Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brakial pleksus rahatsızlığı için hangi oranda rapor verilir?

Ben sadece askerlik için başvuru yaptım askerlik yapamaz dendi kurulda orta dereceli bir hasar olduğu söylendi hâlâ engelli raporu için başvuru yapmadım

@onurd,

o raporla gidip radevu alıp rapor başvruusu yapın araç alma hakkınızda var ama onun prosedürü farklı isteyen olursa araç grubumuz var engelli emeklilik grubuda var bana özelden sizi gruplara dahil edeyim buralarda cevap alacağım diye perişan olmayın

@Hsn plt, X bir eğitim araştırma hast Nöroloji böl randevu al o seni emg ye sevk eder eğer randevu MHRS den alabilirsin eğer istanbuldaysan erenköy ruh ve sinir hast eah alabilirisn süreç çok hızlı oluyor ben noroloji muayenesi ile ertesi gün sevk etti emg 1 saatte aldım
haydarpaşada olabilir orda yoğunluk var

@marto1, Benim gittiğim hastane kendi ayrı emg isteyebilir diye düşündüm çok teşekkür ederim

@marto1, Birde şunu sorucum ben sağ elimle yazı yazamıyorum kaşık tutamıyorum sizce yüzdelik kaç olur

Son düzenleme:
@Hsn plt oran veren doktor önce EMG deki hasara bakar sonra kolunun kısıtlılığına sağ kol olduğu için ve anlattıklarına göre % 40 üzerinde alman muhtemel ,ama emg önemli benimde sol kol emg çekilmeden doktor muayene etti % 30 vermişti sol kol olduğu için sağ kol dominanttır sağ olsa idi % 40 idi benimde kolum ileri uzamıyor ,yana açılmıyor yukarı kalmıyor ,bileğim dua pozisyonu olmuyor parmaklarımda kavrama var ama çok ince işçilik yok ,sonra emg çekildim ve % 57 oran aldım 2 tane ayrı rapor aldım 2024 -2025 % 57 her ikiside 2009 daki raporum % 40 idi durum böyle yani

Anladım çok teşekkür ederim Ahmet bey benim kolumda bilekten dönmüyor yana açılmıyor yukarı kalkmıyor

@Hsn plt, peki Ahmet bey birşey sorucam sizce devlet hastanesi mi yoksa üniversite mi

Üst Alt