Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu raporla sağlık mazereti ile tayin başvurusu yapabilir miyim?

@Ozan2362,
Okb de 40 ve 60 puan var..size hangisi verilir heyet değerlendirilmesi gerekiyor, tedavi ile işlevselliği düzelmeyen %60 olması gerekiyor.

MEB Sağlık Mazereti kılavuzundaki maddede
Öğretmenlerden; Kendisinin, eşinin veya çocuklarından birinin hastalığının öğretmenin görev yaptığı ilde tedavisinin mümkün olmadığı veya mevcut görev yerinin söz konusu kişilerin sağlık durumunu tehlikeye düşüreceğini sağlık kurulu raporu ile belgelendirenler sağlık mazeretine bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabilecektir. ibaresi vardır.
Benim raporumun karar bölümünde :
RAHATSIZLIĞI YİNELEYİCİ DOĞADADIR. BU DURUMUYLA AİLESİNİN BAKIM VE DESTEĞİ ÖNEMLİDİR.
AİLESİNİN BULUNDUĞU YERDE GÖREV YAPMASI HAYATİ ÖNEME SAHİPTİR. yazıyor
bu maddeye göre il sağlık müdürlüğünden tedavisi yoktur yazısı olmadan başvurabilir miyim. Ben ağustosta da başvurdum ilde tedavisi yoktur yazısı olmadığı için reddedilmiştim acemi olduğum için itiraz da edememiştim. MEB mazeret tayini için ikinci defa başvuru almaya başladı. Raporumun karar bölümündeki ifadeye göre sizce mevcut görev yerinin söz konusu kişilerin sağlık durumunu tehlikeye düşüreceğini sağlık kurulu raporu ile belgelendirmiş olmuyor muyum? Rahatsızlığım Psikiyatrik. Teşekkürler

Üst Alt