeyiz. Boy mu ? Yürek önemli adam olabilmek önemli erkekler için söylüyorum karakterli olan hiç bi kız sizi bu kriterle değerlendirip yargılamaz. Kızlar içinde adam seviyorsa adamsa ailesine göğüs gerer . Benim bundan bi önceki kız arkadaşım kısaydı ailemde biliyordu. Fakat onu asla boyundan dolayı yargılamadım yargılatmadım. Sağlıkla oynamaya değmez. Hem devamlı plates yapan insanlarda omurgalar arası 7 cm ye kadar çıkabiliyor. Böyle şeyleri deneyin riske atmayın. Yazıyı yazmamdaki amaç kesinlikle ve kesinlikle ameliyat olanlara değil veya bacak eşitsizliği bulunan kardeşlerimize değil . Arada kalmış sorun ediyorum modunda olanlara ve 1.70 1.65 1.63 1.73 175 boyunda olan erkekler ve 1.50 1.55 üstü bayanlar. Şöyle derin bir nefes alınn Allah a dua edin size verdiklerine bakın sizin yerinizde olmak isteyen binlerce insanı düşünün ve şükredin. Allah'a içize ferahlık vermesi için dua edin. Geçer zamanla. Birileriyle boyunuzu kıyaslamayın. Bunun sonu var mı yok ? 177 lik adam 190 lığın yanına gidince yine komplexlere girecek. 180 lik adam ha keza . Kalın SAĞLICAKLA . Sağlığın yerindeyken uğraştığında başına gelen en küçük ağrı sızı ve komplikasyonda başını taşlara vuracaksın.şimdi bu kadar karagözlü herşeyi göze alıyor dibi davranıyorsun ama Allah korusun sakat kalırsan veya bir ayağın aksarsa ? Herkes o zaman uzun boyuna mı bakacak dersin ? Allah hepimizi hidayete ulaştırsın . Hepimiz inşallah doğal yollardan uzarız . Ameliat olana Allah acil şifalar versin . Engelli olan kardeşlerimize de Allah şifa versin onlar elbette yaptırmak zorundalar. Amacım psikolojik olarak yardımcı olmaktı. Ben böyle atlattım çünkü.

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamandır giremedim umarım herkesin sağlığı ve huzuru yerindedir . herkese sağlık dolu bir yaşam diliyorum

Bakıyorum yurt dışında 9-10 santim uzamışlar alt bacaktan. Bizde niye en fazla 7 ?

boylarınızla yetinin!
10 cm bacaktan uzamak + kollarınızıda uzattırsanızda sonuçta gövdeniz kısa kalacak, kafa yapınızda ona göre küçük kalacak. 190cm olupta orantısız maymun gibi vucuttansa 150cm olup orantılı olmayı tercih ederim.

sonuçta bahsettiğiniz ve merak ettiğiniz ameliyat, sadece bacak kaval kemiği uzatma, kollarıda uzatsanız parmaklarınız kısa kalacak. hiçbir zaman orjinali gibi olmayacak. rahat edemeyeceksiniz.

19 yaşındaydım. 170-172 dim boyumu beğenmiyordum. doğal yollarla vs vs çok fazla çaba harcayarak 20-27 yaşına kadar 178 oldum. şuanda ölçtüğüm zaman boyum 178-180 cm çıkıyor. ama hiçbir işe yaramıyor inanın. hatta atletik bir yapıya kavuştum.
bileğimin üzerinde bile 3-5 çizgi kas var. yalnız her tarafım orantılı. hiçbir şekil bozukluğu yok. biraz kiloluyum onu saymazsak =)

ama hiç iyi değil. hiçbir işe yaramıyor. ancak su taşıyorum. 20-50 litre arası suları fazla zorlanmadan marketten alıp eve taşıyorum. başkada bir lüksü yok =) gücünde boyunda hiçbir faydası yok. =)

dolar3liraxD

Arkadaşım kendince haklı olabilirsin bu senin dusuncen senin su taşiman hiç alay konusu oldumu...yada olsa idi ne dusunurdun su taşımaya devam edermiydin bir de bi açıdan bakmani öneririm... sana da hak vermiyor değilim aslında bazı konularda haklisin ama toplumumuz öyle yozlaşmış ki kendi artıları ile başkasinin eksiklerini vurmak için özenle çaba sarf ediyorlar. Yolda,sahilde,toplu taşıma araçlarında, hatta en samimi olduğun arkadaş ortamında bile alay konusu olabiyorsun bunu getirdiği yükü senin ve senin gibiler anlamaz onun için LUTFEN KENDİ FİKİRLERİNİZ SİZDE KALSİN burada saçma sapan şeyler yazmayın yok ben 1.80 gibi 1.50 olsaydın bunu soylermiydin acaba neyse buradaki arkadaşlarım her şeyi çok iyi biliyor ALLAHİN emrinide biliyoruz oluşa bilecek problemleri de sizler rahat olun mutlu ve huzurlu bir yaşam sizlerle olsun

Ben 1.33 boyundayım 24 yaşındayım. Psikolojik bakımdan çok kötüyüm intiharı bile düşünüyorum 15 Cm uzamam mümkün mü maaliyet 40.000 Lira mı ? Devlet ödeme durumu var mı? Para bulmam imkansız... Ayrıca Adana'da yapan var mı acaba ameliyat?

eurythmics

Arkadaşım intihar edecek bir şey yok her şeyin bir yolu ve çözümü vardır ALLAH tan umudunu kesme adanada bu ameliyat i yapacak doktor varmı bilmiyorum ama benim ameliyatimi yapan doktorumun adanadan hastası var.Devlet yaptiriyormu bilmiyorum ama senin için arastiracagim lütfen üzme kendini inşallah bir yolu bulunacaktir..

15cm uzamal mumkun ama ıkı uc yılını buna ayırmalısın sadece...tekırdagda ozgur karakoyun baltalımanında samı sokucu var ıkısıe de git...bayan mıısın bılmıom ama ben amlyt olup 150ya ulasan bir hastyla konsmstm face den...uc yıldı uztma yapıordu

Devlet hastanesınde bedava olursun

Acı cekmeyı goze al ımkanları zorla ıntıharı düsüme....

xxinfoxxx

kardeşim bende çok dalga geçildim küçükkende kiloluydum. şimdi ise 2-3 ayda bir 20-30 kilo alıp veriyorum. hatta insan olarak bile gören yok. yalnız normale indiğim zaman 180-80 kg olduğum zaman iyi oluyor. yalnız yinede rağbet görmüyorum. kimse tarafından sevilmiyorum. bu ülkede tek sorun para..... (kilom değişken bazen 100-110 bazen 80 yalnız atletik bir vucudum var. yinede görülmüyor ilgilenilmiyor. işe yaramıyor. 5 para etmiyor.) gören dalga geçiyor, iri yapılısın git bir pavyona badigard ol diyorlar. seni yanıma koruma alayım diyorlar.

anneannem bana ufakken sen hep kısasın şişmansın bizim o taraf zayıf uzun derdi. zayıf uzun dediği dayımın biriside 1.60 boyunda. sadece bir tanesi uzun oda 185 cm falan sanırım =) ama artık ondan bile iyi duruyorum. ama yinede 5 para etmiyor. sonuçta param yok. ve bu ülkede sadece maddiyata bakılıyor. bunu siz bilmiyorsunuz yada bilmek istemiyorsunuz.

(artık sporda yapmıyorum yedikçe yiyorum. çünkü 80 kg olsamda aynı 110 kg olsamda aynı bir farkı yok. kafaya takmıyorum. çünkü ortada dışarıda insan yok.)

(ayrıca su taşımamda alay konusu oldu. xxx adlı marketten xxx marka suları severim. hem ucuz hemde iyidir. herkes alay ediyor. 1 market arabası dolu suyla insanlar biraz kötü bakıyorlar. hep şaşkın gözler vs vs..... o suları arabadan yukarı çıkarmam eve çıkarmam bile komşuların güler gibi dalga geçer gibi bakışlarını hissediyorum.)

üvey abimin boyu 1.50 cm. annemden bile kısa. ama çok sevilen birisi. çünkü babası çok zengin. hiçbir zaman ona cüce denmedi. hep saygı duyuldu. altında 200.000 tl lik veya üzeri bir fiyatla mercedes var.....

25 yaşlarına kadar boyunuzu 3-5 cm olsada en az 1-2 cm olsada kalıcı olarak uzatmanız mümkün.
şu saçma sapan kemik kırdırıp sadece 3 cm için veya 7-8 cm için sakat kalmayı yada orantısız bir şekilde uzamayı lütfen boşverin. bu sisteme biraz isyan edin.....

japonyada vs vs 2-3 cm ler 4-5 cm ler ameliyatsızda uzatılabiliyor. iyi bir bilgisayar kullanıcısı iseniz bunları bulabilirsiniz.

aynı sıkıntıyı bız yasıyoruz suan. erkek arkdasm amelıyat oldu boy uzatma keske olmasaydı doktor uzama olmamıs dedı tkrr bı amelıyta grcgnı we 3 4 kere amelıyt gecırecgnı soylems bzde ıptal ettırdk bugun demırlerı cıkrttırcz. keske olmsaydı. bnm erkek arkdsmda gsyet saglıklı bı ınsan ama hp doktor hataları.. HICBIR DOKTORA GUWENMIYORUM BEN .. KAYSERI MEMORIAL HASTANESI MEHMET HALICI KESNLIKLE BU DOKTORA GIDIP AMELIYAT OLMAYIN. MADDI MANWI SOYUP SOGANA CWEIRIR SIZI HBRNZ OLSUN. DEGMZMIS BUNU OGRENDIM. BIZ BU YAZI COK FRKLI PLANLARKEN COK FRKLI OLDU. BU DOKTOR MEHMET HALICI BIZE 3 GUN SNRA ISE GIDEBILECGNI SOYLEDI AMA GIDEMEDI KALKAMADI. 2 AY YATTI HALADA YATIYOR. HIC HAKKIMZI HELAL ETMIYORUZ. 25 MILYAR PARAMIZI ALDI AMA HCBIR UZAMA OLMADI. BU SADECE NET PARA. BIDE BUNUN RONTGENI FLN WR TBI. O PARAYLA BIZ DUGUN YAPRDIK INANMAYIN DOKTORLARA OLMAYIN BENDEN SIZE TAWSIYE ..

krdes bana sorrsan hc bulasma bu ıse .. ınan saglıklı degıl bnm sewglmde kısaydı hala kısa doktor hatası cok. hngı 40 bındn bahsedıon sen yapacaksanda ıyı arastr. doktorla konsuurken herseyının ses kaydını al yada wıdeosunu bız yapmadıgımza cok pısmanm. cnku doktor snradan yan cızdı. ses kaydı olsydı emn ol yan czemezdı. KAYSERI MEMORIAL HASTANESI MEHMET HALICI DIYE BBI DOKTOR WAR ONA GITME SAKIN 2 AYDR UGRASIROUZ HALA. IMANI PARA OLMUS BU ADAMIN

Cnm merhaba erkek arkdsının durumunu burda okudum sımdı ınslh duzelır ınslh eskı hgalıne doner benım estetık degıldı uzatma tek bacakta oldu bugun ıtıbarıyle uzatmam bıttı artık ama kemık olusmamıs henuz bır kac ay kemık olusmasını bekleycez bılmıorm doktorlar neden para ıcın bu kdr saglıgımzla oynuyorlar...ben ıyı doktor bulmak ıcın ugrastm önce ısın maddi kısmını sonra dusunmek zorunda kaldm...bakalm ınslh kemık tutar allah hepımıze sıfa verır kımseyı yerde bırakmaz

Deıdgın doktorun adını dahi duymamısım:(

Benim de hamdolsun 2.5 haftadir uzatmam bitti hala koltuk degnekleri kullaniyorum ama uzatma bittigi gunden itibaren iyiye dogru gidiyorum. Umarim bir iki aya nirmal bir şekilde yurumeye baslarim agrilarim bitti sayilir. Suan en buyuk problemim diz bukme.
Bunu da basarirsam bu sureci basarili bir şekilde atlatmis olurum. Yine de dikkatli olmaya calisiyorum. Cunku hala enfeksiyon vs riski var. Cihazin cikmasina da daha cok var..
Tavsiyede bulunan arkadaslara da ayrica tesekkur ederim. Bu neticede riskli bir ameliyat. Ustelik pahali ve en onemlisi cok uzun bir sure buyuk sıkıntılara sabretmek zorundasiniz.
Tabi onemli olan sonunda gulen taraf olabilmek.
Herkesin yuzunun gulmesi dilegiyle...

Boyuna posuna neden kafayı takıyorsunki evlendikten den sonra boyun posun hiç önemi olmuoyr geçim sıkıntısından başka benim boyumda 1,58 ne olmuşki resmimde görünür güzel zayıf bir bayan iken geçirdiğim kaza ile maluliyetim oluştu hem pasikoljik hemde şişmanladım çirkinledim kendime bakamıyorum bile ruhen saçımı başımı bile taramak gelmiyor içimden ama bunların olması beni yaşamdan koparmıyorki her zaman her şey olabilir kalbin güzel olsun yeter o boya posa bakan kişiler ilk önce kendilerine baksınlar o kadar para harcayıp bir kaç santim boyunu uzatmakla mı iyi olacaksın sen,in kısmetinde mutlaka bir yerdedir her kes kendi kısmetini bekler boy uzatmak için harcıyacağın para ile yatırım yap bence en güzeli boşver sen boy uzatma ameliyatını insan yaşlandıkça zaten boyu kısalıyor yapmayın artık yaaaaa boyu 70 cm olup da yaşamaya çalışan para kazanmaya çalışan bay ve bayan çok var etrafda onlar ne kadar mutlular bu işler boş işler psikolojik yardım al beyninden bu takıntıyı at daha mutlu olacaksın bak yukarda yazan bir arkadaş arabasını satacak birde evlenmek için biriktirdiği parayı harcayacak boy ameliyatı için değermi yaaaa allahınızı severseniz değermi

Acikcasi bu konuda psikolojik yardim da yetersiz kalabiliyor. Kisalik bende oldugu gibi bircok insanda onune gecilmez bir takinti.
Ben kendim psikolojik danismanim ayni zamanda. Terzi kendi sokugunu dikemiyor iste. Bazen tek cozum bicak altina yatip bu sıkıntılara gogus germek. Zaten bizim amacimiz uzun gorunmek degil. Kisa gorunmemek..
Ve bu sadece kiz erkek iliskisinde sorun olan bir konu degil.
Kalabaliklar icerisinde yururken, biriyle ayakta konusurken' misafirlige giderken, yeni biriyle tanisirken, kiyafet alisverisi yaparken vs vs bir cok yerde etkisini bariz hissetiriyor.
Sahsen ben bu takintiyla cok mucadele ettim.
Ve igneden bile korkarken bu zorlu ameliyati olmaya karar verebildim. Ve 80 gun oldu.
Hayirlisiyla ins bu sıkıntıdan muzdarip olan herkes ya psikolojik olarak yada ameliyatla bir sekilde bu problemlerine cozum bulabilirler..

bnmde boyum kısa we emın ol bu dedıklerını bende yasıyorm yazaribrahim erkek arkdsmda kısa o oldu amelıyt ama basarısız oldu. doktor ıyı ckmdı ınsnn kndısyle takıntılı bı durumu kndı ıcınde sıktınlı oldugu bı drum kımse anlamıyorkı.

merhaba yazaribrahim İbrahim bey size ulaşabileceğim bir numara yada sosyal hesap verme şansınız var mı size sorularım varda bu ameliyatı olmaya ciddi şekilde karar verdim yardımcı olursanız çok sevinirim :))

Didemmuhammet çok üzüldüm yasadığınız olaya bende uzatma ameliyatı oldum ve su an gayet iyi gidiyor tabi doktor secimi çok önemli ben ameliyatımı hacı kutlu da oldum ve cok memnun kaldım her evrede destekçi oldu bunu bütün hastalarında görebilirsiniz hasta doktor degilde arkadas gibi her daim yanımızda onun için burdan kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.Benimde uzatmam bitti ve suan kemikleşmeyi bekliyorum.Herkese bol bol mutluluklar diliyorum.

xxinfoxxx cnm bende dedım erkek arkdsma hacı kutluya gıt dıye erkek arkdsm memlekete yakın olsun dedı.bıde gıdıs gelıs sıkntı olmasn ddı. hacı kutlu doktor ıstanbulda we oraya gıdıs gelıs sıkntı olcktı. bı ayaga kalksın bska hcbrsey ıstemıorum. sen kac aydır ytıosn senn uzatma kac ay surdu

Ben 5 cm uzatma yaptırdım 1 ay yattım ve kendi istegim ile yürümek istemedim çivi dipleri güçlensin diye ve şu anda walkerle yürüye biliyorum bugun topuk çivileri alınacak ve ayak tabanlarım daha rahatlayacak inşallah hacı beyin şehir dışından çok hastası var. (Bildigim kadarı Adanadan , almanyadan,suriyeden Katardan bir çok hastası var) rabbim sizede acil sifalar versin eyer isterseniz durumunuzu hacı beye anlata bilirim ne yapabilir diye olurmu

45.000 tl ameliyat için ödedim fizik tedavi röntgen 60.000 buldu bu arada didemuhammed arkadaşınızın saglık durumu nasıl oldu

Arkadaslar meraba 98 dogumluyum 13 yasinda trafik kazasi gecirdim dizimdeki femur kemigi kirildi ancak kaynadiktan sonra farkettikki bacagimda tek tarafli 3 cantimlik kisalik ve egrilik olusmus belimde skolyoz baslangici var baltalimani kemik hastanesine gittik doktor ameliyat olmami soyledi suan 17 yasindayim ve universite sinavina giricem bu yuzden ameliyata bi sene sonra girmek istiyorum zaten sirayida oyle bir tarihe ayarlicaklar yalniz korkuyorum amrliyat surecini pek bilmioyorum hem egrilik hemde uzatma ameliyati cok uzun bir surecmidir tecrubeleriniz ve bilgilerinizi bekliyorum

155 gayet iyi bi boy 5 cm icin akil isi degil.
Allah akil fikir versin.

Whovian98

Benım senınle aynı sıkıntım hem kısalık hem egrılık diz ustu femurda vardı amlyt oldm kısalgm 6 cm e yakındı yaşa baglı olarak ne kadr erken amlyt o kdr iyi....cok cok uzunn surmez

Üst Alt