Bende 20 Agustosta Digitürke SüperSpor Paketi ile %50 Engelli İndirimi ile üye oldum.. Paket içeriği olarak Giriş Paketi + 3 adet mecburi (Çocuk, Eğlence, Belgesel) Paket + Lig Tv ve Spormax kanalı vardı.. İlk 1 ay Spormax (şimdiki Lig TV2, LigTv3) izledim.. Sonra Eylül ayında Spormaxi kaldırdılar ve ayrıca Paralı yapmışlar.. O zaman abone olurken yaklaşık 36 TL ödeyecektim.. ilk 2 ay normal fatura geldi. Spormax iptal edilirken 6 TL eksik ödeme ile 30 TL fatura gelmeye başladı.. Sonra 3. ayda Fatura 40 TL’ye yükselmiş. Müşteri hizmetleri ile defalarca konuşmama rağmen bayan robotlar diğiturk isterse kanalları ekleyip çıkarma hakkına sahip olduğunu belirtiyorlar. Yani biz müşteriler taahütlerini yerine getirirken sorun yok, kendileri utanmadan daha önce abonelik hakkım olan Spormax kanalını (İngiltere Primer Lig) izleyemiyor (bedeli 6 TL) ve de 3O TL ödemem gerekirken 40 TL ödemek zorunda bırakılıyorum.. Başlangıçta güya taahütlü üye olmuştum.. Müşteri hizmetleri üyeliğimizi taahütlü kabul etmiyor. Taahhütsüz fiyattan (49TL) nin yarısı kadar benden fatura bedeli kesiyor.. Yani normal üyeyi taahütlü kabul ediyor, engelli üyelerin taahütlü üyeliğini kabul etmiyor… Güya sözde engellilere %50 indirim yaptığını söylüyor.. Bu şartlarda %50 değil %38 indirim yapıyor, üstelik 3 adet gereksiz paket üyeliğini (6 TL) zorunlu tutuyor.. Bazı paketleride indirimin dışında tutuyor.. Örneğin Lig TV2,3 e tekrar üye olayım dedim.. Bu paket Engelli indirimi dışında olduğunu ve üye olunması halinde Normal üyelik muamelesi görüyoruz..
Şu an 2 yıllık HD kapmanyasına üye olduğum için çıkamıyorum.. Lig Tv.yi de kapattım.. Aynı üyeliği üstelik Sinama Paketi de dahil 2009 yılında 44 TL öderken şu an Lig Tv2, 3 ve Sinama Paketi yok, 40.5 TL ödemek zorunda kalırken 2 yılda yapılan zamların hesabını anlayabiliyorsunuz.. (yaklaşık %50). Kısaca Digitürk hiçbir zaman güven vermiyor.. %50 Hikaye... Bende paylaşmak istedim..