Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

Digiturk adina hizmet satanlar tam cakal..

Hikaye su ;

Evden disari cikamiyoruz , film izlemeyi de severim..

Baslangic paketi + Sinema paketi satin aldim.

50 TL idi , indirimli 25 TL dediler..

Eyvallah.. Sonra Receiveri de HD almak istedigimi soyledim .. Tamam 7,65 de HD cihaz farki dediler..

Tamam dedim..

Sonra sordum : Yayinlari HD izleyecegim degilmi ? tabiki cihaziniz HD dediler.

E tamam dedim.

Hizmeti satin aldik ve baglattik.

Sonra fatura 1 geldi 42 TL.

alala.. Ay ortasi girisim vardi, ayin kalan kisminin kusurudur dedim.. Ses etmedim.

Sonraki fatura yine 42 .. obaaaa

Aradim musteri hizmetlerini.

Kardesim bana 32,5 TL gelmesi gereken fatura neden 42 TL geliyor.

bakalim dediler. Meger ben HD yayin izliyorum diye ayrica 9 TL daha oduyormusum.

E cihazi HD alirken ben sordum .. HD izlicem degilmi yayinlari ve ilave ucret odemeyecegim diye..

Yanlis bilgi verilmis size. HD yayin ayrica faturalandirilir dediler.

Derhal iptal edin dedim.. 40 tane bahane cikardilar..

Yok fax cek , yok kimlik fotokopini yolla zart zurt.

İnat ettim hepsini yaptim ve iptal ettirdim.

Sonra 2 ay gecti. cihazlari almaya gelen yok.

Aradim : kardes bu cihazlari neden gelip almiyorsunuz , cihazlari en yakin bayiye teslim edin yoksa onlarin da faturasini cikarcaz.. 7 gun sure verdiler ve gittim 1 bayiye teslim ettim.

Simdi : 2 gunde 1 ariyorlar. Bende telefonlarini acmiyorum.

Alin size Digiturk..

valla ben futboldan aşırı derecede soğudum son şike olaylarından sonra her maç zaten maç oynanmadan alınıyor ben neden zevk için para vereyim bağırayım çağırayım sevineyim futbolun içindekiler hepsi birbirinin aynısı ben neden 34 tl vereyim Anadolu takımlarınada zerre acımıyorum neden şampiyon olamıyoruz diye olamazsın tabi sen içerdeki adam çıksın diye yalvarırsan içerdeki sana herşeyi yaptırır sen onun kölesi olursun zaten kölesisin onun...

Arkadaşlar ben 3 yıldır aboneydim şike olayı çıkınca iptal ettirdim.1 ay sonra arayıp özel müşterimissin indirim hakkınız yok olmasın şubat 2012 yılına kadar 6 ay donduralım dediler bende olur dedim.süper paket kullanıcısıIydım tüm kanalları izleyebiliyordum.1 yıllık üçreti peşin ödüyordum aylığı 44 liraya geliyordu.

Arkadaşlar bence en iyisi Dsmart

Bende Digi türk üyesiydim bütün kanallar dahil 25 lr dediler 52 lr fatura geldi uzun uğraşılar sonunda iptal ettirdim.

Fenerbahçeli olarak maçlardan soğdum şimdi bütün kanallar dahil 25 liraya Dsmart seyrediyorum.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla engelli olmayan bir insan sadece ligtv kanalını yani(77 nolu kanalı) süper lig maçlarını uydu anteninden alınca 40 tl gibi bir ücretle izleye biliyor.Engellilere şöyle bir şart koşuluyor süper lig maçları + üç eğlence kanalı şartı koşuluyor bu fiyatta engellilere 35 tl gibi fiyat oluyor.% 50 indirimden yararlanmak isteyen bir engelli sadece süper lig maçlarının olduğu kanalı alamıyor bu sebepten dolayı 35 tl fiyat oluyor. Yani engelli olanda engelli olmayanda süper lig maçlarını 40 tl gibi fiyata izleye biliyor. aradaki fark engelli olan lig tv anteninden 35 tl ye izliyor engelli olmayan uydu anteninden 40 tl ye izliyor.. :) ..konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim benimde aklımı karıştıran bir durumdu, tartışılması gereken bir konu. inş iyi bir çözümü olur bizm için.

Bende digiturk'e üye oldum

normalde kendi çanagınız ile turksat 77 nolu kanaldan digiturku izlemek herkes için 44 tl yanında başka kanal yok çünkü sadece turksat üzerinde
özürlülerde bu durum geçerli değil

özürlülerde eurosat üzerinden izleme zorunlulugu var, yani digiturk gelip çatır çatır çanagını kuruyor tüm mesele bu

Digitürk, Türksat ve Eutelsat üzerinden yayın sunmakta. Türksat'ta Digitürk'in çok fazla özelliği kullanılmamakta. Sadece Lig Tv izlemek isteyenler için. Bu yüzden fiyat daha uygun. Engelli İndirimi Türksat üzerinden maalesef olmuyor.

Eutelsat'tan üye olmanız için Giriş + 3 keyif paketi seçmelisiniz. Yani 11,99 TL (giriş paketi) + 12 TL (3 keyif paketi). TOPLAM: 24 TL. Yarısı: 12 TL olur. Yani 12 TL'ye izleye Digitürk izleyebilirsiniz.

Bunun yanına Lig TV'de eklerseniz onun da yarısı faturanıza eklenir. Yani yukarıdaki pakete ek olarak LİG TV ekletebiliyorsunuz. Yani 12 TL + seçeceğiniz paketin yarı ücreti.

Örnek vermek gerkirse "LİG TV ŞAMPİYONLAR PAKETİ" ni seçerseniz (5 büyük takımın tüm maçları ve play-off maçları) 39,99 TL Paket fiyatıdır. Ödeme şöyle Olur: 11,99 TL (Giriş Paketi) + 12 TL Keyif Paketi + 39,99 (Şampiyonlar Paketi) TOPLAM: 63,98 olur. Yarısı: 31,99 TL olur.

Keyif paketleri: çizgifilm, belgesel, haber, müzik vb seçebilirsiniz. Buraya tıklayarak detayları okuyabilirsiniz.

Kampanyanın adresi burada. Digitürk Engelli Kampanyası

Not: Kampanyaya engelli vatandaşlarımızın yanında gazilerimiz, şehit eşlerimiz ve vazife malulu aileleri de katılabiliyor.

Aşağıdaki belgelerden birine sahip olmak yeterli.

- T.C. özürlüler idaresi başkanlığınca verilen özürlü kimliği
- Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı
- Devlet hastanesinden verilen en az 5 imzalı heyet sağlık raporu
- Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri
- Emekli Sandığı Serbest Seyahat Kartı ( Gazi Tanıtım Kartı, Şehit Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı, Vazife Malulü Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı)

selcukerdem;

Kim dedi süresinin azaldıgını ?

Arkadaşım bende digiturk uyesiyim engelli ındırımı ıle 25,5 Tl oduyorum ama daha az da odeyebılırdım bunun 5 Tl Hd ücreti ayrıca 3 adette keyif paketi ilave ettirdim film kanalı + belgesel kanalı+ Çizgi film kanalı hepsi dahil 25,5 Tl normal satısı ise 51 Tl yanı %50 engelli indirimi uygulanıyor bence başlık hatalı

minosetcan1976 kardeş o başlık 2008 de açılmış. Konunun hayaletiyle kavga ediyorsun yani, başlık doğru olabilir.

sesene;

AYNEN katılıyorum sana BENde mac yok sadece sinama paketi var..
ben dijiturk bagladıgıma pisman oldum
25.5 hiç yoktan bos yere ödüyoruz

hergün ayı filim

engellilere özel lig tv indirimi devam ediyor mu

arkadaşlar merhaba benim 100 de 80 engelim var bu yıl lig tv almayı düşünüyorum böyle bir indirim varmış engelli kartım ve heyet raporum var özür oranımı belirtiyor rapor bunlarla başvursam alır mıyım bir de fiyatları bilen varsa yazarsa çok sevinirim

3 haziranda bitiyormuş :s sezon başı tekrar başlar mı aceba

şimdi dün bittimi ben bugün gördüm haberi ama hay allah yaa ne olcek şimdik tüh...

sezon başı belki yeniden başlar benim kuzenin arkadaşı geçen sne izlemiş kampayalı

bu kampanyanın sezonun başlaması ve bitmesiyle alakası yok arkadaşlar, dijiturk sadece spor platformu değildir sinema, dizi, belgesel, müzik, spor vb hepsini kullanıcıya sunar. kampanya 3 haziranda bitiyor gözüküyor fakat büyük ihtimal o tarihten itibaren tekrar uzatılır

bilgi için teşekkürler kardeşim bende bunu öğrenmek istiyordum

rica ederim arkadaşım. bu kampanya bikaç senedir sürüyor bu şekilde bittiği tarihte yeniden uzatılarak. Tabi bu dijiturkun vereceği karar fakat dediğim gibi büyük ihtimal uzatılır alacağınız paketlere göre de fiyatı değişiyor

Bizde digiturk kullanmaya başladık giriş paketi +3 keyif paketi 12 tl olarak biliyorduk. Bayide 40 lira size 20 lira demişler babamda almış gelince müşteri hizmetlerini aradık neden 20 tl diye HD kanalları izlemek için verilen uydu alici farkiymis. normal uydu alici olsaydı 12 tl imiş ama HD uydu alici için aylık 8 tl fazladan alınıyormuş.

@aslan2695 hd paketi ayrı bir ücrete tabidir. sözleşmenizin detayını bilmiyorum fakat tahminim taahhüt vermeden anlaşmış olabilirsiniz bildiğim kadaıyla 8 liralık paket taahhüt durumunda 4 lira oluyor

bende maçları hdx kalitesinde izlersen 5 tl fark ödüyorsn diye biliyorum

Kampanya kutu ve kurulum için geçerliydi.
Diğer indirim devam ediyor.

ben zaten üyeyim evde dj türküm var benim genede indirime geçiş sdağlanırmı.....

diji indirimi 6 aylık süreyi kapsıyorsonra aynı fiyat diye biliyorum.vede brşörde öyle yazıyor. iyi okuyun

Üst Alt