Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engelliler indirimi ne oldu!?

İlk günden beri kullanıyorum bi sıkıntı olmadı.
Geçenlerde, maçlara ara verildiği için paket düşürdüm ve o zaman sordum bana engelli indiriminin devam ettiğini ve şu anlık bi değişiklik olmadıgını söyledi.

diyelimki sadece liğ tv yi kullanmak istiyoruz ayda ne kadar ödüyoruz.bilgisi olan varmıı.

Başlangıç paketi + en az 4 eğlence (çocuk kanalı , belgels kanalı vs.)+ istediğin lig paketi (taraftar, şampiyon yada tümü),

Fiyatlara siteden bakabilirsin.

Yada en güzeli arayıp sorun.

sadece lig tv açtıramazsınız, 4 değilde enaz 3 tane keyif paketi alırsınız..giriş + 3 keyif + full maçlar ( super lig ) yaklaşık 40 a gelir fiyatı. ama siz derseniz ki bütün maçlar olmasın misal şanpiyonlar paketi olsun ( 5 şampiyon takım ) fiyatı 2-3 lira düşer..
@AYCAGOZLU size tavsiyem digiturkun sitesine girin online işlemler canlı destekten birebir sorun, farklı bir kampanya dahilinde değilseniz olumlu yaklaşırlar. diguturkun müşteri hizmetlerinden bu açıdan memnunum şahsen

yok öyle bir şey benim kuzen sadece lig tv kullanyor ayda 40 t veriyor yani bize 20-25 tl ye gelir

hakan0650
Maalesef engelli indirimi için başlangıc paketi + 3 keyif paketi alamn şart. Internet sitelerinde yazıyor zaten.
Ben gecen ay üyelik başlatma gafletinde bulundum, üyeliği yapan bayileri yalan yanlış eksik bilgiler vermiş. İŞ bittikten sonra müşteri hizmetlerinden doğrusunu öğrendim de bir işe yaramadı. Müşteri hizmetlerinin bilgilendirmekten başka bir icraati yok.

hakan0650 dediğiniz imkansız eksik bilginiz var

üye olmak isteyenler yardımcı olabiliriz HACIOGLU DİGİTURK AYLIK LİSTE FİYATI ÜZERİNDEN %50 indirim saglıyor. Ayrıca 9,90 giriş paketi. üst paketler +4 tl ile ekleniyor. yani engeliye %50 dedigi zaman üst paketler 2 tl ,giriş paketi 4,45 tl geliyor. izmir72 kardeşim liste fiyatlarını kontrol ederse ve izledigi paketlerin neler oldugunu bilirse böyle yazmazdı. eksik bilgi verilmiş... saygılar..

Arkadaşlar ben full maçlar dahil ayda 44 tl veriyorum. Geçen ay aradım.Lig tv yi dondurmak istediğimi söyledim. Ligler başlayınca açılacakmış.Bakalım bu ay kaç gelecek fatura?

Katılıyorum.Fiyat yüksek sene başında üye oldum.29 ödüyordum.Sene ortasında bi zam geldi bir müddettir 44 ödüyorum...

ya normal paket 44 tl değilmi engelli 44 se nerde indirim bunun

digiturk e abone idim 110 tl tutan paket indirimden sonra 68 tl ye düştü indirim var dikkatli başlık acmak lazım

44 tl indirimden sonraki fiyat oluyor...

Yukarda arkadaş normali 44 TL demişte o yüzden söyledim.

dün ankamall da bayisini gördüm gittim sordum giriş paketi +3 keyif paketi mecburi dedi ve 5 büyükler paketi varmış fb gs bjk ts bs normal fiyat 70 tl ama size 36 tl dedi kurulum ve hd uydu alıcısı bedava ama avtivasyon üçreti 30 tl dedi temmuzu bekleme zam gelir dedi alcam büyük ihtimal

Yukarda arkadaş normali 44 TL demişte o yüzden söyledim.

ankarada kuzenlerimde

arkadaşlar boş konuşmaya gerek yok 2 yıldır DİGİTÜRK E üyeyim 66TLlik pakete 33 TL ödüyorum hediyelerie cabası yiğidi öldür hakkını yeme ATIP TUTMAYA HİÇ GEREK YOK

sen çok dolosun bell ben duyduğumu söyledin yeni üyelik fiyatlaarı değişiyorr bildiğiin bu kadar işte

bende dün görüştüm tüm paketler şartsın taahhütsüz %50 indirimli dedi bayilerde sorun var demekki...

dün aldım giiş paketi+ 3 keyif paketi ve 5 büyüklerin maçları 37,5 tl arkadaslar

473 73 73 ten randevü alıyorsunuz ertesi gün gelip kuruyrlar aktivaosyn üçreti alıyorlar 30 tl

dijitürk'e bende aboneyin, spor paketini yanlızca vermiyorlar, illaki 3 paket yapıyorlar, ben 39,90 TL veriyorum

arkadslar ben 2senedır kullanıyorum ve tüm macları canlı izliyorum normalde bu paket aylık 75 tl veya 80 tl felan ama ben 38tl izlıyorum indırım bu nerde dıyen arkadslar bugun ayda 2 maca gıtsen zaten bundan fazlasını ödemış olursun rahatca ewınde izlemek bu fıyata bedawa bence

ben sinama paketi kulanıyorum ve full actırmak istiydum ama hiç umdugum gibi cıkmadı..,

2 yıl sözlesme yaptık 11 aydayım daha 1 yılım var verdiyim paraya deymedi

coooooooook pişmanım

Üst Alt