Serkanabi siz hangi mantıga dayanarak buyasayı olumlu bula biliyorsunuz ya özürlülükten emekli olmuşsunuz derdiniz kalmamış yada özürlü deyilsiniz arkadaşım sana söylüyorum birkolu olmuyan vatandaş sakat sayılırmı sayılmazmı. Sakatlıktan emekli olması sakatlık haklarından yararlanması gerekirmi gerekmezmi. Yada birbacagı dizüstüden kesik vatandaş sakatlık haklarından yararlanmalımı. Zamanı geldiyinde emekli olabilirmi sakatlıktan.yada bir gözü görmiyen vatandaş diyer gözüde az görmasine ramen sakat sayılmalımı sakatlık haklarından yararlanmalımı yararlanmamalımı. Yada iki bacakta kalçaçıkıklıgı olan vatandaş sakatlık haklardan yararlanmalımı yararlanmamalımı daha önceki yasaya göre sakat sayılıyoduk haklardan yararlanıyoduk bunlara bir cevap ver öncelikle çıkarılan yasaya gelince mecliste çogunluk hangi partideyse oylama sonucu onagöre kabul ediliyor çogunlukta akp de olduguna göre buyasayı düzenliyen de çıkaranda akp hükümetidir seni bu siteden şidetle kınıyorum vede sana yöneltiyim sorulara aklını kullanarak yorum yapmanı bekliyorum