Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk aboneliğinde engelliler için vergi indirimi var mı?

bu kadarınada pes doğrusu. diji türke üye oldum. engelli paketinden güya yararlandım. 18 ay tahhütlü ilk 6 ay 22 lira dğer aylar için 42 lira dediler. kabul ettim. bayi kurulumu yapıp gitti birde 30 lira para aldı. şimdi diyorlarki engelli paketinden ben yararlanamıyormuşum.neden peki eee efendim ben yayını yüksat üzerinden alıyormuşum. engelli paketinden yararlanmak için eutelsat üzeirnden yayını almak gerekirmiş.
dijitürkün bu dayarmasını anlayabilirim benim anlamadığın neden kurulum esnasında bana bu durumdan söz edilmiyor.adam sadece dekoderi takıp gitti üstelikte 30 lira para aldı. ve engelli paketinden yararlanacağımı söyledi ama şimdi ben normal bir kişi gibi dijitürke anone olmuşum. bunlar varya 3 kuruş fazla kazanmak için yapmayacakları yok.

İrtibat numaranızı rica edebilirmiyim ? .. Kampanya hakkında detaylı bilgi için teşekkürler

Mrb

ENGELLİ RAPORU İLE
DİGİTÜRK
İÇİNDE MAÇ PAKETİ OLAN FİYATI NEDİR?

NET OLURMUSUNUZ...

TÜM MAÇ VEYA TEK GS MAÇI DİYELİM...:confused:

ALANSO;

hocam dün digi müşteri hizmetleri ile görüştüm sana net söyledikleri fiyatı yazayım.
giriş + 3 keyif =12.5 buna 1 yıl taahüt veriyorsun
üstüne izlemek istediğin lig tv paketinin taahütsüz fiyatının yarısını ekliyorsun
yani siz tüm lig maçlarını almak isterseniz 28.5 lira daha eklenir
o zaman ödeyeceğiniz fatura 41 lira olur.
yok ben sadece gsnin maçlarını izleyecem derseniz23.5 lira eklenir
o zamanda ödeyeceğiniz fatura 36 lira olur.

Telefon numaranızı mesaj olarak gönderebilirseniz paketler hakkında daha detaylı bilgi verebilirim.

hk elektronik digitürk bayii
sinan karadeniz
0532 138 40 61
0216 378 80 90

ben giriş + 3 keyif ve fenerbahçe maçlarına 41tl ödüyorum,1,5 yıllık aboneyim benden fazla para mı alıyorlar?

ahmedd29;

hd kutu kullanıyorsanız 4 lira ekstra onada para alıyorlardır

bende ocak 21 de üye oldum indirimli hali 42 lira dediler 1.5 aylık fatura 64 lira çok değil mi ya

Faturanız hakkında lütfen Digitürk 02124737373 Numaralı müşteri hizmetlerini arayınız .. Gerekli bilgileri size aktaracaklardır ..

darkman hd kutu kullanıyorum onu unutmuştum haklısın.

s.a arkadaşlar ben engelli kampanyası içinde

giriş + 3 keyif + sinema + süper lig tüm maçları + hd kutu ile izlemek istiyorum aylık ne öderim

birde hangi kutuyu almamı önerrirsiniz hd kutular arıza çok sık veriyor deniliyor servis gelmiyor gelsede 20 tl servis ücreti alıyorlarmış aslı varmıdır teşekkürler

yeni tv alacağım full hd ve 3d li olarak bunun için hd önerirmisiniz yoksa hd gerek yokmudur fazladan 4 tl vermeye gerek varmıdır ( evdeki tv eski model tüplü hd alayımmı digitüekten 4 tl verip aylık )

kurulum ücreti alıyorlar mı ? ne kada
r ???
sürev yıl taahütü veriyormuyuz ????

+3 keyif paketi ile ne ödeyecegiz ????

Digitürk engelli paketi kapmanyasından 12 aylık taahhüdüm var

giriş + 3 keyif + sinema film + süper lig + hd kutu aylık 54,50 tl ödüyorum

1 yıllık engelli paket kampanyasınadan sinema film paketim var bunu iptal edersem ne gibi para öderim ne ceza gelir 8 nisandan üye oldum 10 aylık cezamı yansır oda ne kadar tutar

film paketini iptal edip spor ekstra paketine üye olmayı düşünüyorum.. digitürk engelliler paket kampanyasında 12 ay taahhüt tüm paketleremi veriliyo arkadaşlar yoksa saddece giriş + keyif paketlerinemi veriliyor

giriş + keyiflere veriliyor siz ektradan talep ederseniz sporextra yada hd seyretmek içinde taahhüt verebilirsiniz ama film paketleri zaten taahhütsüz 9.5 lira. 0212 4737373 ü arayın ve üyelik bilgilerinizi kontrol edin. hiç aramadan da digiturk online işlemlere girerek ordan canlı bağlantıyı tıklayıp birebir bilgi alabilirsiniz

sukut;

teşekkürler allah razı olsun

Bende digitürk engelli kampanyasından yararlanıyorum. giriş+3 keyif+süper lig 42,5 lira ödüyorum.

akadaşlar digitürk faturları ile ilgili bir sorun yaşarsanız.vereceyim adrese kayıt olun
dilekceleri güzel yazın gerekeni yaparlar.sorun devam ederse dilekceleri farklı şekilde yazarak firmaları zorlayın.
https://tuketici.btk.gov.tr/uyelik/

Lig bittiginde mac ucretı almaya devam edılıyormu arkadaslar?

digitürkte lig bitsede aylık faturanız gelir bilginize.ben 4 yıldır kullanıyorum.

lig tv aboneliğini dondurabiliyorsun galiba?

ben de sezon başı almayı düşünüyorum..

Ligtv'den haber verin arkadaşlar ücret ne kadar.:)

giriş paketi
keyif paketi
lig tv

Toplam = 45 Tl ödüyorum.

Hellowen;

sezon sonu ligtv donduruyor musun?

bende 45 ödüyordum tüm maçlar kapatım yüzde 50 diyorlar o kadarda ucuz deil hem uydunu eurosata çevir diyorlar türksatan izletmiyorlar

Arkadaşlar - Digitürk - D-Smart - Suoeronline - TVbu - vs bu tür platformlardan Abonelik alırken çok dikkat edin. Engelli kampanyası yapıyoruz deyip normal abonelik yapabiliyorlar.. + Abonelikten Çıkmak istediğinizde yani abonelik iptalinde Taahhüt iptal bedeli alıyorlar.. Ben D-smart aboneliğimi taahhüt adı altında talep ettikleri 800 TL nedeniyle iptal edemiyorum.. Dikkat edin TAAHHÜTLÜ ABONE OLMAYIN - en iyisi Çanak anten- uydu... fatura yok dert yok tasa yok iki tane fazladan sinema kanalı ile alt yazılı dizi kanalına esir olmamak lazım.. aman diyeyim ben hata yaptım siz yapmayın..

Paket maket hikaye 5 yıldır bende kullanıyorum spor paketini ama indirimden yararlanmayan daha ucuza izliyor. aynı parayı kazanmak için 3 tane paket seçme zorunluluğun var indirim diye kandırılıyoruz neyseki bu sene iptal ediyorum futbolumuz malum :)

Üst Alt