Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün doktora gittim ve (KML) kan kanseri olduğumu öğrendim..?

merhaba canım çok geçmiş olsun senin için acil şifalar diliyorum bende kanser hastalığı atlattım beyin kanseri ama şanda çok iyiyim 6 yıllık bir tedavi süreci geçirdim en iyi şifayıda moralda ve ailemde buldum moralini bozma kendini iyi ve güçlü hissetmen için ailene çok ihtiyacın olacak onun için aileni bu konuda bilgilendir eğer bana da sormak istediğin birşey olursa lütfen çekinmeden sor cnm benim çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Allahtan acil şifa dilerim ancak rahatsızlığını ailenle paylaşmanı tavsiye ederim.Herşeyin hayırlısı ....

Hastalığa lanet demeyelim de,diye diye her tarafımız lanete bezeniyor çünkü.Allah şifa versin.İtinalı bir makıma ihtiyacınız var.Muhakkak validenize söylemelisiniz.Dünyanın bütün dağlarını sırtımızda taşımayalım ,kalkamayız bu yükün altından.Bu siteden bir arkadaşında kardeşi de KML hastası.ilaçlarını düzenli kullandıkça iyi bir bakımla çok şükür hayatını idame ettiriyor.Sinirlenmeniz sadece hastalığınıza zarar verir.Oğlum içinde dr. buna benzer birşeyden şüphelendi,hala takipteyiz.Allah bütün hastalara şifa versin,şekva değil ,sabır versin.Saygılarımla...

kardeşim çok geçmiş olsun umarım bir an evvel tedaviye başlar ve sonucunu alırsın güçlü ol hemen yıkılma sakin bir tavırla ailene söylemende fayda var ALLAH yardımcın olsun.

Sevgili arkadaşım geçmiş olsun allah acıl şıfa vers,n inşallah.Bu çagda fazla korkulacak bir hastalık degil.benim kaynımın oglu aynı hastalıkla mücadele etti
ve durumu çao çok iyi bu sene evlendirdik mutlu bir yuvası var artık,herşeyden
önce moralınızı yüksk tutun sakın hastalıga teslim olmayın.mücadele şar Yüce
Allah acil şfa versin.Amin.....

umudunu yitirme bakayım!
ne bu hal?
ne yani yenemiyecek misin bunu?
yeneceksin...
ailenle paylaşamadıysan ilk anda, sana çok yakın olan, hep yanında olan birileriyle paylaş önce.
karamsarlığın, yılgınlığın, teslimiyetçiliğin seni ele geçirmesine sakın izin verme.
daha 23 yaşında olduğunu söylüyorsun: en deli dolu çağın. "vazgeçmek" çok kolaydır,
niçin vazgeçecekmişsin ki bu hastalıkla savaşmaktan!

hemen, şu an, şimdi, olanağın elverdiği ölçüde, "...hep yapmak isterdim..." dediğin her neyse, başla ucundan kıyısından.
"yarın mı?" onu "yarın geldiğinde" düşünürsün.

çok geçmiş olsun arkadaşım .
allahtan umut kesilmez.
bence ailenle paylaşmalısın.
bunu elbet birgün duyacaklar.ama o zaman inan daha çok üzülücekler.onun için ailenle paylaş.belki birileri derdine derman olur.olmasa bile bu günlerde en büyük destekcin onlar olacak unutma.

İki Hafta Önce (Kan Kanseri) oldugumu ögrendim. Sizce Kanseri yenebilir miyim?

Arkadaşlar İki Hafta Önce (Kan Kanseri) oldugumu ögrendim Sizce Kanseri yenebilirmiyim
birde doktorun bana verdigi Xanax ilaçımn bağımlısı olduğum sanırım ellerim titreme ve baş dönmesi oluyor

Geçmiş olsun arkadaşım(hepimiz bu sitede birbirimize destek olmaya çalıştığımız için dedim,ikinci bahar gibi nerden senin arkadaşın oluyorum diye tepki göstermeyesiniz diye antiparantez bu açıklamayı yaptım),Allah acil şifalar versin.Xanax için dr.'a başvurun,yan etkilerine bu yazdıklarınız var diye hatırlıyorum,aşırı uyku yapar bazı bünyelerde,claviceps purpura (çavdar mahmuzu mantarından)üretiliyor.Yaptığın şeyleri hatırlamama gibi birşeylerde yapabilir.Kanseri yenip yenememe önce Allah'ın sonra da sizi vazifeniz.Ödevlerinizi yerine getirip,dersinize iyi çalışırsanız neden olmasın ki?Allah kolaylık versin.

cesaret ve güveniniz daima olsun.
geçmişler olsun..

Geçmiş olsun arkadaşım... Tabiki bu hastalığı yenebilirsin... Kanseri yenen bir çok hasta var... Ama önce buna inanmalısın... İnşallah iyileşeceksin...

Xanax'a gelince bu tür şeylerin olması normal... En başta yeşil reçeteli bir ilaç bu... Eğer kendini iyi hissediyorsan psikiyatrist kontrolünde dozajını indirmeyi dene...

Canım benim, tabii ki alt edebilirsin hastalığı. Bunun için doktorların sözünden çıkma ve moralini hep yüksek tut. Gerek hastalıkla gerek psikolojik açıdan doktorlarınla sürekli konuş. Hiç bir şeyden çekinme. Her şeyi sor...

Yapımcısı site üyelerimizden birinin yiğeni olan şu siteye mutlaka üye ol ve paylaşımda bulun: kanserliyiz.com
Ve lütfen ama lütfen bu zor günlerin yükünü kendi başına taşıma! Annene, ailene söyle durumu ve birlikte mücadele edin...

Güçlü ol kardeşim. Hepimizin başına benzer şeyler geliyor ve mücadele ediyoruz. Sen de mücadele edecek ve üstesinden geleceksin. Sabır.

Mrb arkadaşım. Bende Kanserim, Şubat 2007 de konuldu teşhisim, bu işin başı inanç ve sabır. Doktorlar gelir sana ilacını verir ve gider artık o saatten sonra o ilacın işe yaraması sana kalmış. Moralini Yüksek tut ve bu illetten kurtulacağına inan. İlaçların sana yan etkileri illaki olur ama sakın korkma bu hepimizin başına gelen geçici şeyler. Doktorların sözünden çıkma sakın. onlara güven. ben ve benim gibi hastalığa yakalanıp sağlığına kavuşan bir sürü arkadaşım abim ablam var. ALLAH sanada Acil şifalar versin. Bu arada nerede yaşıyorsun. hangi hastanede yatacaksın_?

epilepsi1986;

Geçmiş olsun, umarım sorunsuz bir tedavi süreci geçirirsin.

Tanı nerede kondu? Tanı için neler yaptılar, sana zor gelmesse anlatabilir misin?

gecmiş olsun erken teshıs ve moral çok önemli murat göğebakan bu hasatalığı yenmişti sende yenersin.

Birkaç Hafta Önce Kanser Oldugumu Ögrenince Yıkıldım Şimdi İse İş Yerimden 2.yıkıldım

Arkadaşlar Birkaç Hafta Önce Kanser Oldugumu Ögrenince Yıkıldım Şimdi İse İş Yerimden 2.yıkıldım işyerine kanser oldumu söledim ve beni bugün cıkarttılar

Büyük geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
Sanırım söylenecek söz yok tamda burda,hayata sarılmaya devam et moral çok önemli kardeşim.
Yazacak birşey bulamıyorum çok üzücü gerçekten.Ama yenenlerde var bu illeti.

inanın çok üzüldüm...hayata sıkıca sarılmaya devam edin..allah yardımcınız olsun...

İşyerinde ne kadar çalıştın yasal haklarını aldınmı bı bakalım ? Öyle hayata kuserek agıtlar yakarak ne yapabılecegını dusunuyorsun kanser demek hersey bıttı demek degıl kendıne gel hayata yenıden baslıyoruz maç başlıyor arkadasım.

Çok üzüldüm, inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Rahatsızlığınız nasıl işten çıkarılma nedeni olabiliyor anlayamadım. Siz hiç canınızı sıkmayın. Mücadelenizi ve yaşama sevincinizi hiç bırakmayın. Önce sağlığınıza kavuşun. Sonra nasıl olsa iş bulacaksınızdır.

2 bucuk yıl oldu tazminatı ayın 8 hesebıma yatıracakgız diyolar

acil şifalar kardeşim

tıp sürekli ilerliyor umudunu asla yitirme ankaferd blokksoper ben bu sitede bundan konu açmıştım bu türklerin bulduğu 2. ilaç ve senin rahatsızlığınada faydalı araştır google dan ankaferd yazarsan çıkar adresi telefonları üzerinde yapılan çalışmalar çok..inşaallah kısa sürede kurtulursunuz acil şifalalar dilerim....

selam arkadasım cok gecmiş olsun...bak biliyorum bu su asamada belki de her asamada zor ama moralini yüksek tutacaksın...bunun baska yolu yok ...iyileşecegine inandıgın zaman ancak iyilesebilirsin ...bişeye inanmanın ne kadar etkili olabilecegini sakın aklından cıkarma ...

Kanser de neymiş

değerli epilepsi önce şu nikini değiştir sonra bir üniversitenin onkoloji bölümüne giderek tanıyı doğrulat hastalık varsa sana rapor verir tedavi programı yaparlar.bu hastalık ilaçlara iyi cevap verir ilaçların yan etkisi de zamanla geçer.hastalıklar kızarak değil ilaç dengeli beslenme,dinlenme ve neşe ile geçer .geçmiş olsun SEVGİLER.

bu haberi öğrendiğin gün burda paylaşacak kadar cesaretin varsa epilepsi86,bunun üstesinden gelecek kadar da cesaretin var bence. gençliğin ve kararlılığın da sana yardımcı olacaktır. bak nasıl gelişecek,düzelecek herşey. varmısın iddiaya ;)

ENGEL TANIMAM arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.
öncelikle yapman gerekenler bunlar.güçlü olucaksın herşeyden önce çok gençsin kendine bakarak ve yapman gereken şeyleri yerine getirdiğin takdirde bu hastalığı yenmemen için hiçbir sebebin olmaz.lütfen kendini bırakma

Kan kanseri yüzünden son bir ayda 9 kilo verdim. Kansere yeniliyorum...

Kan Kanseri Yüzünden Son Bir Ayda (9) kilo verdim Kansere Yeniliyorum Düşünüyorum Annemgile Bir Türlü Cesaret Edip Söyliyemedim

Yanlis dusunuyosun.bosuna ne kendini ne de anacigini uzme.
Ayrica onca rejime ragmen kilo veremeyen site uyelerinin gazabindan da allah korusun seni :)

Üst Alt