Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Uzunca, imla kullanılmamış olan bir yazı geldi. İşin gücün yok muydu, bunu bana yazıp yolladın. :D

Bayram sabahı bulaşık yıkamak, temizlik yetişmeyince sabaha kaldı. Erkek başına iyi koşturuyorsun Emrah. 😃😉👏

Arkadaşımın, "Ramazan Bayramın mübarek olsun." diye yazması, bayram Kurban Bayramı deyince, o da güldü. 😃😃😃

Yeğenimin eşinin plastik tabureyi oturarak kırması. 😃😃😃

Kuzenimin eşi anneme,
-Abi çok bilgili hala, çok zeki birisi.
Annem,
-Babasınında benim de sülaleme yetermiş. 😃
Kuzenim, eşine,
-Abim sülalemizin incisi, hepimize yeter, çok okur ve araştırır.
😃😃😃
Diğer kuzenime,
-Ya Mustafa, beni kızdırıyor; laf edince de "Senin sülalene yeterim." diyor.
-Doğruyu söylüyor hala, hiçbirimiz ne onun bilgisine, ne de onun zekâsına erişebiliriz. Ben sosyal medyada kimseyi o kadar takip etmem, Emrah hariç. 😃☺️🙈
-Bundaki zekâ kimsede yok abla, bu nazara geldi ve kulakları sakatlandı. Yoksa düşünmek istemezdim, dedi yengem.
Anneciğim; mütevazılığımı zorla bozduruyorsun ama sülalen de benden taraf çıkıyor. Benimle uğraşma, ben senin istediğin gibi çok ciddi olamam, çekilmez bu hayat o zaman, böyle gayet iyiyim. 😃😃😃😉🙈🤲

En yakın arkadaşım bayram ziyaretine geldi. Oğlumla beraber diyette olduğuma aldırmadan, cips yiyorlar. Şapırdata şapırdata, gıcık vererek yiyorlar. Ben de mahzun mahzun bakıyorum. 😃😃😃🙈

Ağacın tepesinde üstümün başımın kuş pisliği olması. 😃😃😃🙈

Kiracının oğlunu, babasının yıkaması, annesi yıkayınca gözüne sabun kaçırıyormuş. 😃😃😃🙈

@Dilhun Allah iyiliğini versin, uzandığım yerden sıçradım. 😃🙈 Bacikom, yeni kitap kimseye özel ithafla yazılmayacak; polisiye/macera konusu, Gölgeler İmparatorluğu 2.Cilt-Türkiye'deki Kaos Bitecek Mi? yeni kitap bu nasipse, birincinin devamı, direkt aşk temalı değil. Hâlâ gülüyorum, can bacişim.😃😃😃🙈📚🖊

Bayrama denk geldiği için iş arkadaşımın doğum gününü bugün kutladık. Pastanın önünü kapadım, tam önüne gelince,
"İyi ki doğdun." dedim.
"Ödümü kopardın Emrah. " 😃🙈🎂

Allah iyiliğinizi versin, sesli güldüm ya hem de nasıl

@OğuzHan112, Usluyuz abicim. :D

Her seferinde satışa ayıracağım kitaplardan 8-10 tane ayırmam. :D Ulan Emrah, madem okuyacaksın, niye satmak için alıyorsun? :D

Son düzenleme:
Bana Bak Efendi !
Allâh Yarattı Demem Ağzını Burnunu Yerim.

su1bnrk.jpg

Cesur hocanın kaf dağından inen burnu ve iletişim çabaları 🤣🤭

Başka yemek olmadığı için mecburen 1 kase patates yemek zorunda kalmam. 😁🙈 Patates güzeli geldi aklıma. ☺️😍🥰🙈

Üst Alt