bu kadarınada pes doğrusu. diji türke üye oldum. engelli paketinden güya yararlandım. 18 ay tahhütlü ilk 6 ay 22 lira dğer aylar için 42 lira dediler. kabul ettim. bayi kurulumu yapıp gitti birde 30 lira para aldı. şimdi diyorlarki engelli paketinden ben yararlanamıyormuşum.neden peki eee efendim ben yayını yüksat üzerinden alıyormuşum. engelli paketinden yararlanmak için eutelsat üzeirnden yayını almak gerekirmiş.
dijitürkün bu dayarmasını anlayabilirim benim anlamadığın neden kurulum esnasında bana bu durumdan söz edilmiyor.adam sadece dekoderi takıp gitti üstelikte 30 lira para aldı. ve engelli paketinden yararlanacağımı söyledi ama şimdi ben normal bir kişi gibi dijitürke anone olmuşum. bunlar varya 3 kuruş fazla kazanmak için yapmayacakları yok.
dijitürkün bu dayarmasını anlayabilirim benim anlamadığın neden kurulum esnasında bana bu durumdan söz edilmiyor.adam sadece dekoderi takıp gitti üstelikte 30 lira para aldı. ve engelli paketinden yararlanacağımı söyledi ama şimdi ben normal bir kişi gibi dijitürke anone olmuşum. bunlar varya 3 kuruş fazla kazanmak için yapmayacakları yok.