Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkür ederim eva o senin harikalığın, senin de okuyan gözlerine sağlık.harikasin sen
cok guzel yuregine saglik
budur işte yüreğine sağlık
Senin bu şiirsel yorumların var ya öldüreek beni Teşekkür ederim arkadaşım seninde gözlerine sağlıkMISRA' Alıntı:Sevgiyle mısralar el ele tutuşmuş, dans etmiş şiirinde...
Sevgi yüreğinde, yüreğin sevgiyle kalsın...
Yüreğine sağlık akın...
Teşekkür ederim abim, sayende bir kelime daha ekledim lugatıma Okuyan gözlerine sağlık..Ensar-Egrek' Alıntı:Akın, sen muvaşşah şiirleri de güzel yazıyorsun... Gönlüne sağlık Akın...
Teşekkür ederim güzel abim, o senin yüreğinin güzelliği muuckkGüzel olmuş Akın Yüreğine sağlık...
Hehe manyak Eften püften dimi sana göre bu işler Teşekkür ederim beğendiğin içinşiirin çok güzeldi akın.. 14 şubat öyle eften püften bi gün yani ancak bu kadar güzel anlatılabilrdi.. emeğine,ilhamına sağlık..
Teşekkür ederim şirinem, beğenmene sevindim. Ama mutlaka vardı benden daha iyi yazanı öyle demeakın harikasın yaaaaa bu sitede senden başka akrostiş şiir'i bu kadar güzel yazan bir adam daha var mı??? o kadar güzel yazıyosun ki hayran olmamak içten değil....
uzun zamandır bu kadar güzel bir şiir okumamıştım,tek kelimeyle muhteşem bir şiir,bu şiiri defterime not aldım,bazen bir şiir bütün bir hayatımızı o hayata dair düşüncelerimizi değiştirebiliyor,bu da öyle bir şiir olmuş,bu sitedeki en iyi şiirleri hep bay capricornun sayfasında gördüm,teşekkürler sayın capricorn"BEN" Sevdim..
Ben seni çok sevdim,
Seni öyle çok sevdim ki
Senin görmediğin bir yerde "SEN" diye inliyorum belkide.
Ben aşkımı tapınağım bildim,
Aşkın ne demek olduğunu öğrendiğimde..
Ben seni çok sevdim,
Seni öyle çok sevdim ki
Senin bulamayacağın bir yerde "SEN" diye yok oluyorum belkide.
Ben aşkımı kaderim bildim,
Ben seni çok sevidim,
Seni öyle çok sevdim ki
Senin bilmediğin bir yerde "SEN" diye ölüyorum belkide.
Ben aşkımı Ecelim bildim,
Yazan :
Capricorn