Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk günden beri kullanıyorum bi sıkıntı olmadı.
Geçenlerde, maçlara ara verildiği için paket düşürdüm ve o zaman sordum bana engelli indiriminin devam ettiğini ve şu anlık bi değişiklik olmadıgını söyledi.
sadece lig tv açtıramazsınız, 4 değilde enaz 3 tane keyif paketi alırsınız..giriş + 3 keyif + full maçlar ( super lig ) yaklaşık 40 a gelir fiyatı. ama siz derseniz ki bütün maçlar olmasın misal şanpiyonlar paketi olsun ( 5 şampiyon takım ) fiyatı 2-3 lira düşer..
@AYCAGOZLU size tavsiyem digiturkun sitesine girin online işlemler canlı destekten birebir sorun, farklı bir kampanya dahilinde değilseniz olumlu yaklaşırlar. diguturkun müşteri hizmetlerinden bu açıdan memnunum şahsen
hakan0650
Maalesef engelli indirimi için başlangıc paketi + 3 keyif paketi alamn şart. Internet sitelerinde yazıyor zaten.
Ben gecen ay üyelik başlatma gafletinde bulundum, üyeliği yapan bayileri yalan yanlış eksik bilgiler vermiş. İŞ bittikten sonra müşteri hizmetlerinden doğrusunu öğrendim de bir işe yaramadı. Müşteri hizmetlerinin bilgilendirmekten başka bir icraati yok.
üye olmak isteyenler yardımcı olabiliriz HACIOGLU DİGİTURK AYLIK LİSTE FİYATI ÜZERİNDEN %50 indirim saglıyor. Ayrıca 9,90 giriş paketi. üst paketler +4 tl ile ekleniyor. yani engeliye %50 dedigi zaman üst paketler 2 tl ,giriş paketi 4,45 tl geliyor. izmir72 kardeşim liste fiyatlarını kontrol ederse ve izledigi paketlerin neler oldugunu bilirse böyle yazmazdı. eksik bilgi verilmiş... saygılar..
Arkadaşlar ben full maçlar dahil ayda 44 tl veriyorum. Geçen ay aradım.Lig tv yi dondurmak istediğimi söyledim. Ligler başlayınca açılacakmış.Bakalım bu ay kaç gelecek fatura?
arkadaşlar boş konuşmaya gerek yok 2 yıldır DİGİTÜRK E üyeyim 66TLlik pakete 33 TL ödüyorum hediyelerie cabası yiğidi öldür hakkını yeme ATIP TUTMAYA HİÇ GEREK YOK
Arkadaşlar yeni sezon başlamak üzere Digitürk'te %50 indirim bu yıl da var. Tavsiye ediyorum. Digitürk engelli kampanyası hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
arkadslar ben 2senedır kullanıyorum ve tüm macları canlı izliyorum normalde bu paket aylık 75 tl veya 80 tl felan ama ben 38tl izlıyorum indırım bu nerde dıyen arkadslar bugun ayda 2 maca gıtsen zaten bundan fazlasını ödemış olursun rahatca ewınde izlemek bu fıyata bedawa bence