Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk aboneliğinde engelliler için vergi indirimi var mı?

NSBMEHMET

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar yeni raporumu aldım vergi inrimi için yolladım geçen hafta yani daha cevaplanmamış diji türk almak için kullansam sorun olurmu vergi indirimini almam için tşk.

yani vergi indirimi almam için bir proplem olmaz demi diji türk için demiyorum benim sorunum vergi indirminde problem çıkması

nasıl bir problem çıkacağını düşünüyorsun anlamadım.problem olmaz merak etme.

yani daha vergi indirimim cevaplanmamış onaylanmamış yani sorun çıkmasından çekiniyorum

vergi indirimyle hiç alakası yok.%40 üzerinde bir özürlü raporuna sahipsen gerisi önemli değil.

Digitürk kullanmak isteyen arkadaşlar var mı ?

Digitürkle anlasmalı olarak engelliler projesını icraata geçirmiş bulunmaktayım . ilgilenenler lütfen 02163788090 ya da 05321384061 numaradan bana ulasın arkadaslar her turlu yardımlarınızı ırtıbata gecerek paylaşabilirsiniz. Hk elektronik ..

edahk;

Detayları burada yazarak paylaşırsanız, herkes için daha faydalı olur.

digitürk aboneliği almak isteyen arkadaslar benimle irtibata geçebilrler . tüm sorunlarınızda yardımcı olabılırım ..

Aklınızda bulunsun diye soyluyorum . Vergi indirimiyle falan alakası yok . digiturk bayiisiyim ve ozellıkle engellı arkadaslarımız ıcın projeler gelıstırmekteyım . 2 gun once kendı evıme aldım kı ablam %85 ozurlu .. Hıcbır sıkıntı cıkarmadılar . dedıgım gıbı projelerımı gerceklestırmem ıcın sız arkadaslara yardımcı olmam gerekır .Onemli olan Goz birligi degıl gonul bırlıgı olması..

elbette sıkıntı çıkarmıyorlar. Siz paradan haber verin. aylık ne kadar. Ben bir hafta önce falan görüstüm. Bana 3 ayrı pakete daha üye olmam gerektiğini ve lig tv ile birlikte 42 lira olduğunu söylediler. 42 lira çok fazla.

indiriminizle beraber aylık 15 tl ye geliyor

aylık ne kadar kesin net indirimli ödeyenler yazarlarsa bizimde bilgimiz olur arkadaşlar

Kullanan arkaşa gerek yok . Ben sorularınızı yanıtlıyorum zaten. 24 ay sabit fiyat 15 tl .. Benimle irtibata geçen arkadaslarımız var . İsterlerse bu sorularınıza onlarda cevap verebilrler teşekkürler ..

giriş paketi artı 3 keyif paketi ve hd paker toplam 19-20 TL geliyor fatura

Hd paket fiyatı eklenmiş olarak verdiğiniz tutar .. Doğru.

eğer lig tv isterseniz üzerine yaklaşık 17-20 TL daha ödeyerek izleyebilirsiniz.yani 42 lira civarı

ben lig tv dahil engelli paketindeyim 42 lira ödüyorum

lig tv nin normal fiyatı giriş + 3 keyif 4 lig tv normal fiyatı 70 tl . size gelen fiyat 42tl cıvarı

beyefendi bana telefonda öyle dememiştiniz. lig tv dahil ayda 15 lira demiştiniz. yoksa ben mi yanlış anladım

Ben 5 yıldır Digitürk Abonesiyim ve % 50 indirimle Ödediğim Fatura Tutarı Toplamı 64 TL

Üyelik dahilinde kullandığım Paketler şunlar:
Giriş Paketi: 3.75 TL
Film Paketi: 9,50 TL
Spor Extra Paketi:11,99 TL
Süper Lig Paketi:28,50 TL
Keyif Paketi: 8,TL
İletim Hizmeti adı altında alınan miktar 2,75 TL:confused:
KDV-ÖİV vs 9,42 TL
Toplam Fatura Tutarım 64,49 TL
İlgilenenlerin bilgisine.. :cool:

arkadaşlar ben edahk arkadaşı aradım. doğrusu aramızda güzel bir iletişim oldu. bana lig tv dahil ayda 15 lira ödeyeceksiniz dedi. ben de kabul ettim.ama farklı illerde olduğumuzdan bana en yakın bayii ye yönlendireceğini söyledi. ve yönlerdiği bayii ile yaptığım görüşmede bana farklı bit fiyat söylendi 42 tl. bende şuanlık diji türk aboneliğini askıya aldım. umarım EDAHK arkadaş bana geri döner. iki bayii arasında bu kadar fark nasıl olur anlamadım üstelik edahk arkadaşın yönlendirmsiyle oluyor bu durum.

3 keyif paketi + lig tv + giriş paketi= 42 tl . En az tutar bu , lig tv ye üye olacaksanız , üç keyif paketi ve giriş paketi mecburi .
Ayrıca iki dakikaya bir 02124737373 no lu telefondan sizi arar dururlar . Hediye 1 ay ücretsiz film paket falan kazandınız derler . Kesinlikle kabul etmeyin hediye diye kanmayın yani , direk faturanıza yansitirlar . Ben malesef kabul ettim 3 ay ücretsiz dediler. fatura 70 tl geldi . Aman dikkat . Şimdi dizi paketine hiç izlemediğim halde ekstra 20 tl para ödüyorum .Arıyorum 02124737373 ü dizi paketini kapattırmak için cevap vermiyorlar...

Telefon görüşmelerimiz kayıt altında tutulmaktadır . 1. siz lig tv yi sormadınız benim size verdiğim cevap 2 ay hediyeli lig tvydi. 2. önemli asıl mesele bu paket sadece bize özel demiştik ve lig tv yi sizinle konuşamamıstık . Eğer ki yalan diyorsanız her ihtimale karşı ses kaydınızın size gönderilmesini talep ederz..

özellikle lig tv yi sorduğumdan eminim yoksa meraklısı değilim dijitürk ün diğer paketlerine. ses kayıtlarına gelince işinize gelen yerleri kesip bana göndereceksiniz zira eğer kayıt altına alınmışsa.

arkadaşlar lütfen dikkatli olun. ve en ayrıntısına kadar öğrenin üyeliğinizin detaylarını. yoksa kelime oyunlarıyla bir şekilde kanabiliyoruz malesef. bak şimdi adam bana 'biz seninle lig tv için konuşmadık' diyor. Ben zaten Dijitürke lig tv için üye olmak istiyorum. benim ligtv için konuşmamam mümkünmü.ben diğer paketlerle ilgilenmiyorumki. ayrıca dijtürk müşteri hizmetlerini aradım. teyit etmek amacıyla. ama bana böyle bir paket yok dediler. engelliler için lig tv içinde en ucuz 42 tl dediler. bende bu bayiden söz ettim.bana lig tv dahil üye olduğumda farklı bir fatura ile karşılaşabileceğimi söylediler. ben de takrar bu ilgili şahsı aradım. bana ısrarla ligtv dahil 15 lira dedi. ve kütahyadan dijitürk bayisi beni aradı. bugün geleceklerini söylediler. bende gelemden önce paketler hakkında onlardanda bilgi aldım. bilgileri bir nevi teyit ettirdim.42 tala dediler. sonuçta gelmemelerini söyledim.

24 aydan sonra taahhüdünüz sona eriyor . İstediğiniz zaman tekrar aktif hale getirebiliyorsunuz . Sorunuzu tam olarak anlayamadığım için suan bunu söylüyorum ..

Syıldırım , en düşük 42 tl dogru demişler . Lig tv yanlız alınamaz. Giriş paketi + 3 keyif paketi mecburi. Yanlış anlamışsın gibi görünüyor.

Evet bize lig tv istiyorum diye bir beyanda bulunmadıgı için biz en düşük paketi söyledik .. Sanırım arada yanlş anlaşılma oldu ..

Üst Alt