Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

yazdığım bir yazıdaki yanlışlık :)

@Dilhun, Daim olsun canım. 😊

Benimde aklıma bugün bakkal işin çıraklık yaptığım zamanda olan anım aklıma geldi. O zaman Koklear İmplant yoktu, iki tane işitme vardı ve iyi anlamıyordum. Servis topluyorum, Filiz teyzeye geldim. Muhtemelen vefat etmiştir; vefat etmişse Allah rahmet eylesin, sağ ise sağlıklı ömürler. -Emrah, salatalık istiyorum. diyormuş, anlamıyorum. En sonunda:
- Hıyar istiyorum lan. dedi. Anladım o zaman. 😁😁😁🙈

Arkadaşla futbol hakkında konuşurken, Bayern Münih yerine, Bayern Münir yazmam. 😁🙈⚽️ Sanki Münir Özkul'u yazıyorsun deli. 😁😁😁🙈

Delinin birinin ağacın altında uyuyup, kök salması, kendini klonlattı. 😁😁😁🙈

İlacı içeceğim; poşete uzandım, ilaç diye ilacın boş kutusunu koymuşum. :D Klasik Balık burcusun Emrah hoca.... :D

@EMRAHBV, yalnız sana sır vermeyeceğim bi daha 🤣 parkta uyuduğumu ilan verdin burda herkese 🤣🤣

Neyse etiket yapmamissin Allahtan🤣😂

Bisey olmaz yabancı degiller formdan Sir cikmaz🤣🤣🤣

@EMRAHBV

Uykuculuk genetiğimden geliyormuş dedem eşeğin uzerinde uyumuş 🤣🤣🤣

Öğrenci hakkında duygularımı yazacakmışım, anı olarak saklayacaklarmış. İyi hadi kırmayalım dedik de mübarek, kızların hepsi defter getirmiş. Cuma gününe erteledim artık yapay zekadan kopya çekerim :)

Bir takipçimin evvelce yazdığı, "3 aylık aşk için 2 tane roman ve tarihi finali bıraktın. Bir daha çift taraflı bir aşk olursa, garanti ansiklopedi yazarsın." :D :D Tövbe tövbe. :D

Ulan Emrah, diyetisyenine bile 1992 Monaco'yu seyrettirdin; bu gidişle İstanbul'da izlemeyen adam kalmayacak. 😁😁😁🙈🏎🏁🏆

Kamyoncunun malzemeyi bağlayarak emniyetli taşınmasını sağlayan SPANZETE; "Şanzet" demesi.

Parkeden sola kayan bowling topunun tam çıkacağı sırada sekip labutu devirmesi :)

Annemin telefon konuşması, öyle bir anlattı ki beni, sanırsın efsaneyim. :D

İş arkadaşıma ettiğim iltifat, hafta sonu enerjisini aldı. Benim gibi kankilerinin olması avantaj. 😁🥰

Üst Alt