Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

izmir72

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
digitürk sözde engellilere %50 indirim uyguluyor ama bazı paketleri alma zorunluluğu yapıyor.sonrada indirimli rakam 35 ytl2ye yakın oluyor.şimdi de herkese 9.90 diye kampanya yapıyor ama bize 2 yıl boyunca 34.50 ytl ödeme için kağıt imzalattı. nerde engelliye ayrıcalık resmen kazık yedik

Biraz daha açar mısın konuyu. Nedir yalan olan?

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaengelli/
engelliler.jpg

bizim sitenin başında olan reklamdada 34,40 demiş.aldatmaca bunun neresinde .adamlar resmen fiyatıda söylemiş.

bize 34.40 ytl diyorlar ma heryerde broşür dağıtıyorlar.9.90 diye üstelik ilk ayda ücretsiz yazıyor

9,90 YTL'ye izleyeceğin kanallar ile diğer üst paketlerde izleyeceğin kanallar aynı değil. Ki zaten 9.90'lık paket işini görüyorsa, indirimden yararlanmana gerek yok, doğrudan onu satın alabilirsin herkes gibi... Kampanyanın hangi paketleri kapsadığı ilanda azıyor. Sen de Ekospor paketi almışsın sanırım. Yani 68,80 YTL lig tv paketini 34,40 YTL'ye almışsın.
İstersen paketini değiştirip, düşük bi pakete çevirebilşirsin...

tamam anladım ilanım yanlış o zaman nasıl kaldırabilirim

Ben yarın kaldırırım istersen başlığı...

tama saol geç kaldım mesaim bitiyor da ..iyi akşamlar

merhaba ben bugun uye oldum indirimden faydalandım kanallar ve lig tv için sadece 34 tl odeneceği soylendi doğrumudur cevabınızı bekliyorum tşk

Evet bende aynı kampanyadan faydalanıyorum..Ekospor paket 34,40 aylık ücret..Anten ve receiver'i getirip taktılar,2 yıllık taahhüt imzalatıp gittiler.Hem donanıma,hem kuruluma para vermeden (Ya galiba 20 TL aldılar) başkalarının 68 tl'ye seyrettiği programları biz 34,40'a seyrediyoruz...(Ligtv içinde)

bende ekospor kullanıyorum 1 yıllık imzaladım ama ben. Seneye Maçları kimin alacağı belli değil =))

ben şimdi diguturk almak istıyorum ...

ligtv izlemek için acaba ne kadar

maçları ızlemek ıstıyorum .... sadece artı kanal olursada fark etmez ama maçlar olsun en hesaplısı ne kadar

Bank asyayı veriyo zaten trt ankaragücü maçlarını ordan izleriz artık...

İndirim mi ? bindirim mi iyi düşünmek lazım. Malum ORDUSPOR süperlige çıkınca 70 yaşındaki babam da heveslendi ve lig tv aldı (yaşlı indirimi yok). süperligin tüm maçları, ulusal kanallar ve national geo. adlı belgesel kanalı var. Ücreti 34.50 TL, üstelik 2 yıl abone şartıyla cihaz da bedava.
Şimdi engelli indirimi varsa nerede, bilen eden varsa söylesin. Engelli indirim adı altında verilen aslında herkese verdiği paket.

arkadaşlar digitürk indirimleri normaldir maç izlemeyeceğim derseniz 9,99 luk paket 5 tl yanında 3 adette keyif paketi alırsanız onlar normalde 4 tale adeti 3 adeti 12 yapar yarısıda 6 tl yapar (keyif paketleri belgesel,çocuk,spor) kanallarıyani toplamda 11 tl ye maçlar hariç kanalları izlersiniz lig tv de dahil olursa normalde 49 olan fiyatı 24,5 eklenir tüm lig maçlarıda dahil olmak üzere 35,5 tl ye bütün lig ve diğer kanalları izlersiniz

aldatmaca tabiki olacak reklamın amacı zaten aldatmaca :)) kim doğru söylüyor ki önemli olan küçük yazıların görülmemesi

ben digiturk üyesiydim.evet kampanya devam ediyor. bende kızımın raporu nu gönderip bu ay indirimden yaralandım ama süperlig paketim ve keyif paketleri ile 85 lirayı bulan faturam indirimli hali ile 58,48 TL oldu nasıl %50 indirim ise, hiç yoktan buda iyidir diyorum.

aarkadaşlar bende son iki aydır böyle kullanıyorum hiçte pişman değilim fiyat olarak makul:cool::cool:

KASIM 2011 FATURAM
Giriş Paketi Bedeli 03/11/2011-02/12/2011 üye12,25
Süper Lig Paketi 03/11/2011-02/12/2011 üye124,50
Keyif Paketleri Bedeli- (3 Adet) - üye16,00
Kampanya İndirimi - -7,99
TOPLAM ÖDENECEK TUTAR27,51

EYLÜL 2011 faturam

Giriş Paketi Bedeli 03/09/2011-02/10/2011 üye1
2,25
Süper Lig Paketi 03/09/2011-02/10/2011 üye1
24,50
Keyif Paketleri Bedeli- (3 Adet) - üye1
6,00
Spor Extra Paketi -
7,99
HD Yayın Bedeli -
0,00
TOPLAM ÖDENECEK TUTAR43,49

ben digiturk üyesiydim.evet kampanya devam ediyor. bende kızımın raporu nu gönderip bu ay indirimden yaralandım ama süperlig paketim ve keyif paketleri ile 85 lirayı bulan faturam indirimli hali ile 58,48 TL oldu nasıl P indirim ise, hiç yoktan buda iyidir diyorum.
bende de tam yarı yarıya düşmemişti.. sebep ise: normalde kullandığınız kampanyalar iptal oluyor, normal sabit paket fiyatı 2'ye bölünüyor.. muhtemelen siz de 116,96 TL'lik bir paketi promosyonlar 85 liraya kullanıyordunuz, engelli indirimi olunca standart fiyata çıkarıp 2'ye böldüler..

xcoll;

yeni üye oldum eyer düsünyorsan BENde 2 hafta önce baglatım 1 ay boyunca tüm kanallar acık LİG TV seyrediyorum aylık 35 TL dijiturk DOSTLUK KANPANYASINI VAR bu kanpanyası yaparsak ilk ay sende bende para ödemiyoruz düsünürsen haber ver yapalım

Bende 20 Agustosta Digitürke SüperSpor Paketi ile %50 Engelli İndirimi ile üye oldum.. Paket içeriği olarak Giriş Paketi + 3 adet mecburi (Çocuk, Eğlence, Belgesel) Paket + Lig Tv ve Spormax kanalı vardı.. İlk 1 ay Spormax (şimdiki Lig TV2, LigTv3) izledim.. Sonra Eylül ayında Spormaxi kaldırdılar ve ayrıca Paralı yapmışlar.. O zaman abone olurken yaklaşık 36 TL ödeyecektim.. ilk 2 ay normal fatura geldi. Spormax iptal edilirken 6 TL eksik ödeme ile 30 TL fatura gelmeye başladı.. Sonra 3. ayda Fatura 40 TL’ye yükselmiş. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuşmama rağmen bayan robotlar diğiturk isterse kanalları ekleyip çıkarma hakkına sahip olduğunu belirtiyorlar. Yani biz müşteriler taahütlerini yerine getirirken sorun yok, kendileri utanmadan daha önce abonelik hakkım olan Spormax kanalını (İngiltere Primer Lig) izleyemiyor (bedeli 6 TL) ve de 3O TL ödemem gerekirken 40 TL ödemek zorunda bırakılıyorum.. Başlangıçta güya taahütlü üye olmuştum.. Müşteri hizmetleri üyeliğimizi taahütlü kabul etmiyor. Taahhütsüz fiyattan (49TL) nin yarısı kadar benden fatura bedeli kesiyor.. Yani normal üyeyi taahütlü kabul ediyor, engelli üyelerin taahütlü üyeliğini kabul etmiyor… Güya sözde engellilere %50 indirim yaptığını söylüyor.. Bu şartlarda %50 değil %38 indirim yapıyor, üstelik 3 adet gereksiz paket üyeliğini (6 TL) zorunlu tutuyor.. Bazı paketleride indirimin dışında tutuyor.. Örneğin Lig TV2,3 e tekrar üye olayım dedim.. Bu paket Engelli indirimi dışında olduğunu ve üye olunması halinde Normal üyelik muamelesi görüyoruz..
Şu an 2 yıllık HD kapmanyasına üye olduğum için çıkamıyorum.. Lig Tv.yi de kapattım.. Aynı üyeliği üstelik Sinama Paketi de dahil 2009 yılında 44 TL öderken şu an Lig Tv2, 3 ve Sinama Paketi yok, 40.5 TL ödemek zorunda kalırken 2 yılda yapılan zamların hesabını anlayabiliyorsunuz.. (yaklaşık %50). Kısaca Digitürk hiçbir zaman güven vermiyor.. %50 Hikaye... Bende paylaşmak istedim..

Sonra 3. ayda Fatura 40 TL’ye yükselmiş. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuşmama rağmen bayan robotlar diğiturk isterse kanalları ekleyip çıkarma hakkına sahip olduğunu belirtiyorlar. Yani biz müşteriler taahütlerini yerine getirirken sorun yok, kendileri utanmadan daha önce abonelik hakkım olan Spormax kanalını (İngiltere Primer Lig) izleyemiyor (bedeli 6 TL) ve de 3O TL ödemem gerekirken 40 TL ödemek zorunda bırakılıyorum.. Başlangıçta güya taahütlü üye olmuştum.

2 yıl taahhütlü bir kampanya 20 tl olsa bile imzalanmaz!
Çünkü anlattığınız gibi ipler tamamen satıcının elinde.. Tüketici lehine malesef kanunlar işlemiyor.
Nedemek istediği zaman kaldırma hakkına sahiptir. Bu düpedüz sahtekarlıktır.

Bu tekelci ziniyetle bu millet daha çok kazık yer. Hükümetler vatandaştan oy alır. Ama hükümetler zengine tekelleşme kapsını açar.
Oysa tekel haksız kazanca yol açar. Satıcı en kötü malı bile istediği faiş fiyattan iteler...
:confused:

Digitürk engelli kampanyasında fiyatlar % 50 olarak indirimlidir. Detaylı bilgi için 0312 473 1252 nolu telefonu arayabilirsiniz. www.ankaraprestijelektronik.com
arkadaşın dediği gibi doğrudur digitürk %50 indirim yapmaktadır. FAKAAAT.

Bu anlatacağım örnekteki rakamlar örnek olsun diye verilmiştir :)
Fakatını yazayım x normal üye lig tv'li bir paket almak ister. Derler ki ona vermen gereken rakam 50 tl.
Biz de düz mantık diyoruz ki %50 indirimle bunu 25 tl ye alırız. Süper.
Başvurmaya gittiğinizde size hemen listeyi çıkarıyorlar. Diyorlar ki efendim o kampanyalı fiyat. Normal fiyatı va bunun 80 tl. Sonra biz de indirim yapıyoruz size %50 oluyor sana 40 tl. Tabi insan biraz şaşırıyor. İçinden diyor ki dalga mı geçiyorsun.
Ki bence dalga geçiyorlar. Nedeni çok basit ben o ürünün liste fiyatı ile ilgilenmem arkadaş, ben normal alandan %50 daha az ödemiyorsam bu sadece esnaf oyunudur. Belki reklamlarda alt yazı ile saatte 180 km hız ve minnacık yazı ile geçiyorsunuzdur bunu ama gelin görün ki şişirdiğiniz rakam insanların beklediği gibi %50 olmuyor.

Şimdi düşündüm de aslında %50 oluyor :) biz 25 tl beklerken bize %50'den fazla kazıkla 40 oluyor.

şu anda hangisi hesaplı arkadaşlar
d smart mı
digitürk mü
maç istemiyorum

Giriş Paketi Bedeli 03/12/2011-02/01/2012 7,25
HD Yayın Bedeli (24 Ay Tahütlü) 03/12/2011-02/01/2012 0,00
Şampiyonlar Paketi Bedeli 03/12/2011-02/01/2012 22,50
Keyif Paketleri Bedeli(3 Adet) - 6,00

TOPLAM ÖDENECEK TUTAR: 38,50 TL

Bende de Lig TV paketi vardı ve kampanyalı 44.90 ödüyordum...

Geçtiğimiz aylarda engelli indirimi yaptırmak için engelli kartımın ve nüfus cüzdanımın fotokopisi ile Beşiktaş'taki plazalarına gittim...

Bana engelli indirimli Lig TV paketi çıkardılar : 39,50...

"Zaten 44.90 ödüyorum bunun indirimi 5.40 lira mı" dedim..

Efendim neymiş, ben zaten kampanyalı kullanıyor muşum, kampanyasız üzerinden % 50 indirim uygulayınca 39,50 oluyormuş...

Güldüm, hay indiriminizi yiyeyim sizin dedim içimden...

mrb 2 yıllık sözleşme karşılıgında hd uydu alıcısı 2. yılın sonunda benim olacak şartıyla abonesiyim , lig tv paketi ve hd yayınlarını izliyorum. dijitürke ödedigim üçret 42 tldir normalmidir?

Üst Alt