Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün aldığım %55 oranlı rapor Ankara'da düşürülür mü?
Bugun Raporumu ve Rontgenlerimi Vergi Dairesine Elden Teslim Ettim. Sagolsunlar cok yardimci oldular. Sonucun 2-3 ay sonra bildirilecegini soylediler. Evis uzerinden takip edecegim ve sizlerle paylasacagim. Selamlar.
26.12.2014 tarihinde raporumu ve rontgen filmlerimi İstanbul Vergi Dairesine teslim ettim. Bugün Evis üzerinden baktığımda, Raporunuz Bakanlığa Gönderilmiştir, Cevap Bekleniyor... İletisini Gördüm. Anladığım Kadarıyla İşlemler Biraz Hızlanmış Galiba
Merhabalar vergi dairesine raporun noter onaylı fotokopisi ni görürsek kabul ederlermi? Geçen sene 42 rapor aldim vergi indirimi icin başvurmayı düşünüyorum
%51 oranindaki raporumu 01.12.2014 tarihinde gonderdim. 27.12.2014 tarihinde sonuc aynen onaylanip isyerime geldi. Hizli cvp geliyor artik. Ins kisa zamanda olumlu cvp alirsin
Güncel tarihli rapor olduğundan düşürülmez. En son [FONT=Arial]30 Mart [/FONT][FONT=Arial]2013 [/FONT]tarihinde Özürlülük ölüçütünün sınıflandırılmasına ait yönetmelik değilmiştir.
Raporların ankarada düşürülmesinin sebebi değişen şartlar ve koşulların güncellenmesinden kaynaklı.
Basit ve Saçma bir Örn: 2000 de çıkan bir yönetmeliğe göre 5 derece miyop olan birine %40 engelli raporu verildiği var sayalım.
2013 yönetmeliğinde bu oranda bir değişiklik yoksa 2000 senesinde çıkmış olan bir rapor üzerinde oynama yapılmaz. Yani rapor geçerlidir. Tabi bu koşullarda başka yerlere müracaatlar sırasında rapor eski tarihli olduğundan yenileme vs istenebilir. Bunun sebebi isteyen kurumun iş bilmemezliği yada kendini garantiye alması sebebidir.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Yardımcı olmuştur.
cevabın için teşekkürler pesimist. forumlarda okuduğumuz mağduriyet hikayeleri insana maalesef korku dolu günler yaşatıyor. Var olan hakkımızı alacağız sadece. Devletin Hastanesinin ve Doktorunun verdiği rapora zaten müdahale edilmesi kafadan yanlış bir durum. Ayrıca, cetvele ve cetvelde tanımlaması yapılmış hastalığa doğru verilmiş oranı bile düşürdüklerine şahit olan birisi olarak, yazı elime geçmeden rahat nefes alamayacağım.