Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük raporumu iptal ettirmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Bugün askerlik şubesine yazı gelmiş yarın kontrol muayenesi için hastaneye sevk edecekler

valla engelli raporun iptal yada geçersiz olduğunu duydum ama çürük raporu nasıl iptal olur hiç duymadım ???

Bugün hastaneye sevkim yapıldı cuma günü kontrol muayenesi olup heyete çıkacağım inşallah olumlu bir sonuç alırım

inşallah dostum senin bu halin davranışın askerden kaçmak için binbir bahane arayan lara yada bedelli yapanlara ibret olsun...
beni de almadılar askere ama askerlik hep içimde uhde kaldı....

Poyraz_ sorma kardeşim çok kötü bir duygu insana kendini işeyaramaz hissettiriyor insanların önyargısına maruz kalınıyor hiç tadım tuzum kalmadı

Mağdur çocuk
dostum takma kafana şuna emin ol ne hanzolar ne eşşekler çok afadersin askerden kaçıyor kimisi bilerek kilo alıyor şişmanlıyor kimisi bedelli yapıyor neler neler keşke beni şimdi alsalar askere hemen giderim...

Hiçbirşeye engeli yok diyorlar bazıları çoğu şeye engel bu çürük raporu polis asker jandarma bekçi zabıta güvenlik bunlardan hiçbirini olamıyon özel yerlerde terhis belgesi isteyen yerlerdede işe giremiyon şu anda jandarma uzman erbaş alımı var başvuramadım çünkü Askerlik hizmetini yapmakta iken ‘Askerliğe elverişli değildir’ raporu alarak terhis edilmemiş olmak niye çürük verdiniz o zaman engelse bende pazartesi gidip çürük raporumu iptal ettirmek istiyorum diye başvurcam 24.02.2021 tarihinde çürük aldım ben 1 yıl 2 ay olacak nerdeyse süresi varmı bunun siz ne zaman aldınız çürük raporunu

Son düzenleme:
Merhaba. Askerdeyken komutan bana çok gıcıktı hiçbir hastalığım yokken sen askerlik yapamazsın diyip uyum bozukluğundan çürük raporu verdiler doktorda bana hiçbirşey sormadı. Ben askerliğimi yapmak istiyorum çürük raporunu nasıl iptal ettirebilirim raporun üzerinden fazla zaman geçmedi bilgisi olan nolur yardımcı olsun.
OturanBoğa OğuzHan112

18 ay olsaydi askerlik pesine bile dusmuyecene eminim.hehehe

Birde çürük raporu aldığımda askerliğimin bitmesine 2 ay vardı rapor iptal olursa kalan 2 ayımı yapcam yoksa tekrar 6 aymı yapcam

paloco raporun onaylanıp adresine ulaştığı tarihten itibaren 30 gün içinde itiraz edebiliyorsun ben raporum gelir gelmez itiraz ettim. Askere geri alırsalar kaç ay yaptırırlar bilmiyorum ama isterse 20 ay olsun farketmez bana yeterki bu durumdan kurtuluyum çünkü sivil ölüme mahkum oldum. En kısa sürede askerlik şubesine gidip sorabilirsin belki bir hakkın vardır kardeşim.
Namedrop öyle deme kardeşim çok kötü birşey çürük almak bu duruma düşeceğimi bilsem bana çürük verecekleri zaman o hastaneyi bölüğü başlarına yıkar yinede almazdım ama komutan korkusundan sesimi çıkaramamıştım.

Askerlikten muaf olduğum halde kendi rızamla (raporları göstermeden) gittim Ama çok ezildim pişman oldum.

Askerliğe elverişli kararı verildi çok şükür. İki rapor kararı farklı olduğu için hakem hastanesi belirlenecek.

paloco üzüldüm kardeşim senin adına, çürük raporunun ne kadar kötü birşey olduğunu biliyorum heryerde karşına çıkıyor insanlar farklı gözle bakıyor kimse iş vermek istemiyor ama bu bizim suçumuz değil bize orda insan gibi muamele edilseydi hiçbirimiz bu raporu almak zorunda kalmazdık.

Mağdur çocuk

çarşı izni yok dışarı çıkma yok telefon yasak televizyon yasak sanki hapisteymişiz gibi muamele görüyoruz sizin dediğiniz gibide insan gibi muamele görmüyoruz siz ne yaptınız hakem hastanesine gittinizmi sonuç ne

paloco seni çok iyi anlıyorum kardeşim bende yaşadım o durumları. Hakem hastanesinin belirlenmesini bekliyorum belli olunca şubeden sevk olup gideceğim inşallah

ben başka askerlik şubesine gitcem ilk gittiğim beni geçiştirdi hiçbişi sormadı

paloco kardeşim rapor adresine tebliğ edildiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde itiraz etme hakkın var. Senin adresine gönderdiler mi raporu? Git şubeyle detaylı bir şekilde konuş bu işi çözmenin bir yolu varmı yokmu diye. Bu arada sana hangi hastalıktan çürük vermişlerdi?

adresime gönderdiler 1 yıl 1 ay oldu uyum bozukluğundan verdiler

Üst Alt