Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

Diğütürk engelli kampanyasında süper liğ paketi ne kadar arkadaşlar

%50 indirimi herkese veriyorlar engellilere %50 indirim dediklerine kanmayın.normal aboneler 12 aylık tahaddüt ile 40 liradan full HD süperlig paketi izliyor 2 keyif+giriş paketi ile birlikte

ronaldo doğru söylüyor, 50 liradan ödüyorum bir yıldır. adamlar 37 liraya taahhütlü paket sattılar. engelli indiriminin tek faydası taahhüt yok istedin mi kapatıyorsun. biliyotsunuz kapatmak en büyük sıkıntı oluyor.

benim komşu 37 tl ye izliyor normal abone hemde bizi kazıklıyorlar vazgeçin yada herkes arasın rahatsızlığını dile getirsin o zaman düzenleme yaparlar arkadaş blöf yaptı ben d smarta geçiyom dedi 37 tlye bağladılar hemde sinema ve lig tv full

arkadaşlar hepsi yalan dolan inanmayın hiç bir sözlerinede kanmayın ben bunlardan çektigimi bir allah birde ben bilirim neler gelmediki başıma sakın ha birdaha bulaşmayın

Digitürk Engelli Kampanyası

Arkadaşlar Digitürk Engelli Kampanyası devam ediyor. 5 büyükler için 40,99 TL faturanız gelir. GİRİŞ PAKETİ + 3 KEYİF Paketi ile beraber sunuluyor.

Keyif Paketleri: Belgesel, Çocuk, Müzik, Haber, Sporsever

Engelli kampanyasının en önemli özelliği LİG TV kısmında taahhüt olmamasıdır. Yani maçlar ara verdiğinde veya yaz dönemlerinde LİG TV kısmını iptal ettirebilirsiniz, o zaman faturanız 13,50 TL'ye düşüyor. Yani giriş + 3 keyi paketi 12 ay taahhütlüdür, diğer eklettiğiniz herşey taahhütsüz olup, istediğiniz zaman o paketleri kaldırabiliyorsunuz.

Kurulum ücretsiz, yani; çanak anten, lnb, 20 m kablo hakkınız oluyor, kurulum esnasında sadece 30 TL aktivasyon yani servis ücreti alınıyor. HD yayın istenirse 7 TL faturanız ekleniyor.

Detaylı bilgi ve başvuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Yaz dönemlerinde LİG TV kısmını dondurabilirsiniz.

digitürk

arkadaşlar digitürkte özürlüye yüzde elli indirim var diye aradım bana sadece tek takım maçları ve keyif kanalarını 50 liraya vereceklerini söylediler artı birde basketbol ligide içinde bu nasıl yüzde elli indirim keyif kanallarını istemiyorum dedim olmaz dediler normal tarifelere bakıyorum aşağıyukarı aynı fiyat bu nasıl indirim anlamadım insanları kandırıyorlar bilgisi olan varsa bilgi rica ediyorum

ben normal tahütle dijitürk aldım. kampanyalı lig tv de var içinde vs.. şimdi yeni engelli raporu aldım paket değişikliği veya indirimden faydalanabilir miyim ?

Platin Paket-Süper Lig TV Normal fiyatı 57,00 TL Engelli paketinde 28,50 TL olarak kullanabilirsiniz. Sadece platin paket ve süper lig'teki tüm maçlar için geçerlidir. kurulum için 35 TL aktivasyon içinde 20 tl ücret alınmaktadır. 12 ay taahhüt veriyoruz. Toplamda yıllık 400 liraya tüm ligi izleyebiliyoruz :)

Son düzenleme:
bende digitürke 4-5 yıldır üyeyim ayda 43 tl gibi bişey ödüyorum.

Arkadaşlar dün digiturk ile görüştüm artık ekstra paket almak zorunlu değilmiş. Bize önceden zorla +3 keyif paketi aldırıyorlardı. Şimdi zorunlu değil. Her biri 2.5tl. 3x2.5=7.50Tl indirim alabilirsiniz. Böylelikle fiyat 39Tl ye geliyor.

hd kullanım ücreti aylık 7 tl diye biliyorum.Hd kulanacaklara gelip ayrı anten baglıyorlar.

hd 1 yıl taahhut verirseniz 7 lira yoksa 12 lira. ayrı antenle alakası yok tek anten eutelsata bakıyor engelli tarifelerinde hd uyumlu uydu alıcı takıyolar

Kardeş engelli tarifelerinden bahsedildigi için ayrıca belirtmedim.Dedigin gibi eutelsat için ayrı anten takılıyor

ben 3 senedir aboneyim ve 2senedirde engelli raporum var.
Mevcut üyeliğime raporumu iliştirip indirimden yararlanabilir miyim?

Arkadaşlar ben raporumu digitürke mail olarak atsam bana indirim yapmazlar mı?
Bilgi maili konusunda yardım edecek olan var mı?

0 212 473 73 73 arayın
Sizden raporunuz (veya özürlü kimlik kartınız) ve nüfus cüzdanınızı isteyecekler
Daha sonra %50 indirim alacaksınız.

ben internetini aldım engeliyim ama normel aldım engeli almam için türksattan çanağı çeviriyorlar istemedim

@hakan0650

Evet devam ediyor. Kampanya detayları aşagıdaki gibidir. Saygılarımla

Digiturk Engelli Paketi Kampanyası

Engelli vatandaşlarımız, gazilerimiz, şehit eşleri, vazife malulleri ve eşlerine Digiturk %50 indirimli!

Ücretsiz Kurulum
İlk ay Belgesel, Çocuk ve Sporsever Keyif Paketleri
İlk ay LİG TV

Arkadaşlar selamlar,

Digiturkplay üyeliğim vardı geçen yıl.bu yıl da almayı düşünüyorum.bu yıl engelli raporu aldığım için engelli avantajlarından yararlanayım diye digiturk ü aradım.durumumu anlattım.Digiplay üyelik bedeli 400 TL ve engelli indirimi de yok dediler.(Geçen sezon 309 TL ye almıştım)
O zaman engelli indirimi ile normal üye olayım bari dedi.Sezonun yıldızları paketi normal üyelere 79 TL.Bana müşteri temsilcisinin verdiği cevap şu:Bu paketin liste fiyatı 140 TL ve %50 indirim hakkı ile 70 TL ye kullanma hakınız var.

Benim kızdığım fiyat politikası ve liste fiyatı dolandırıcılığı değil.Esas kızdığım sağda solda "Biz engellilere %50 indirim uyguluyoruz" yalanı altında saygınlıklarını arttırma çabaları.

Engelliler üzerinden reklamlarını yapmaları.Bu saçmalığı şikayet var sitesinde de yazacağım.Ya adam gibi %50 indirim uygulasınlar yada %20 yapıyoruz desinler.Bizi kullanıp prim yapmasınlar.Yasal dolandırıcılar sizi...

Daha önce filim,dizi,taraftar paketi spor HD 55TL alınıyordu.Daha sonra spor taraftar paketini dondurmuştum. fiyat 35TL ödüyorum.Sezon başladığı için yeniden süper lig maçlarını açtırmak istedim.Bana söylenen Yeni paketler oluştuğunu.Her ay %50 indirimli olarak 90 lr ödemem gerektiyini söyledi.Yani maç izlemem için her ay 55 TL fark ödemem gerektiyi için yok kalsın böyle devam etsin dedim.İşin aslı Katar şirketi bizi yavaş yavaş soymaya Başlamış.

Sugaremro
merhaba,ben de oturduğum siteye bakan digitürk bayiini aradım,engelli sporun yıldızı paketi aldım,50*12 dediler,gelip bağlandı,aktivasyon yaparken digitürk 70*12 diyerek golü attı:) bende iptal ettim kutuyu gelip aldılar tesisat kaldı,üstüne iptal ettiğiniz için 2 ay size üyelik yapamayız dediler...

Üst Alt