Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

Sadece lig tv izlemek isteyenler türksat üzerinden izleyebilir.Normal üyeler türksat uydusu lig tv için 33-35 tl ödemektir.
Eutelsat uydusunu kullanırsan giriş paketi+3 keyif paketi mecburi olmaktadır.

Engelliler türksattan kullanırsa bence 17-18 tl ödemelidir.

tel bulup caldırıp rahatsız etme cüretini nerden buluyo bunlar?
patetes soğan diye megofonla dolaşma devri daha bitmedi heralde...

ball88;

s.a ben engelli birisi olarak % 50 kampanyasından faydalanmak istersem sadece türkiye süper lig lig tv tüm lig maçlarını izlemek için ayda kaç tl ödemem gerekiyor evde kullandığım neta marka uydum var digitürkten uydu verecekler mi ayrıyetten bu kampanya nasıl oluyor eutelsat üzeirnden başka giriş paketine mecburi para mı ödeniyor türksat üzerinden nasıl izleniyor normalde

lig + giriş + eğlence paket var . Banada makul göründü ondan bağlattım. Teşekkürler.

dıe another day;

s.a hayırlı olsun lig tv tüm lig maçları dahilmi yoksa sadece 5 büyüklertin maçları mı
uydu bağlıyorlarmı yoksa evde uydu var ise marka farkediyormu

aaaa 5. büyük kim cok düşündüm bulamadım yardımcı olurmusun :)

türkiyede hangi takımlar şampiyon oldular

beşiktaş
fenerbahçe
galatasaray
trabzonspor

ve

bursaspor

bu duruma göre kim 5. büyük oluyor cevap bursaspor

lig + giriş + eğlence paket var . Banada makul göründü ondan bağlattım. Teşekkürler.

giriş + 3 paket zorunlu oluyor bu giriş pakette kaç kanal var yazarmısın

UZAKLAR;

Normal fiyatı 70 küsür zaten, daha ne olsun.
Sen ne kadar zannediyodun fiyatını ?

Karamahmetin iki pislik şirketi var, birisi turkcell diğeri digiturk, vatandaşı yolmanın her türlü sahtekarlığını bulan şirketlerdir bunlar.

Turkcelin dolandırdığı ve kazıkladığı insanlarla ilgili bişe yazmaya gerek yok yıllarca milleti inek gibi sağdılar.

Ben digiturk üyesiyim, HD Paket, şampiyonlar paketi, belgesel ve haber kanalı, 43 TL ödüyorum, 2 yıllık tahhütle 38 TL ile anlaşmıştık, nasıl oldu da 43 TL'ye çıktı bilmiyorum... Digiturkün dediğine göre Enflasyon zammı imiş, e nediye 2 yıllık tahütlü sözleşme imzalarsınız vatandaşla o zaman???

Sadece buda değil, uyduyu yeni aldığım için 2 yıl garantisi var, geçen arıza yaptı, aradım digiturkü, (digiturk bayisi evime 25 mt) gelir bakarız arızayı ücretsiz çözeriz ama eve geldiğimiz için 20 TL ücret alırız !!!! eve gelmeden çözebilirimisiniz? yok, yani öylede öpeceğiz seni böylede...

Düşünsenize vestelden çamaşır makinası alıyorsunuz, servis size makineyi yükle gel burda ücretsiz çözelim diyor garantili ürününüze...

ne diim allah belanızı versin...

alanya;
s.a alanya hayırlı olsun hd paket 5 tl alıyorlar doğru gene 38 tl + 5 tl : 43 tl : yapar

kaç tane tv kanalı izleniyor giriş paketinde 50 tane tv kanalı varmı

bende 5 buyukler var 38 tl ödüyorum ama dün tüm maçları açtılar

sukut;

teşekkürler ben kaç kanal izleyeceğimi soruyorum kafam karıştı anlamadım
ayrıca 4 tl lik keyif paketi üyelik ayrı kanallar ne oluyor

aaaa;

o sayfayı dikkatli incele lütfen.orda hangi pakette hangi kanallar var tek tek yazıyor içeriklerini ( sağ taraftaki paket detaylarını tıkla )
keyif paketlerinden de üç tanesini seçmen zorunlu..yani giriş + 3 keyif paketi seçiyorsun bunlar mecbur, bunların üstüne artık ne istiyosanız dizi sinema lig tv vb.. ekleyip çıkarıyorsunuz.

sukut;

belgessel paketini seçmedi isem belgesel kanalları izleyemiyorumuyum belgesel kanallarını izlemem için illaki belgesel keyif paketimi almamk gerekiyor yada haber paketi almaz isem trt haber cnntürk habertürk stv haber kanallarını izleyemiyormuyum nasıl oluyor
şimdi maçlara abone oldım ayda 27 tl ye 1 ay sonra 3 ay sonra derse ben iptal ediyorum bunu 50 tl ödeyeceksin diye maçları izlemek için olurmu böyle bişey

haber paketini tıkla orda yazan kanalları seyredemezsin biraz incele sayfayı lütfen..saydığın kanallar giriş paketi içerisinde yani izlersin onları

sukut arkadaşım bende süper lig üyesiyim iki aydır 45.50 fatura geliyor az önce aradım digi sayfasına göre giriş+keyif 12 süper lig de indirimli 47 normal 57 demiş orayı anlayamadım.Bizim indirimli olmuyomu? bide olmasa bile 57 yarısı28.5 ten 12 ekle 40.50 olsa 5 lirada fatura giderleri dedi bana netten fatura geliyo tekrar bakıp döneceğiz dediler?

Süper lig paketi 28,5 tl, 5 keyif paketi 8 tl, giriş paketi de 3,25 tl vergilerle beraber 42,5 tl ödüyorum... Aradım müşteri hizmetleriyle görüştüm bu yıl fiyatta bir değişme olmayacağını söylediler.

mai80 arkadaşım şöyle anlatayım..giriş + 3 keyif paketi 12 lira...süper lig paketi taahhütlü 47 lira taahhütsüz 57 lira..bu kampanyada taahhütsüz fiyat üzerinden %50 indirim uygulanıyor oda 28.5 lira oluyor 28.5 + 12 = 40.5 lira eder sizde birde hd yayın varsa 4 lirada eklenir 44.5 eder bunlar benim tahminlerim paketleriniz hakkındaki..

barış33 arkadaşım zaten fiyatlar 3 agustosta ligler başlamadan güncellendi..

tarafter paketi
filimler
belgesel
müzik
spor
HD yayın

ödediyim 48 tl

KÜREKÇİ arkadaşım futbolu ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam taraftar paketi yerine şampiyonlar paketi alırım fb, gs, bjk, ts, bursaspor maçlarını izlerim 2.5 lira fazla veririm

Sukut arkadaşım üye olduğumda kampanya vardı 2013 ortasına kadar hd promosyonlu görünüyor ki bunu daha önce belirtip istemediğimi söylemiştim hd lnb yok hd izliyemiyorum. 40.50 ye kadarını bende tahmin ettim ama şu 5 lirayı nerden çıkardılar.Hd yi iptal etmek istiyorum desem olur mu?

mai80 arkadaşım bildiğim kadarıyla taahhüt bozarsanız imzaladığınız ve caydığınız dönem arasındaki yararlandığınız bütün indirimleri geri alırlar buda demektir ki astarı yüzünden pahalıya gelir.

Gerçi şu an da 2013 e kadar promosyonlu dediler hd ye .Bir de anlamadığım konu engelli üyelikte taahhütlü üyelik yok mu?

engellilerde de taahhüt var giriş + 3 keyif paketine hd cihaza vb veriliyor taahhüt..tabi kişiye göre değişir sözleşme devam ederken ben ayrıyeten spor ekstra paketinede taahhüt vermiştim 1 yıl oda 3 ekimde dolacak süresi

44.50 tl yede hd li cıhaz ile ligtv deki butun maçlara üye oldum.yarın kurulum yapacaklar.20 tlde kurulum aktivasyon ucreti sanirim.

44.50 tl yede hd li cıhaz ile ligtv deki butun maçlara üye oldum.yarın kurulum yapacaklar.20 tlde kurulum aktivasyon ucreti sanirim.

eğer sporu seviyorsanız spor ekstra paketini de tavsiye ederim..taahhütle 10 lira taahhütsüz 12 lira fiyatı ama izlediğinize değiyor

Sukut arkadaşım Fenerbahçe maçlarından başka maçları izlemiyorum.

Arkadaşlar bu gün digiturk bayisinden çok ilginç birşey öğrendim, meğerse biz engelli kullanıcıların verdiği taahüt sadece abonelik iptal etmeyeceğimize dair, ama istediğimiz paketleri ekletip çıkartıp durdurabiliyormuşuz.

Örneğin Lig TV'yi yaz boyunca kapattırıp boşuna spor paketine para ödemeye bilirmişiz,

tabi kızdım adama '' -abicim sen bana bunu üye olurken niye söylemedin o zaman diye''

Cevap: Ne bilim abi sen biliyorsundur sandım....

Üst Alt