Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizbank'ta operasyon destek elemanı olarak başlayacağım. Çalışma şartları nelerdir?

evet başladım işe ;şu an çalıştığım yerden yazıyorum ;ilk etapta birikmiş evrak işlerini yapıyorum;arşiv .daha sonra bilgisayarı gösterecekler,noter ve vergi dairesine gidecem şimdilik bunlar.
maaş brüt üzerinden yani asgari ücret ,3ayda bi maaş ikramiye ,6 ayda zam,yemek için ticket,çalışmana göre şube müdürünü 6 ayda bi gelir payı .

bankada büro memurluğu diye bir ünvan yok diyorum mesela, sen bunu yok sayarak hala büro memurluğu nasıl diye soru soruyorsun. sana yardımcı olmak adına sorularını cevaplıyoruz, bir teşekkür bile etmeden başka başlıkta aynı soruyu tekrar soruyorsun. çalıştığında zaten göreceksinki benim verdiğimden farklı bir cevapla karşılaşmayacaksın zaten. sorduğun sorunun tek bir cevabı var ve bunun daha darı genişi yok. çalışma hayatındada senden tecrübelilerin sana yardımcı olmak adına söyledikleri şeyleri yok sayar inanmamazlık edersen çalışma hayatınında çok uzun soluklu olacağını sanmıyorum. bizde ilk kez çalışacak olduk ama böyle davranmadık.

özçiçek;

Eyvallah herkesin kendine göre kriterleri var tabi saygı duyarız! artık bize hayırlı uğurlu olsun demek düşer özçiçek :) tam senlik bir yer buldun valla :)

operasyon destek

mrb arkadaşlar deniz bank ın açmış olduğu op. destek sınavına girdim sonrada toplu mülakat sınava 5 kışı gırdık 5 kısıyıde mülakata cağırdılar sadece kendmızı anlattık sırada sube mudur leri ile görüşme varmış kml hastasıyım şansım nedir bir fikri olan varmı fiziksel hiç bir engelim yok önlisasn mezunuyum tşk ederim

denizbanktan arayıp çagırdılar engelli personel alımı için ama koca internet aleminde bir tane bile olumlu yazı görmedim denizbank hakkında hem maaşlar azmış hem de köle gibi görüyorlarmış engellileri...

green16 sen söylentilerre yorumlara bakma duyma gir tecrübe kazan referansın olsun ilerde sana lazım olacak nasrettin hocanın fıkrası gibi milletin lafı ile hareket edersen ne olacağını herkes bilir .........

Denizbank ta genel müdürlükte engeli olmayan bir tanıdığım 1 yıl civarı çalıştı. O da memnun olmadı ve istifa etti.Başka alternatif yerlerde çalışma imkanınız varsa oralara bakın derim.Eğer yoksa bir deneyin kariyer açısından iyi olur. Belki siz memnun olursunuz.Bence bizim gibi engelli olan için en iyi iş memur olmak.İmkanınız varsa ders çalışın memur olun.En düşük memur maaşı 2016 Ocakta tahminime göre 2.500 TL ye yakın olacak.

destek olması demek görev tanımının geniş olması her şeye uyan getir götür yapan arada çay kahve yapan bir nevi odacı olmak gibi bir şey

Belki konuyu Hortlatmış olabilirim,Şuan DenizBank veya Bankacılık çalışmaktan memnun musunuz?

Cuma günü aramışlardı konuştum ettim daha sınava girmedim girmeden biraz araştırma yapmak istedim bazı olumsuz bazıalrı ise olumlu dahası da mantıklı cevaplar var :)

Üst Alt