Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

sporun yıldızı paketi 75 lira. Tüm maçlar açık. yeni sezondan itibaren şampiyonlar ligi maçları da digiturk ekranlarında olacak o zaman bu fiyat artacaktır yada daha düşük kapsamlı spor paketi de seçenek olarak eklenecektir

ben 108 tl 50 kuruş ödüyorum. ıq plus cihaz bütün paketler kanallar açık şekil de .

Digiturk den film belgesel kanalları ulusal kanallar dâhil 30 tl oduyordum herhangi bir tahattud yok fakat devamlı zam yapıyorlar ayrıca türksat uydusundan yayın alamıyordum iptal ettim bu kezde yıllık 22 tl 'ye indirdiler yinede iptal edeceğim

Aboneliği kapatıcam diyince indirim yapıyorlar zaten... Sesi çıkmayanı yolmaya devam ediyorlar... Ahlaksız bir şirket

Mami Junior

öyle düşünmenize üzüldüm abonelik karşılığı bir hizmet alıyorsunuz yüzlerce film Amerika ile aynı an da diziler dijitürk de ki spor içeriği hiç bir yer de yok internetiniz de varsa eviniz de bein connect servisini de kullanabilirsiniz dilediğiniz zaman dilediğiniz yer de

@sevgiadamı ,

[FONT=sans-serif]Daha önce açıklamısını yapmıştım, önce postlara baksan görürdün.

"Bunlar tam 3 kağıtçı olmuşlar.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Millet, kredi kartı ile 12 ay taahhüt verdiklerinde aylık ya 59TL yada 69 TL ye abone olabiliyor.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bize de siz zaten indirimlisiniz diye bize 70 TL vereceklerini söylüyolar.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Gerçekten çok ahlaksız bunlar."

Bunlara ek, o zaman 70 TL olan şey ileri zamanlarda zamlanıp 75 yaptılar.

Hadi bunun da açıklamasını yapında görelim...[/FONT]

mayıs faturaların da haziran ayında paket fiyatları güncellenecek yazıyor yani 75 değil en az 80 olacak tahminim. doların artışına bakarlarsa daha yüksekte olabilir.

dijitürk olayını daha teleon varken kullanmaya başladım bilemiyorum heralde 15-20 yıl olmuştur hiç kapatmamıştım ama artık bu sene başında kapattım ,eskiden indirim yaparlardı engelli ve normal kullanıcı arasında fark olurdu git gide bu fark ortadan kalktı sadece normal vatandaş ile bizim aramızdaki fark 10 lira ve onlardan kredi kartına taksit yaparak peşin olarak çekiyorlar bizden ise peşin almayıp istediğin zaman cayabilirsin diyor. Nerde 50% fark zannedersem ya bize 70 normali 80 yada bize 80 normali 90 ( süperligi izleyecem derseniz)
peki caymak isterseniz ne oluyor öyle her yerde gidip iptal edemiyorsunuz işi zorlaştırmak için ana merkezleri var sadece oraya gidip kartınızı teslim edebiliyorsunuz evinizin yanında satış mağazası olabilir ama orası iade işine bakmıyorsa kim bilir nereye gideceksiniz?
şimdi süper ligi seyretmek için 70 lira vereceksiniz yada 80 ama oda şimdilik yeni sezonda büyük ihtimalle zam koyacaklar e bunlar bide yeni sezon itibarıyla şampiyonlar ligini aldılar ,siz zannediyormusunuz ki spor paketi alınca şampiyonlar liginide aynı pakette seyrediceksiniz? tabikide yine bir uyanıklık yapıp şampiyonlar ligi için ayrı paket açıp ekstara para talep edicekler . tecrübeyle sabittir başıma çok geldi 15-20 sene dijitürk vb paralı yayın kullanıcısı olarak . zamanında hd yayınada ayrı para aldılar ,kaldıki tüm paralı yayınlar hd yayına ekstra para almazken bunlar en az 2 sezon almaya devam ettiler (dsmart ımda var,tivibu da arkadaşımda var) şimdi hd yayın parası almıyorlarmış. hadiya geçen sezon 53 lira verirken ulusal kanallar artı belgesel artı çocuk ve süperlig maçarı bu sezon başında 80 liraya çıkarıverdiler güya hd yayın parası yok . tamam güzel yayın ve programlar var ona bişey dediğimiz yok ama engellilere yüzde 50 indirim koca bir yalan hd yayın farkı almıyoruz demeleride yalan fiyatın içinde bence . ama işte futbol maçı izleyicisiyseniz düzgün yayın seyretmek için bu paraları vermeyi mecbur kılıyorlar biraz . belki tuttuğum takım sezon başı ve genel itibarıyla iyi oyun oynasaydı bende bu sezon boyunca yine çıkmayabilirdim ( fenerbahçeliyim ) ama şimdi düşünüyorum iyiki çıkmışım ayda 80 liradan heralde 4.cü haftada çıkmışştım baya bir tasarruf etmişim :)
artık paranıza ve zevkinize göre siz karar vericeksiniz.

Mehmetyilmaz

Bu gidişle bende bırakıcam zaten.
İnsanları salak yerine koyuyorlar resmen.
1-2 TL olsa neyse 5-10 TL zam nedir ya.
Milyonlarca insandan bunun alındıgını düşünün resmen soygun.

Tüm paketlere "AĞUSTOS" ayında zam gelecek. Kesin bilgidir.

Eğer taahhütlü yıllık üye olursanız ağustostan önce, zamdan etkilenmezsiniz. Şampiyon kulüpler kupasını da digitürk almış. 2018 - 2019 sezonu sadece bu platformda olacak..

Tivibu spor kanalları, belgesel kanalları, sinema kanalları, dizi kanalları vs her açıdan Digitürkten daha iyi. 12 tl ödüyorum tüm kanallar fullhd. S Sport ve NBA tv de var. Formula 1 ve Motogp de burda. Ayrıca İtalya, İngiltere ve Portekiz ligleri burda. 15 kanaldan fazla sinema kanalı var.

Merhabalar,

Bugün BTK nın almış olduğu karar doğrultusunda;

[h=3]21 Haziran Tarihli BTK Kararları[/h]
  • Engelliler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile gaziler, internet, sesli görüşme, kısa mesaj gönderme, televizyon aboneliği gibi elektronik haberleşme hizmetlerinden yüzde 25 ek indirim elde edecek.
  • Bu indirim tüm operatör ve firmaların, tüm tarifelerinde geçerli olacak.
  • İşitme ve konuşma engelli vatandaşların çağrı merkezlerinden faydalanması için işaret dili bilen özel operatörler tahsis edilecek.
  • Operatörlerin erişilebilirlik özelliği taşıyan bayilere ilişkin bilgileri yayımlaması sonucunda abone merkezlerinde karşılaşılan erişilebilirlik ile ilgili sorunlara çözüm getirilmesi sağlanacak.
  • Bu bağlamda belli başlı abonelik merkezlerinde engelli vatandaşlara sunulan imkanlar denetlenecek.
  • Akıllı telefon uygulamalarında engellilerin ihtiyaçları özellikle dikkate alınacak.

gibi maddeler var. Kırmızı alanda belirtmiş olduğum kısımdan; "Artık eskisi gibi olmayacak kredi kartına 70 TL olan Engelli bireye 95 TL olarak sunuluyordu artık indirimi 70 TL üzerinden yapılacak" kanaatine varabilirmiyiz?

Not: Fiyatlar farazidir lütfen dikkate almayınız.

Arayıp sormak lazım.Ben daha yenı uyeyım 90 tl olarak anlastık.ama boyle bır durum var ıse hakkımıda bırakmam .)

Bende sizin gibi düşünüyorum fakat belirtmiş olduğum gibi;

• Bu indirim tüm operatör ve firmaların, tüm tarifelerinde geçerli olacak.

ibaresi işin gidişatını değiştirirmi acaba?

son kullanıcı ücretlerinin değişeceğini sanmıyorum. digiturkun yaptığı gibi taahhütlü taahhütsüz fiyat oynamalarıyla ( taahhütsüz fiyatı yükselterek ) bugünkü geçerli ücret neyse onu tuttururlar. neden indirim yapılmadığı sorulduğunda da siz taahhüt vermiyorsunuz cevabını verirler

Engelliye Digitürk indirimi var mı?

Sahibi olduğumuz kahvehaneye digitürk ticari alırken indirim oluyor mu?

Merhaba,bu konu zaten forumda mevcuttur.Evet engelliye GÖSTERMELİK indirim var.Sitelerinde %20 diyorlar ama ben geçen sene bunun çok mücadelesini verdim.Esas indirim yanlış hatırlamıyorsam %11 gibiydi.

Lite fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar.Mesela kredi kartı ile taahhüt veren engelsiz birisi 79 TL den alırken engellilere bu paket 70 TL gibi bir rakama gelyordu.

Defalarca arayıp durumu kendilerine izah etsem de liste fiyatından indirim yapıldığını söylediler.Yaptkları tamamen göz boyama.Yazıklar olsun.

https://www.engelliler.biz/forum/diger/8973-digiturk-engelliler-indirimi-ne-oldu-3.html

evet indirimler göstermelik. Kampanyalı almak daha avantajlı.

yeni fiyatlandırma yok, düşünülmüyodurda. orda %25 indirim sağlanacak yazıyor. kağıt üstünde digiturk zaten %50 indirim yapıyor. son gelen faturalarda ağustosta fiyatların güncelleneceği yazıyor. buda demektir ki tüm üyeler için zam kapıda.

ugir
güncel fiyat 80 tl sözde %50 indirimli spor paketi

serwol
haberi okudum ancak karar metnini bulamadım link mevcut mu ?

teşekkürler ben haziran okuyunca 6. aya bakmıştım

Aynen 80 liradan devam kararı aldım bende normal birisi üye olacaksa 100 istiyorlarmış... aslında indirim 20 tl birde taahhüt yok işte artımız bu bide bende plus kutu var yıllardır

Ben şu spor paketine (Süper Lig+Premier League+Ligue 1 vs.) üye olmak istiyorum da acaba yakın zamanda üye olanlar ne kadar ödüyor aylık?

Şimdi görüştüm 03/08/2018 saat 15.30,
sporun yıldızı paketi 80 TL, taahhütsüz. Çanak anteniniz varsa sıkıntı yok, eğer o da yoksa kurulum falan 1 yıllık ücreti aylık 95 TL civarı dediler.
Yani anten kablo hazırdaysa aylık 80 TL ile sporun yıldızı paketine taahütsüz olarak abone olunuyor dendi.

Üst Alt