Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün doktora gittim ve (KML) kan kanseri olduğumu öğrendim..?

epilepsi1986

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Bugün doktora gittim ve (KML) kan kanseri olduğumu örendim.
annemgilin hiç biseyden haberi yok arkadaslar
napmam lazım yaşım 23 cok korkuyorum sinirim altüst oldu

gecmis olsun allah acil sifa versin :(

tsk ederim eva şimdi kortugum şey kml nedir tam olarak bişe sölemiyorlar bana özel hastaneye gittim orda ögrendim

aslında bu hastalık 30lu yaşlardan sonra görülür genellikle ama.. moralini lütfen yüksek tutmaya çalış biliyorum demesi kolay ama bak gerçekten henüz korkulacak bi şey yok.. o yüzden endişelenme.. sana bi şey söylememelerinin nedeni bu hastalık hakkında çok bi şey bilinmiyo olmasıdır onu da dert etme.. ne zaman şüphelenmeye başladın böyle bi şeyden ve ne zaman öğrendin.?

Allah tan acil şifalar dilerim.Umarım korkulacak derecede bir hastalık değildir.

Acil şifalar diliyorum arkadaşım...Bence de hastalığını saklama aileni bırak kimseden saklama belki işine yarayabilecek bilgisi olan birilerine denk gelirsin...

Çok geçmiş olsun kesinlikle ailenin bilmesi gerek.
her türlü destek ailenden gelir.
hem maddi hem manevi destek çok önemli.
derdi veren demanıda verir. tıp artık çok ilerde..
lösemi tedavisinde çok güzel sonuçlar alınabiliyor.
bildiğim kadarıyla gerekiyorsa ilik nakli yapılıyor.
acil şifalar diliyorum..

geçmiş olsun..bu durumdan ailene ve çevrene bahset..şu aşama manevi desteğe çok ihtiyaç duyacaksın...

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bence ailenizinde bilmesi gerekir. Onların desteğiyle daha çabuk atlatacağınıza inanıyorum.

çok geçmiş olsun kardeşim:(

lütfen moralini yüksek tutmaya bak, mutlaka yenersin bu hastalığı....

Geçmiş olsun..
Bu lanetle başa çıkanların hikayelerini bul.
Bak bakalım senin onlardan aşağı kalan yanın varmı?

bu dünya bir imtihan dünyası hepimiz ayrı sekillerde imtihan ediliyoruz büyük geçmiş olsun arkadasım acil sifalar diliyorum allah sabır versin

1 haftadan beri cok sitres ve sinirliyim kan kanseri oldugumu annemgile söyliyemedim

Arkadaşlar son 1 haftadan beri cok sitres ve sinirliyim kan kanseri oldugumu annemgile söyliyemedim Doktora gittim zanaks ilaçını verdi

sana neden bu ilacı verdiler ki.. uyku ilacı gibi bi şey bu..

geceleri hiç uyuyamıyorum ve özellikle cok sinir ve kendi kendime aglıyorum son bikacgündür

sen daha hastalığının başlangıcındasın epilepsi.. inan korkulcak bi şey yok henüz.. kendi kendine kuruntu yapıyosun biraz.. tedavisi olmayan bi şey değil bu korkma lütfen.. ama annenlere söyle kendi başına olduğun için bu kadar stres yapıyosun..

hiç bir iş tekbaşına yapılmamıştır bu dünyada..
senin hastalığının en büyük ilacı kendinsin.hastalığın en büyük tedavisi panzehirini kendi kendine yok ediyorsun.sen derdine derman olmazsan dışarıdan alacağın ilaç ve tedaviler hiç bir işe yaramaz.
lütfen bizleri dost biliyor ve derdini paylaşıyorsan demekkki bizleride dinleyeceksin demektir.
öncelikle sana yakın olan kan bağın aynı havayı kokladığın gülerkende ağlarkende yanıbaşında olan aile bireylerinle paylaş ve onlardan destek iste üzülmek yerine evde hastanede her zaman ve heryerde seninle olsunlarki sen başka bir şey düşünme yanlızca hastalığına yoğunlaş., bak ögünleri birlikte göreceğiz..
fedakarlığın olmadığı yerde sevğide ,sayğıda,aşkta,velhasılhiç bir şey olmaz.hastalığımıza sevgi ve sayğıyla bakacağız neden mi..derdi ve dermanı veren ""YÜCE ALLAH""tır.bu sebebten sabır ve fedakarlığı hiç unutmayacağız..
şimdiden geçmiş olsun konuşmak dinlenmek istediğin her an beni telefonla arayabilirsin.
her an sizinleyim..hiç üzülme yeter...

allah acil ş,falar versin canım kardeşim.cok cok gecmiş olsun.tüm yazılanlarada canı gönülden katılıyorum.

Çok geçmiş olsun. Moralinizi hiç bozmayın ve güçlü olun. Artık rahatsızlığınızın tedavisi var. Bence biran önce de ailenize söyleyin. Çünkü onların desteğide sizin için çok önemli. Allah şifa versin.

slm

kardeş çok geçimiş olsun. korkma bu hastalık artık tedavi ediliyor....

şimdi sen kendi kendine soruyorsundur.

neden ben ?

neden bu yaşta ölecem?

başka kimse yok muydu diye!!! ama kardeş unutma!! hepimiz sorunlarla mücadele ediyoruz. hepimizin bir sorunu ve hastalıgı var. sadece sorunlarımız farklı.. ALLAHIN izniyle tedavisi olan bir hastalık korkma geçer inşALLAH .çokkkkkk geçmiş olsun.

geçmiş olsun, lütfen moralinizi bozmayın. çünkü artık tedavisi var.
siz de iyileşirsiniz, merak etmeyin.

ancak bu aşamada ailenizle paylaşmanızda yarar var sanırım. tabi koşullarınızı en iyi siz değerlendirirsiniz ama ailenin desteği başka hiç bir desteğe benzemiyor. paylaşırsanız üzüntünüz de azalır eminim...

tekrar geçmiş olsun epilepsi...

çok geçmiş olsun inşallah yenersiniz arkadaşım arkadaşların da dediği gibi aile desteği çok önemli Allah güç kuvvet versin...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.. hastalıkları yenmenin en önemli gücü sevgidir paylaşmaktır.Sana en büyük sevgiyi desteği ailen verecektir.. tek başına kalarak bütün yükü çekemezsin..İnanıyorum ki ailen ile birlikte bunu da aşıp çok güzel günler göreceksin arkadaşım..

Epilepsi çok geçmiş olsun ...
öncelikle koları sıvayıp bu hastalığı yencem demen lazım kardeşim , lütfen kendini toparla hastalığın hangi aşamada ve gerekli tedavilerine baktır . Son yıllarda ilik nakli yapılarak bu hastalıktan kurtulanlar var . Aile olmadıkça hiçbirşey olmaz ailen en büyük destekçin olcaktır moralini yüksek tut lütfen .Bizleride haberdar et. Alalh herkese şifa versin

Gecmıs olsun arkadasım once allaha sonra kendıne aılene ve sıtedekı arkadaslarına guven!!ınsallah ıyıleseceksın ustelık erken teshıs edılmıs senın adına cok sevındım..ınsallah ustesınden geleceksın:)üzülmekle olmaz hep guleceksın ınadına!!:)

SEvgi paylaştıkça büyür dertler paylaştıkça küçülür.
Bu yükü tek başına taşıma. Allahın izniyle yeneceksin bu hastalığı. ama ailenle sakin sakin konuşarak söylemelisin.
Allah yardımcın olsun.

Üst Alt