Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

arkadaşlar kısacası şimdi üye olacak olsak kac tl ödeyecez

alanya; evet bayinin dediği doğrudur istediğin zaman kapatabilir yeniden açabilirsin lig tv yi verilen taahhüt giriş + 3 keyif paketi için geçerli..
cerbe; ödeyeceğin ücret tercih edeceğin pekete göre değişir minimum giriş + 3 keyif paketi alabilirsin oda 12 lira tutar..buna lig tv yi eklersen yaklaşık 40 lira cıvarına denk gelir..artık hd, sinema, dizi, spor ekstra vb.. ilaveten tercih edersen bunlara göre de artar fiyatı

zaten giriş paketi + 3 keyif paketi alman gerekiyor ... lig tv yi de eklediler mi 43 Tl. civarı oluyor ...

Diyelim ki Lig TV de izlemek istiyorsunuz.
Giriş Paketi Ücreti: 11,99 TL
3 Adet Keyif Paketi: 12 TL
Lig TV Şampiyonlar Paketi (5 Büyük takımın tüm maçları): 52 TL
TOPLAM: 76 TL
SİZE ÖZEL FİYAT : 38 TL
burda ındırım yok denılemez ama sadece lig tv vermıyo burda keyıf paket seçmek zorunda bırakyo
ben 4yıldır lig tv izlıyorum tahutname ımzalamadım hiç. İstedıgım zaman kapatıp ıstedıgım zaman açtıra bılıyorum tahut nameyı nıye ımzaladınız onu anlamadım

cerbe; aynen can arkadaşımızın dediği gibi giriş + 3 keyif paketi almak zorundasın ( toplam 12 lira eder ) bunların üstüne istediğin paketleri ekletebilirsin..

serkan_1979; taahhütün bazı yararları oluyor..mesela yapılan anlaşmaya göre plus kutuyu taahhüt süresince ücretsiz kullanabiliyorsunuz, taahhüt süresince gelecek zamlardan etkilenmiyorsunuz, lig bitiminde iptal ettirmeyin en düşük seviyede kullanın diyorlar bunun karşılığında ( taraftar paketi )..eğer devamlı olarak açık kalacaksa lig tv taahhüt verilebilir ama 1-2 ay izlerim 2 ayda kapatırım diyenler için gereksiz

arkadaşlar ben sadece lig tv için alacam ama sanırım giriş paketi ve 3 paket almamız gerekiyormuş aldık diyelim ne kadar ödüyeceğim ben ve normal bir insan buna ne kadar ödüyor

onurcan; giriş + 3 keyif + süper lig ( süper ligde yer alan bütün takımları kapsıyor ) alırsan yaklaşık 41 lira tutar..süper lig yerine şampiyon paketi ( fb, gs, bjk, ts, bursaspor ) alırsanız 2-3 lira daha düşük tutar..bu kampanya haricinde biri almak istese bu fiyatları baz alırsan 2 katı yani 80 lira cıvarı tutar, kağıt üstünde böyle görünse de taahhüt verilir pazarlık yapılır bimeks. mediamarkt vb kampanyalardan yararlanılır yani herkese farklı bi fiyat çıkar uygulamada..eğer ki almaya karar verirseniz direk digiturk MH ni ararsınız onlardan fiyatları teyit ettirirsiniz ve kurulumu yapacak bayiyi de size yönlendirirler

dijitürkün engelli kampanyasından yararlanmak istedim bayi ile anlaştım 53 liraya kurdular teyit etmek için dijiyi aradım 64 dediler bayi ile 53 e anlaştım dedim yoksa iptal edin dedim bir yanlışlık olmuş siz provizyondan faydalanmışsınız dediler tekrar 53 e indiler gelen fatura 64 lira tekrar aradım 59 dan AŞAĞI İNMEDİLER 53 E anlaştım demem rağmen tınlamadılar facebook üzerinden tekrar şikayet ettim sağolsun hemen aradılar itirazlarım sonucu konuşma bantlarını dinleyin dedim bakalım 53 e ineceklermi tekrar döneceğiz dediler bekliyorum herşey abone olana kadar abone olduktan sonra kendi bildiklerini okuyorlar

Ya zaten oynayamıyoruz futbol boşverin izlemeyin açın internetti golleri seyredin yeter :)

Diyelim kışın üye oldum maçlar mayıs ayında bitiyor
lig tv de maç yok maç yok gene o para maç için ödüyormuyuz yoksa sadece 12 tl mi giriş paket + 3 keyif paketi parasımı ödüyoruz

Digitürkün bizleri nasıl salak yere koyduğunu kısaca size bir anlatıyım.
Biliyorsunuz engelliler için P indirim var.
Buna ekstra paketler ve taahhüt vermek dahil değil.
Mesela giriş paketi + 3 keyif paketi+ süper lig paketi yaklaşık 42 TL.
Peki büyük mağazalrda yani saturn, bimeks, mediamarket gibi mağazalarda yıllık paketler satılıyor (buna yakın paket), burda satılan fiyatını biliyomusnuz ?
Aylık 42-44 TL ye gelen fiyatlarla satılıyor.
Ben bu durumu digitürke bildirdim ama düzgün bir cevap alamadım , ve bana en son dediği isterseniz üyeliğini kapatabilir o paketten alabilrsiniz dedi.
Dedim sizin sadakat anlayışınız bumu ?
Bizlerin engelliler paketinden P indirimli yararlandıgını söyleyip durdu.
Anlayacağınız gene gösterişten öteye gitmiyor bu işler.

arkadaşlar bende kullanıyorum. 34,50 tl ye aldığınız pakete normalde bir o kadar daha ödemeniz gerekiyor.daha ne istiyorsunuz.bir kahveye maç izlemeye gitseniz veya stada bir maça gitseniz o kadar ödeyeceksiniz.

lansporal bende kullanıyorum 45 lira ful lig maçlarını izliyorum sizde paketimi kullanıyorsunuz

44.50 'ye anlaştık.45.20 geliyor fatura sozleşmeye bakdım taahhüt yok.ben 1 yıllık olsun demiştim.kurulum yapanlar taahhüt kısmını onaylamadan sozleşme yapmişlar.bu durumda istedigim zaman kapattırabilirim sanirim.

bende kullanıyorum. giriş+tüm keyif paketleri+sinema paketi+hd ayda 31,5tl veriyorum. ligtvde şampiyonlar paketi 26 tl. taahhüt yok istersen ligtvyi mayıs ayında kapat..

Mami Junior;

Aynen ... tamamen göstermelik ve afedersiniz ama aptal yerine koyarak indirim adı altında insanları yanıltıyorlar... Engelli paketi ile açtığım Digiturk aboneliğine 54-55 TL civarında para ödüyorum ve daha az ödememin bir yolu yokmuş, benimle aynı tarihte normal kullanıcı olarak aynı paketlerle açtıran arkadaşım 45 TL civarında fatura ödüyor... Paketimin iptali için başvurdum, bu tür aldatmacaların detaylıca ana sayfadan verilmesini talep ediyorum. Herkes tarafından bilinsin ki engellilere indirim yapıyoruz adı altında istismar yapılmasın...

Taahhüt dediğiniz zaten 1 senelik bi şey , hemen hemen herkeste kullanıyor bunu en az 1 sene.
Hadi onu geçtim, biz %50 indirim almamıza rağmen, büyük marketlerde satılan paketler nasıl oluyorda benim ödediğimle aynı oluyor, içeriği emen hemen aynı aynı olmasına rağmen.
Geçen cep telefonuna msj geldi, giriş paketi+2 keyif paketi+ şampiyonlar paketi ayda 42 TL :mad:
Gelin bu duruma sinirlenmeyin.

Ben iptal ettim ohh be internetten biraz bozuk görüntü ama seyrediyorum. Sonuçta sınırsız internet ve lig tv bedava ;)

s.a arkadaşlar

( digitürk engelli kampanyasında ) digitürk giriş paketin de + 3 adet keyif paketinde kaç adet tv kanalı var giriş + keyif paketi 12,50 tl ye veriliyor
izleyebileceğimiz ne kadar ücret ödeyeğiz alttaki fiyatlar doğrumudur

giriş paketi + 3 keyif paket : 12,50 tl
tüm süper lig maçları : 28,50 tl
hd kutu fiyatı : 4,00 tl

sukut;
teşekkürler hocam saol kimi dio yalan dio 50 / 60 tl fatura geliyormuş engelli indirimi yalan dolan duydum ondan soruyorum sen kullanıyormusun ayda ne gliyor fatura komşu normal olarak digitürk 12,99 tl giriş paketi izliyorum dedi 6 kanal varmış bana dediği bu ondan dedim 6 kanal için o para verilmez ki

2 yıldır üyeyim.şuan 40 lira cıvarı geliyor..giriş + 3 keyif paketi + süper lig paketi + hd plus ( plus kutuyu kampanyada 1 yıllık taahhütle aldım ilave ücret ödemeden). bundan daha çok üzret geliyor diyen ilave paket alıyodur sinema, dizi, farklı keyif paketi vb. yoksa fatura sabit geliyor ben memnunum

giriş+sinema+5 keyif+şampiyonlar paketi+hd cihaz farkı(8tl) toplam 57,5tl veriyorum.

veydel;

HD 4 tl kutu ücreti

giriş +3 keyif paketlerinde kaç tv kanalı izleyebiliyorsun sinema vs vs başka olmayacak

sadece giriş + 3 keyif + süper lig maçları

Bende iptal ettim, kapatmış olmama ramen inede bu ay için 9 tl fatura geldi, normalde kullanmada ödeniyor, anlayacanız aralık aynın ücreti, aralık 17 sine kadar tahsil ediyorlar, 3 ocak itibariyile kapalı ama bu ay içinde fatura geldi. Bundan sonra bu soyguculardan paket almak mı :mad::mad::mad:

Bende giriş + 3 keyif + süper lig paketi aldım eylülde 42 ödüyordum . Geçende digitürkten aradılar istanbuldan 1 ay ücretsiz film kanallarını açalım isterseniz dediler, yok dedim . Üç dört kez aradılar en sonunda 1 ay ücretsizse açın dedim . Üç gün sonra fatura geldi 53 tl . Arayıp film paketini iptal ettirmem mi gerekiyor tekrar 42 tl ödemem için ??.

dıe another day;

s.a giriş +3 keyif kaç tv kanalı var + kutu hd mi onun içinde aylık 4 tl ödüyormusun

Üst Alt