Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışanlar tercih yapamayacak, tercih sayısı 30 olacak!

Hadi canım sen de !
Nasıl yani çalışanlar tercih yapamayacak ?
Özel - kamu ikisi de mi ? çok saçma !
Ve 30 olmasına da inanmadım o kadar seçilecek bir şey çıkarmıyorlar ki 30 tercih yapalım

doğru ve kesin bilgidir haber gelecek

Engelliler, 3.138 kadro sayısına tepki olarak, Devlet Personel Başkanlığı önünde toplandı

DPB yetkilileriyle yapılan görüşme de yine bilindik cevaplar verilmiştir. Yetkililer: "Biz aracı kurumuz, kurumlara kadro vermelerini talep ediyoruz ama sizin beklentinizi karşılayacak rakamı alamıyoruz. DPB olarak yaptırım gücümüz yok. Yanlış yerde eylem yapıyorsunuz. Gidin kurumların önünde eylem yapın onları sıkıştırın. Bizim yapabileceğimiz Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığını konuyla ilgili bilgilendirmektir. Notumuzu aldık ilgili kuruma ileteceğiz" cevabını vermişlerdir.

Tek sevinilen nokta; "DPB, EKPSS tercihlerinde 15 tercih hakkının 30 olacağını açıkladılar"

DPB'den umdukları kadro cevabını alamayan arkadaşlar (15 kişi) oturma eylemine başlamıştır.

Engelliler Sitesi - EKPSS'de tercih sayısı 30 olacak

gerçekten bende anlayamadım özel de çalışan ve sınavı kazanan niye tercih yapamasın arkadaşlar... kamu çalışanını anlarımda özel çalışanın tercih yapamamasını anlamıyorum.

Özel de çalışanlar tercih yapar kamuda calışanlar yapamaz

Ankarada oturma eylemi devam etmektedir yer devlet personel başkanlığı kızılay ne olur destege gidin ankaradaki kardeşlerimiz abilerimiz büyüklerimiz

kamıudakıler ve emeklıler soyle bı gerı dursun bukadar evde oturan adam var ..

Özelde çalışan için durum böyle olmasa gerek, yazdığınız bilgilere ulaşamıyorum, nerden bakıyorsunuz?

[FONT=sans-serif]30 tercih çok iyi oldu çalışan memurların tercih yapamaması ayrı bi güzel kadrolar az daha artsa tadından yenmez ! [/FONT]

karargahx;

büyükşehirde yaşamayan bedensel engelliler için kötü bence

Çalışanlar EKPSS'de tercih yapamayacak!
Devlet Personel Başkanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmede; "Çalışanların EKPSS'de tercih yapamayacaklar, en kısa sürede bunu yönetmeliğe ekleyeceğiz" açıklaması yaptılar. DPB konuya ilişkin detaylı açıklama yapmadı. Yaklaşan EKPSS tercihleri öncesi adayların kafası oldukça karıştı. DPB'den konuyla ilgili resmi açıklama beklemekteyiz.

DPB önündeki eylem devam ediyor
Engelliler Sitesi - Çalışanlar EKPSS'de tercih yapamayacak!

30 tercih olması yüksek puanlılar için yi oldu hak yenmez düşük puanlı yerleşemez büyük bir olasılıkla

Yönetmeliğe özel sektör çalışanını dahil edecek mi?

Kılavuz öncesi istifa mı etmeli muallak bu :confused::confused::confused::confused:

.................................

Sselma;

özeldekilerin dahil olması gibi bişey söz konusu değil, bence kamudakileri dahil etmek de yasal olmayacaktır

etkiweb;

Bu yorum dediğiniz gibi de olabilir fakat tersini beklemek lazım.. çünkü özel - kamu gibi bir ayrıntı yazılmamış gördüğüm kadarıyla ve devlet özel sektörde engelli çalıştırma şartını kendisi koşuyor, dolayısıyla hem özele hem kamu çalışanına tercih yaptırmayabilir... (gönül bunu istemese de böyle de düşünebilirler)

Arkadaşlar memur olanlar memur olarak tercih yapamıyor. Ancak bir memur tekniker yada mühendislik kadrolrına puanı tutuyorsa ve şartları sağlıyorsa tercih yapabilirler. İş kur ile goruştum

Sselma;

yerleştirme zamanı istifa edilip başvuruda bulunulabilir öyle bişey olursa da zannetmiyorum hiç, eğer olursa istifa edince ayrılınan yere de tazminat vermek gerekir, bu da ayrı bi mevzu

ne saçma bir karar bu böleee kaflarına göre çalışanalr tercih yapamaz ilkokul meuznua dmaı sınavsız şaertsız şurtsuz alıyrlar adam girmiş aznmoış nemymiş kmaud açalışıyor olmaz saçmlaık

Plumeria;

çalışanlar tercih yapamayacak die birşey olmaz..sadece ekpss ile atananlar tercih yapamayabilir..

şimdi ağlıycam yaa zar zor bi işe yerleşmişiz idare etmeye çalışıyoruz zaten. özel sektörle kamu bir tutulurmu hiç çalışıyoruz ama sınavada çalıştık ikisini bi arada yürüttük nöbetler tuttuk kursa katılmak için . o tercihi yapacaz gerekirse istifa edip olsada olmasada 15 yada 30 tercih hakkımı kullancam ... ama olmassa iş yeri bi daha işede almaz açıkta kalırız sonra evin içinde gelsin depresyonnn...ne saçma bişey bu özelde çalışan olmamalı kadro arttıracakmış sınava giren sayısını düşürmek bu ...

Özelle alakali degildir boşu boşuna canınızı sıkmayin

zaten çalışan kişi neden tercih yapıyor mal mı bunlar, biz burda işe girmeye çalışıyoruz adamlar iş beğenmiyor bi daha tercih yapıyorlar nasıl engelli bunlar iş bulduğuna şükret yeter valla engelli diye acımamak lazım insanlara onu da öğreniyoruz burlardan

bu devletin yaptığı işmi şahsen ben çok zor çalışma koşullarında norm kadronun bile altında iki kişilik çalışan bir memurum üstelik yaşadığı şehre 250 km uzakta görev yapıyorum. Tüm umutlarım bu sınavdaydı.Sınava girmeden önce yönetmelik çıkarılıp neden kamu çalışanları sınava giremez girsede atanamaz denmiyor bu sınava çalışmak için gecemi gündüzüme kattım hatırı sayılır paralar harcadım iyi derecede not aldım sonuç sıfır böyle şeyler ancak 3.dünya ülkelerinde olur kısacası beni bu durumlara düşürenlere hakkımı helal etmiyorum.

arte o dediklerin seni ölmüsün yada baska sebeblerle madur olmussun hicde umurlarinda degilsin benim anlamadigim arkadaslar memur olara calisan engelliler bizim gibi bu sinavami girdilar ve tercihmi yapacaklar ne sacmalik bir adalet belkide bunlarin yüzünde 3138 eee bukadar da fazla atama sayisi vermisler

allagin corumlusu seni allaha sükret senden kötüsüde var aferim sana sen ve senin gibilere iyi bile az olmus

Üst Alt