Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çürük raporumu iptal ettirmek istiyorum. Ne yapabilirim?
paloco kardeşim benim muaf olacak bir hastalığım yoktu sadece komutanla aram hiç iyi değildi sürekli gıcıklık yapıyodu bende karşı geldim bi noktadan sonra oda kıta anketimi olumsuz doldurmuş doktor bana hiçbirşey sormadan direk uyum bozukluğu dedi verdiler elime çürük raporunu. Eve döner dönmez askerlik şubesine anlattım durumu onlarda rapora itiraz hakkın var dediler. Rapor elime geçer geçmez itiraz ettim, hastaneye sevk ettiler doktora anlattım bütün olup biteni oda bitakım testler yaptı bilgisayardan sağlık geçmişimi inceledi ve askerliğe elverişli olduğuma karar verdi. Şimdi hakem hastanesinin belirlenmesini bekliyorum belli olunca sevk olup gideceğim ve oranın vereceği karar kesin karar olacak. Askerliğe elverişli değildir derseler herşey bitecek, elverişli derseler şubenin dediğine göre askerliğime geri döneceğim. Hakkımda hayırlısı olur inşallah elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi Allah'ın takdiri o ne derse o olur.
paloco kardeşim normalde senin itiraz etme süren geçmiş ama şansımı deneyim diyorsan askerlik şubesine dilekçe yaz "hakkımda verilen ...... rapora itiraz ediyorum" diye. Götür şubeye ver. Keşke rapor eline geçer geçmez itiraz etseydin. Sana tek yardımcı olacak yer askerlik şubesidir ordan başka biyer hastaneye sevk edemez seni. Eğer askerlik şubesinden sonuç alamazsan sana yardımcı olacak başka biryer bilmiyorum eskiyim ben bu arkadaş belki bilir.
Uzun süren psikolojik testler, incelemeler, uzun süren muayeneler sonucunda doktor askerliğe elverişli olduğuma karar verdi. Sadece heyete girmek kaldı, heyet bu kararı bozabilir mi? Açıkçası biraz tedirginim.
Heyet, doktorun kararını onayladı ve hakem heyetinden de askerliğe elverişli raporu aldım. Askerliğe elverişli olduğumu kanıtladım, bundan sonra süreç ne olur bilmiyorum askerlik şubesi ile görüşeceğim.
paloco teşekkür ederim kardeşim. zedge bıraktığım yerden devam kardeşim.
Askerdeyken istemediği halde çürüğe çıkarılanlar bu forumu okuyup bilgi alabilirler. Çevredeki insanların sözlerine bakmayın hakkınızı arayın. Burda çoğu kişi yardımcı oldu bana özellikle eskiyim ben kardeşime teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın...
bende 2001 de ankara gatada azeri doktor yüzünden çürük aldım suan o çürük raporu yuzunden hayatim mahvoldu ise giremiyorum ise giremedigim.icin herkes beni engelli saniyor dalga gecenler alay edenler her turlu yerin dibine soktular beni oysaki sapasağlamim hicbi problemim yok bu raporu iptal ettirmem lazım
Mağdur arkadaş seni tebrik ediyorum. Bir çok kişi askerlik hizmetinden yırtmanın yolunu ararken anladığım kadarı ile büyük mücadele vererek sen şanlı ordunun bir neferi olmayı tercih ettin. Kazasız belasız bir askerlik hizmeti dilerim. Selametle.