Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

Mehmet41.
35 TL filim ve dizi paketi

Birkan01
Fenerbahçe takımı öyle oluyorsa güzel olur.😊

KÜREKÇİ; Oluyor daha önceden yaptım mesela sen Fenerbahçe ile Galatasaray maçlarını izliyorsun bende Beşiktaş Başakşehir Bursa maçlarını izlerim. Ama aynı saatte maç olursa sadece birimiz izleyebiliriz

dıgıturk her pakete %50 indirim yapıyor.örneğin;
standart üyelik 22 tl bana 11 tl
hd yayın standart 14 tl bana 7 tl
film paketi 24 tl bana 12 tl
çizgi film paketi 5 tl bana 2,5 tl

ayrıca film paketini aldığınızda beınconnect ten 300 filmi bedava izliyorsunuz. ben şimdi maçlarıda alacağım 70 tl bana 35 tl.
zaten her hafta cafede seyrediyordum.çay may derken 15 tl haftalık veriyordum ayda 60 tl gidiyordu zaten.şimdi 35 tlye evde... hesaplı

Maç paketi almak istediğimizde illa bir takım mı seçmemiz lazım ? Yoksa lig tv nin verdiği bütün maçları mı izleyebiliyoruz?

ozgurmeric74 paketler 2 ay önce değişti alamazsınız maçları şuan ki tarifenizde. 70 liraya sporun yıldızı paketini alabilirsiniz hepsi içinde bu pakette film ve diziler hariç. ayrıca eski sistemde de siz bakmayın giriş paketi 22 lira vb söylendiğine digitürk kampanyalar ve pazarlıklarla satış yapıyor tek fiyat politikası yok. geçen sezon market kampanyalarıyla yıllık 350 liraya süper lig seyredildi. bu sene engellilere 70 liraya yine %50 indirimle satıldığı söylenen spor paketi en son 59 liraya kadar normal üyeye kredi kartı üzerinden satılıyor. 3 ayda film dizi hediye ediliyor. engellilerin fiyat üzerinden hiçbir avantajı kalmadı tek artısı taahhüt yok istediğinizde kapatabilirsiniz paket düşebilirsiniz

werze sporun yıldızını alırsınız yeni sistem de tek paket. Türkiye ligi ingiltere ispanya ligleri basketbol vb tüm maçlar dahil 70 lira

@ozgurmeric74

Diğer paketlerinizi bilemem de o 70 TL yerine 35 TL ye alacağım dediğiniz paketi bana 50 TL ye satarsanız kabulümdür.

10 dakika önce şikayet var.com sitesine yazdığım için aradılar.Bin tane mazeret söylediler. Paket ücreti 140 TL imiş miş de.Bazı üyeler taahhüt vermemek için bu 140 TL yi kabul ediyormuş da .kırk tane yalan.En sonunda patladım dolandırıcısınız düzenbazsınız dedim.

Digitürk yaptığı indirimleri LİSTE FİYATINDAN yapıyor.yani sizin dediğiniz gibi standart bir üyeye 10 lira ilken size 5 lira değil.Sizin 5 TL ye izlediğiniz paketi normal engelsiz bir insan 6 TL ye izliyor.

Benim itirazım da buna zaten.

evt kürekçi belirtmiştim bunu
[FONT=sans-serif]70 liraya sporun yıldızı paketini alabilirsiniz hepsi içinde bu pakette film ve diziler hariç.
yazarak[/FONT]

Nasıl oluyor bu paket işleri anlamadım? Bizim bir arkadaş Sporun Yıldızı paketini ilk 4 ay ücretsiz sonraki 8 ay 99 TL den aldı paketi. 66 TL ye geliyor aylık.

Taz

yaklaşık 10-15 gün önce almıştır o fiyattan, şimdi 59x12 liraya düştüler. pazarlık kapatıyorum iptal blöfü vb aşağı doğru iniyor rakamlar kim ne kadar pazarlık yapabiliyorsa artık. engellilere 70 liraya satılan paketi arkadaşınız 66 liraya son zamanlarda alan kişilerde 59 liraya alıyor. engellilere de %50 indirim yapıyoruz reklamı geçiyolar

sukut Paket normalde 99TL olarak gözüküyor, engelli sayfasına girdiğinizde ise 140 TL lisete fiyatı çekmişler. Sözde %50 indirimle 70 TL'ye geliyor.

aynen öyle taahhütsüz liste fiyatlarını şişiriyorlar onun üzerinden %50 indirim yapıyorlar. bugün ülkede bir kişi var mıdır acaba 140 lira spor paketine veren. ben görmedim duymadım hiç.
sosyal duyarlılık imajı sanırım

şimdi görüştüm film kanalları, belgesel, çocuk, tüm maçlar+avrupa ligi, beın conn. hepsi 85 tl dedi kontratsız.

Ben full paket kullanıyorum dizi paketi hariç 82 lira fatura ödüyorum sözde %50 indirimli pehh [emoji19][emoji19] üç kağıttan başka bişi değil digiturkun yaptıgı ee cokta şaşırmamak lazım hayranı olunan araplara satıldı nede olsa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lig tw spor extra kullanıyorum hd yayın 65 lira

ben gecen sene kapattım

kutuyu iade ettim

kutu istanbula gidene kadar üyeliği iptal etmemişler

6 ay sonra tonla para talep ettiler benden

sakın oyuna gelmeyin

maç filan hikaye bu çakallara para kaptırmayın

Bunlar tam 3 kağıtçı olmuşlar.

Millet, kredi kartı ile 12 ay taahhüt verdiklerinde aylık ya 59TL yada 69 TL ye abone olabiliyor.

Bize de siz zaten indirimlisiniz diye bize 70 TL vereceklerini söylüyolar.
Gerçekten çok ahlaksız bunlar.

Mami Junior

Evet bu benim de dikkatimi cekti,engellileri bahane edip sömürüyorlar.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son durum nedir arkadaşlar?Fiyatlarda düşme oldumu ?

Digiturkte engellilerin istifade edeceği indirim diye bişey pratikte yok sadece istismar etmek için adı var.

Gerçekte engelli indirimi adının istismarı yoluyla kandırmacadan başka hiç bişey değil, hiç bulaşmayın, ille alıcaksanız normal herkese yapılan kampanyalı aboneliklerden alın. Kandırmacayı açıklamaya bile değmez... Bulaştıklarında insana yaka silktiriyorlar, Digiturk’ten nefret ediyorum.

@ugir

çok acımasız olmayın canım. o kadarda değil.

arkadaşlar digitürk sözde %50 indirim sunuyor. ancak bunu kampanyasız fiyat listesinden uyguluyor. indirim %50 değil %30 dur.ama en büyük artısı taaahüt vermiyorsunuz.

örneğin filmin yıldızı paketi normal aboneye kampanyalı 18 ay taahhütle 50 tl engelliye taahhüt vermeden 34,90 tl.

ayrıca ben sporun ve filmin yıldızı paketini aldım. ayda 90 tl
ödedim.normalde kampanyalı taahütlü fiyatı 130 tl. ama şöyle bir durum var.

maçlar bitti. taahhütsüz olduğundan ben paket değiştirdim maçları çıkarttım.35 tl oldu. 3 ay 55*3=165 tl param cebimde kaldı. taahüt verenler yani kampanyalı alanlar maçlar olmamasına karşın paket değiştiremiyor.

ayrıca kutu kiraları gerçekten %50 indirimli. örneğin 4k alıcının normal aboneye 20 tl kira bedeli var.engelliye 10 tl.

ben memnunum. Her hafta tuttuğum takımın maçlarını cafe de seyrederdim. 10 tl çay may 15 tl hesap öderdim. ayda 60 tl yapar. yani haftada tek maça ayda 60 tl öderdim. diğitürke 55 tl fark ödüyorum. tüm maçları evimde seyrediyorum. aslında avantajlı.

peki bu canak yada kurulum ucretı falan durumu nasıl?

@ugir

yeni abone iseniz eğer binanızda çanak varsa gelip hemen bağlıyorlar. çanak yoksa bir defalık 100 tl gibi çanak anten parası veriyorsunuz. en güzel yani taahhüt yok.

kurulum ücreti ve normal hd internet uyumlu kutu parası ve kirası yok. bu ücretsiz verilen kutuya 500 gb lık harddısk bağladığınızda normal yayını ileri geri alabiliyorsunuz. kayıt yapabiliyorsunuz. veya hard dısk almadan hd plus kutu 500 gb talep ediyorsunuz. aylık kirası engelli aboneye %50 indirimli 7,5 tl. filmin yıldızı paketi 34,50 tl.çizgi film,belgesel ve film kanalları açık hepsi hd. internetten beın connect e girip oradan ücretsiz istediğiniz filmi seyrediyorsunuz. ayrıca takip edip kaçırdığınız istediğiniz bir dizinin istediğiniz bölümünü seyrediyorsunuz. hemde reklamlarda 13 dk ileri alıyorsunuz. reklam bitiyor.devam ediyorsunuz. ben çok memnunum.

ozgurmeric74

yıldız dolu paket 95 tl degılmı?hersey dahıl fılmler dızıler mac yayınları basket ve futbol?

internet aboneliğindede engelli indirimi var diyorlar 56TL ama zaten normal abonelik 49.90TL ye var nasıl oluyor engellilere indirimli internet diye daha pahalı oluyor hep yalan dolan vur geç politikası

@ugir
yıldız dolu paket şuan normal abonelere taahütlü ilk üçay 69,50 tl sonra 139 tl. oda maç yayınları 3 ay olmadığından 69,50 tl sonrasında 139 tl. evet engellilere taahütsüz 95 tl. ama ben filmin ve sporun yıldızı paketini kullanıyorum. 5 tl farkı bende sadece dizi kanalları kapalı.maçları ağustosta alırsın ağustosa kadar filmin yıldızı kullanırsın 34,50 tl. ağustostan mayısa kadar normal aboneler 139 tl öderken sen filmin ve sporun yıldızı paketine geçip 90 tl ödersin. seneye mayısta tekrar filmin yıldızına geçersin 34,50 ödersin.normal aboneler taahhüt verdiğinden 139 tl ödemeye devam ederler. ben o şekilde kullanıyorum.
@kunta

eğer binanızda turksat fiber kablonet varsa teledünya hd yayın+sınırsız televizyona analog yayın+25 mpss 50 gb akn sınırsız internet engelsiz tarife 25 tl ödüyorum ben.kota bittiğinde 8 mpss hıza düşüyor. ama sorun yaratmıyor.hem 1 televizyon digital yayın+ 2 televizyon analog yayın + 25 mpss 50 gb internet kullanıyorum. şuanki fiyatını ve diğer firmaların internet aboneliklerini bilemiyorum.

evet ozgur az once bende dedıgın gıbı yaptırdım cmt gunu gelıp bakacaklar.bına da montoloma var bakalım gırıs yerı falan nasıl olacak.95 tl fıyat uzerınden.ama agustosa kadar mac olmayacak o nedenle mac paketını cıkartacagım sımdılık.

hangi tarifeymiş o ya 25 liraya bu anlattıkların o tarifenin adı ne nasıl abone olurum ona bana detaylı bilgi verirmisin ozgurmeric74

kunta

turksat kablo tv olarak bakabilirsin. ama heryerde yok bildiğim kadarıyla
teledünya ve kablonet olarak da bakabilirsin. engelli tarifesi şuan ne kadar bilmiyorum. ben geçen sene tarifeye geçmiştim.

Digiturk e güvenmeyin arkadaşlar defalarca denedim her seferinde bilgim insiyatifim dışında ya paket değiştirdiler yada izlemediğim ek paket sattılar ve yüksek fatura ödettiler... Digiturk güvenilmez, ticari ahlak taşımayan bi şirket. Sonra canınızı sıktıklarında vay ben duymadım yok ben bilmiyordum demeyin...

Üst Alt