Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dışarda birinin şizofren olduğu nasıl anlaşılır?

@kara duman,

ilaç yazdım dedi eczaneye gittik eczane böyle bir reçete olmaz dediydi tekrar doktora gittik e siz parayla almıyacakmıydınız dedi

Bazı hastalarda ilaç tedavisi de işe yaramayabiliyor ama yine de ilaçları bırakmamak gerek.Hiç değilse birine zarar verme ihtimalini ortadan kaldırır ilaç kullanmak.
Çok zor bir hastalık psikoz.Allah bütün hasta arkadaşların yardımcısı olsun.

@Ahmet T, Bu dalga geçmek değil bence bir yanlış anlaşılma olmuş bu tür reçete sorunları olabiliyor bize de ilacı ismi aynı olan ama soyadı farklı hastaya yazmıştı yanlışlıkla sonra yenisini yazdı özele gittiyseniz özele geldiği için devlete gitme hakkı yok parayla alacak diye düşünmüş olabilir tabi bunları söylerken ki tavrıda önemli.

@Ahmet T, özelde yazdırdığım ilacı parayla alıyordum. Özelde normal böyle olması.

@Ahmet T,
Doktorların kafa bazan o kadar karışık oluyor ki. Hatalar olur. Bunda bir şey yok. Sen yanlış anlamışsın bence...

katkıpayından bahsediyor sanırım. yani hiç kimsenin doğru da anlayamayacağı bir ücretsiz sağlık hizmeti konu. @gannicus,

şarkı söylemeye başladı bana dedi ben şarkı söylediğim halde niye gülmüyon dedi sen bunları yaşıyorsan niye intihar etmiyon dedi

Doktor da akıl hastası demek. Bizim arkadaş da bir kez böylesine denk gelmiş. Dedi ki "doktor öyle dengesiz davranıyordu ki halime şükrettim." 😁

@BayKukla,
Artık ücretsiz sağlık Yok. 😩

@Ahmet T,
Aslında bunu ispatlayabilsen bir daha doktorluk yapamaz da. Neyse. Yapacak bir şey yok...

askeriyede görev yapmış daha önce eğer halüsinasyon değil ise

@lijepa, nasılsın kanka özgür kız nikli arkadaş nerde Hollandalı normal insanla engelli insanın iş farkı olmasın diyordu pozitif ayrimcaligi olmamasını savunuyordu engellinin🤣🤣🤣

bipolarım. 1 yıldır remisyondayım. dışarıdan hiç kimse hasta olduğumu anlayacağını sanmıyorum

Üst Alt