Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizbank'ta operasyon destek elemanı olarak başlayacağım. Çalışma şartları nelerdir?

systemsiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bügun denizbanka çağırdılar operasyon destek elemanı icin sube müdürü ile mülakat yaptım ben onaylıyorum dedi sınav olacaksın dedi belki bölge müdürüde görmek isteyebilir dedi Maas dedi 1000 tl den fazla dedi Terfi edebilirsin performansına bağlı dedi

Sınav ne sınavı olucak bilgisi olan varmı arkadaslar ?

deniz bank calışma koşulları hakkında bilgisi olan varmı ?

öncelikle günaydın arkadaşım

sınav genelde yetenek testinden oluşuyor dikkat gerektiren sorular var şekiller ve dört işlem var şekillerde karşılaştırmalar var işlemler görünüşte cok basit ama en ufak bi dikkat dağılması soruları yanlış yapnama neden olabiliyıor ben garantide girmiştim

Çok teşekkür ederim Neriman hanım cevabınız icin deniz bank calışma koşulları hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar ?

systemsiz;

evet terfi edebilirsin... yıllık kariyer sınavları oluyor... gişeye geçebilirsin...

çalışma koşullarına gelince... diğer personelin hakları ne yazık ki sana tanınmıyor(özel sağlık sigortası gibi).. ssk+ asgari ücretin çok az üstü + multinet

denizbankın sınavları hep aynı.... hız ve algılama.... yapıpn geçeceksin geri dönüp bakmayacaksın oyalanırsan kaybedersin.... ama şube müdürü onayladıysa iş garanti gibi... çünkü olay şube müdüründe bitiyor sınav formalite...

kardeşim denizbank ruslara satılmadan önce bende altı ay kadar genel müdürlükte çalıştım. bana sorarsan çok berbat bir yer hiç tavsiye etmem. aslında bana sorarsan bankaların geneli berbat! sahte tebessümler. gereksiz diyaloglar. sıkıcı iş ve iş arkadaşları. belki ben banka olayına kökten kıl olduğum içindir ama haklı sebeblerimde var. -''Silahla bir bankayı soyabilirsin! Lakin bankayla bütün bir milleti soyabilirsin... işin içine girince demek istediğimi anlayabilirsin.

tşk ederim kadir bey ama şuanki çalıştım yer çok baskı yapıyor dayanamıyorum.Şube müdürünün anllatığına göre çok ağır bir iş değil
yanlız benim merak ettim çalışma saati sabah kaç akşam kaç ?

valla benim zamanımda üç sene önce sabah 9 akşam altı idi ama şimdi ne olmuştur bilemiyorum! genel müdürlükte çalışırsan ki genelde engellileri genel müdürlükte çalıştırırlar şubelerden bir saat sonra paydos edersin. En güzel ve tek yanı genel müdürlüklerde yemekler çok leziz ve güzel oluyor.

owlman;

Aynen dedin gibi oldu sınav filanda olmadı direk is bası dediler.sube müdürü tmm deyince is bitiyormus

uzakdur denizden tam soytarılar ordusu orda 7 yıl çalıştım ayrıca operasyon destek isen kodrolu değilsin yan hizmetli olursun terfi ise tam bi komedi orda yalakalığa bağlı uzak dur

Maaş toplam 1000 tl + ticket Terfi konusuna gelince tanis kişilere sordum edebiliyorsun kariyer sınavlarına girerek kasaya geçme ihtimalin çok yüksekmiş tabi performans a bağlı dedi

1000 değil asgari ücret gm de calışırsan tıkırt ta yok

evet 8 yıl çalıştım terfi içn arkadaşlarım vardı kariyer sınavınada girdi ama insankaynakları sallıyor yani orda değer verimiyor birde bankacılık sektörü tam hırsızlık sektörüdür aldığın paranın da bereketi yoktur kağıt toplayn kazndığınız para keyifle yersin

arkadasım biraz akıllıysan söylenenlere bakma bankaya girebiliyorsan gir para ne olursa olsun ilerde baska bankaya müracat edince iş için deniz bankta calıstıgın için iş alımında bu iş sana refarans olcak bankalar baska bankada calısan deneyımlı kişileri almayı tercih ederler genelde bu senin için bir basamak olur

para değilse neden çalııyorsun hobi içinmi ?
evin ihitiyaçlarını karşılayan milyar dolarlık babanmı var para veren?

Arkadasım anlayamadın herhalde iyi bir maas ve bankaya gece bilmen için ilk basta yapman gereki söyledım sana kariyer istıyorsan gir deniz banka daha sonra biraz deneyım kazan daha sonra baska bankaya iyi bir paraya gecebilirsın bankalar sıfır eleman çok nadir alır hiçbirsey bılmeyen ama sen denizbankta baska bankaya gecerken cv de deneyımlı ve bankacı oldugun gözukcegi için rahat transfer olur ve iyi maas alırsın bunu demek istemiştım iyi düşün iyi olsun hersey

tşk ederim güzel yorumun için işyerinden cuma günü istifa edip pazartesi banka da çalışmaya başlıcam

şimdiden hayırlı olsun arkadasım şimdiden bende ing bankta basladım ılk işe ve cok düşük maaş alıyordum ikramıye pirım hiçbirsey yoktu ve birgun garantı bankasının sınavı oldugunu ögrendım sınava girdım kazandım ve mulakatta ing bankta calısmam onlar için deneyım olarak göruldu ve suan ing bankın 2 katını alıyorum insallah sende güzel yerlere gelırsın

Suanki pozisyonun ve maaşın nedir hocam özel degilse burda paylasirmisin veya pm atarmisin

İşkurda aktif ilanları var 54 kişi alınacakmış.

sys ;tabi ki para olmadan yaşam olmaz insan yerine koyulmazsın herşey para değil unutma hele bankaların sana verdiği maaş tan bi hayırda gelmez çünkü faiz gideceksin çalışcaksın göreceksin benim nedemek istedğimi sen bu işleri bilmıyorsun sys bey en fazla 3 ay dayanır çıkar gidersin .

denizde operrasyon destek olursun başkada bi cacık olmazsın .. kodroya geçmeyide unut

DNZBNK;

Dunyanın sonu denizbank degilki dostum burda tecrübe kazanırız eğer dediğin gibi ileriki zamanlarda kadroya geçirilmezsem veya terfi filan olmazsa diğer bankalara geçeriz en azından cv de bankanın ismi geçer referans ve tecrübe olmuş olur

denizbankta engelliler birer kambur gibi görülüyor! maaş artışı veya terfi engelli çalışan için hayal demektir.
ama sys arkadaşımın dediği gibi ileride referans olması faydalı olan tek tarafı! lakin senin aldığın maaş illaki son bodronda görülecek ve yeni işinde
sana o maaşın çokta üstünde bir rakam vermeyecekler. Altı ay orası bana zindan gibi geldi. lakin iş hayatımada çok şey kattı.
sermayenin köpeği olmayı ve paranın açmadığı kapı yoktur deyimini orada anladım!
kardeş anlatılmaz yaşanır. ne desek boş gir çalış gör! tarım kredilerine verirler yada ek hizmet binasına bir fotokopi makinasının başına dikerler.
yani çokta bir şey bekleme derim. hee birde borsacılar ve kredi risk birimi çok yukardan bakarlar! aralarında ukala çoktur dikkat et. :)

tecrübe için ok yolun açık işin rast gelsin

hocam ben genel merkez de değil şubede çalışıcam şube müdürünün dediğine göre operasyonmuş gişenin yan ve arka kısmında bulunacamı söyledi arada bir maliyeye ve adliyeye gidicemi belirtti.

sys ha anladım yani opersyon destek olucn işte terfi şansında çok çok zor hele birde diş işler için kullanılacaksan terfiyi unut ama belli de olmaz şube müdüründe de biter ..

bana da teklif geldi denizbanktan. Haber bekliyorum. Kimi olumlu kimi olumsuz görüş belirtmiş. Umarım hayırlısı olur.

Üst Alt