Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün aldığım %55 oranlı rapor Ankara'da düşürülür mü?
benimde sol diz altı ampute %43 raporum vardı vergi dairesine verdim ankaradan 2 ay içinde cevap geleceğini söylediler bakalım nasip neyse o olucak umarım düşmez
talha aynı tarihte vermişiz raporları, haftaya cuma günü rapor sonucunuzu öğrenebilirsiniz bilgisini aldım. Yukarıda ki numaradan sende ara ve sor bence.
benim raporumda : doğum travmasına bağlı(15.8)bağlı sağ üst extremitede monoparezi %60,sağ alt extremite plantar flexor kaybı,yürüme güçlüğü %20 , engel durumuna göre tüm vucut fonksiyon kaybı oranı balthzard formülüne göre %68
bu yazan oranlar maliye bakanlığının yayınlamış olduğu özür tablosuna uygunmu ? raporum ankarada şuan ,şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkürker .. ayrıca meal atarsanız sevinirim. tsahin@hotmail.com
Raporum 2013 tarihinde aldım. Sanırım mayıs ayı idi. Eylül gibide vergi indirimi için başvurdum. Lakin yukarıda belirttiğim sebeplerden ötürü kabul etmeyip üniversite hastanesine sevk edildim. Yaklaşık 1 ay üniversite hastanesinde süründüm. Vergi indiriminin maliye gitmesi gelmesi hastane derken tam 6 ay geçti. Sonunda raporun oranını düştü ve vergi indirimini 2. dereceden aldım. Maaşıma fazla bir etkisini olmadı 17-20 lira arası bişi etkiledi o kadar koşturmama değdimi bilmiyorum ama beni bu hasta halimle 6 ay boyunca süründürenlere saygılarımı ilettim. (Ve ben Ankaradayım artık diğer illerde olanlar gerisini düşünsün)
Arkadaşlar iyi Akşamlar benim de aklıma takılan bir soru var. Sürekli raporlu ibaresi olsa bile sosyal sigortalar kurumu erken olmak isteyen Kişiyi tekrar kontrole gönderir mi gönderiyorsa nedeni hakkında bilgisi olan söylerse sevinirim. Teşekkürler
Benim başvurumda erken emeklilik içinde kabul edildi zaten ama forumda okuduklarımdan sonra aklıma takıldı çünkü hergün bir şeyler değişiyor. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.
Bende öğrenemedim. Rapor Kurulda dediler dün, bugün aradım daha çıkmadı dediler. Bu hafta kurula girdi, binlerce olduğu için ayrıştırıp yazılarını yazıyorlarmış. Artık önümüzde ki hafta sonuçlanır umarım. Olumlu çıkarsa forumlarda şampanya patlatırız kutlama amaçlı
5ocak tarihi ile vergi dairesine verdiğim % 68 engelli oranlı raporum 9 ocak tarihinde ankara merkez sağlık kuruluna gitmişti ,bu gün aradım oran düşürülmeden % 68 ile onaylanıp postaya verilmiş ,hayırlısı ile bekleyen arkadaşlarda alır inşallah,fikir alışverinde bulunduğum yorum yazan herkezden Allah da razı olsun ,selamlar
Sordum kardeşim benim halen sonuç yok. Birazda fırça yedik, hergün arayıp soruyormuşum bende tamam dedim, seneye arar sorarım dedim napim. Rapor 12 ocakta ellerine ulaşmış, verdikleri cevap evrağınız çıkmamış. Yani kurula girmişte geçip geçmediği bilgisi mi elinizde yok diyorum o bilgiyi bile veremiyorlar... İlginç bi durum yani. Bilmiyorum bana özel bir durum galiba. Yarın kendimi bi okutmaya gidecem camiye.
vergi indirimimi bodrum vergi dairesine 15.01.2015 tarihinde verdim 2 ay içinde cevabı gelir dediler sorgulamayı yapıyorum hiç bi sonuç çıkmıyor hangi siteden giriyoruz acaba