Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Digitürk aboneliğinde engelliler için vergi indirimi var mı?
slm arkadaslar bence hiç bulaşmayın digi türk e ben aldım raporuum 100/60 oldugu halde her ay bana 70 80 tl den asagı gelmıyordu djii türkü kapartırması bıle mesele bence bulasmayın derim size
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. gelen tüm faturalar bilgim dahilinde. öyle sürpriz falan yaşamadım. hd cihaz+ligtv+sinema kanalları+5adet keyif paketi+giriş hepsi 60,5 tl. yani erotik kanallar hariç full paket. bence gayet uygun...
merhaba arkadaşlar,ister engelli olun,ister engelli olmayın bence digitürke sakın bulaşmayın,bunlarda nasıl bir ticaret anlayışı var ben anlamıyorum,bir müşteri temsilcisi göz göre size resmen yalan söylüyor telefonda,valla ben bizzat yaşadım bunu,bir abonelimi uzun ugraşlar sonucunda iptal ettirmek şerefine nail oldum ve kullanmadıgım bu 6 aydada benden abonelik parasını takır takır aldılar.aboneliginiz iptal oldu size fatura gelmeyecek artık diyorlar ama bana 3 aylık daha ekstra fatura çıkartmışlar,tabi kuzu kuzu ödedik siz siz olun sakın digitürkün masallarına kanmayın,ama gerçekten ilginç bir ülkede yaşıyoruz,milyon dolarlık bir şirket abonelerini bu şekilde nasıl kandırır hala aklım almıyor...
biz GALATASARAYIMIZIN maçını izlemek için digitürk almıştık zaten ama boşa almışız bu sene pek keyifli maç izletmedi bize cimbom
ben bu konudan haberim yoktu..ben ayrı bir konu açtım. yönetici bnm konumu buraya taşımış.. ben bu konuyu görünce bir bak bakalım cvp yazmşmıyım..burnunu sebepsiz yere sokuyonya.. şimi de bi sok da en azından ben yanlış anlamışım dersin.ukelalığın anlamı yok.bilmem anlatabildim mi ufukalp
arkadaşlar bugün aldığım bilgiye göre 2 ay boyunca 13.5 tl ödeyeceğim.daha sonra tekrardan 41 tl ye yükselecek.siz de arayın 13.5 tl ye indirin..2 ayda 55 tl toplamda ödemeyin.
Arkadaşlar Ramazan'ın dediği gibi lig başlayana kadar lig tv parasını almıyorlar ayrıca Eylüle kadar dizi ve spor extra paketleri de bedava.Hemen arayın...