Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doç. Dr. Ayhan Attar'ın Kök hücre nakli çalışmaları ile ilgili...

mrb..kök hücre çalışmalarıyla ilgileniyorum..dr ayhan attarın tedavisine tabii tutulmuş on hastadan ilki olarak sizden öğremek istediklerim var..öncelikle kök hücre nakli için yetelilik-uygun kriterler nelerdir?açıkcası konuya fazla hakim değilim..tedaviyi geçirmiş ve biliirkişi biri olarak sizden öğrenmem daha faydalı olacaktır..bana 05335279322 ulaşabilirsiniz mümkünse..şimdiden teşekkür ederim..

kök hücre alanlardan hiç haber yok nasıllar acaba bilgisi olan varmı

Kök hucre ile ilgili,izmitten umut dolu haberler..

Ben kendım gormedım ama akrabaların soyledıgıne gore ızmıtten bahs edılmıs kök hucreden bılgısı oln vrmı.?

13.07.2010 Tariinde Yüksekten Denize aTlayıp Sığ yerde Kuma Çakılma Sonrası C5 , C6 , C7 omurilik kırark omurilik felçlisi oldum Ameliyatta Boynuma 5 Platin Takarak Fizik Tedaviyi Önerdiler 1 Sene İçinde Farklı Hastanelerde Fizik Tedavi Gördüm Ve Tek Hayalim Ve Amacım Eskisi Gibi Olmak Ve Tek Umudum Kök Hücre Tedavisi
Kök Hücreyle ilgili Ameliyata Giren Yada Çok Detaylı Bilen Benimle Aynı Kaderi Paylaşan Arkadaşların Abilerin Ablaların Yardımını Bekliyorum
Bana Ulaşmak İstiyen :msn : Seni.istiyorum.sadece@hotmail.com
:Tel : 0536 744 39 38
Face: gecelerin_kurdu_shersheri@hotmail.com Yıldıray Kaya
Face :seni.istiyorum.sadece@hotmail.com Yldry Kaya

Adres : İstanbul Kadiköy Fikirtepe ' Herkezin Yardımını Bekliyorum ':(

geçmiş olsun oncelıkle yalnız bu gun amelıyat oldu kök hücre ıle ılgılı ayhan attar hoca dıyorsunuz tarıh tam olarak yazarsanız çünkü ben kök hücre için 3 yıl once sıradayım beklıyorum benımde t 5 kırık ve omurılk kopuk tamamen ve dun yanı15/09/2011 ayhan hocayla yıne telefonda gorustum benı nıye cagırmıyorsunuz kok hucre ıcın dedım şu anda kök hucre yapılmadıgını o nedenle cagrılmadıgımı soyledı .nasıl oluyor bu

Türkçesi bu arkadaşlar deneme (kobay) olmayı kabul edenler.her yıl 10 kişiye izin var...

selam arkadaslar içinizde kök hücre uyugulanan varsa bizzat kendisinde daha detaylı bılgı almak istıyorum turkıyede sadece ankara tıp ibnısına hastanesıne kok hucre calısması yetkısı verıldı bu ekıbın basında dr ayhan attar var bend e3 sene once hastaneye gıdıp kok hucre olmak ıstedıgımı soyledım 3 senedır benı cagırmadılar ılk 6 ay ıcınde kaza gecıren yenı hastalara ugulandıgını soyledıler kok hucrede sonra ne kadar faydası oldugu yazarsanız cok memnun olurum ıster buraya yazın ıster ozel mesaj yazın sımdıden cok tesekurler acıl sıfalar dılıyorum.

mbozbas;

ben 2009 kasımında ameliyata girerken risklerini biliyordum. Ayhan hoca ameliyattan 1 gün önce tekrar üzerinden geçmişti risklerin, bende ozaman şöyle dedim,

"işe yarar yaramaz görücez hocam, kötüye giderse nerde yanlış yaptık der çalışmalarınızı ona göre yölendirirsiniz, iyiye giderse daha iyi nasıl sonuç alırız onun üstüne çalışırsınız, ben kendimi daha sonrakilere feda etmeye hazırım" dedim

ben ameliyata girerken sadece kendim için girmedim. bu çalışmaya ümit bağlayan herkes için girdim. Allaha şükür işe yaradı, yürüyemesemde, c5/c6 tamkesi omurilik felçli olarak araba kullanıcak seviyeye geldim, 2, 3 gün kendi kendimi evde yanlız başına idare edebilir konuma geldim

kobay kelimesini kullanırken kendine sorsaydın keşke bu kelime ne anlama geliyor diye

kaynaklara göre kobay "Kobay ya da Ginedomuzu (Cavia porcellus), tıknaz, birçok renkte ve şekilde tüyleri olan evcil kemiricidir. Özellikle Amerika ve Avrupa’da oldukça popüler bir evcil hayvandır."

sen inanmıyor olabilirsin ama inanananlara saygı göstermelisin.

burda detaylı bilgi isteyen arkdaşlara tek tek cevap vermek istiyorum. telefonumu versem çok fazla arkadaş arayacak. sorularınızıburaya yazarsanız elimden geldiğince cevaplarım

Abi Birebir Konuşabilirmiyim Senle Öğrenmek İstediğim Ve Bilmek İsstediiğim Çok Şey Var Ve Çok İyi Geliek ! Kabul Edersen Sevinirim.

Bilgi Bilen Ve Konuşmak İstiyen Herkezle Konuşurum...!

kırk bir kere maşallah inşallah çok çok daha iyi olursunuz :)

annem hasta

benim annem transfersmiyelit hastası ayhan hocayla nasıl iletişim kurarım bana yardım edermisiniz

sn. ezogelın
kardesınızın son halını anlatırmısınız

kök hücre tedavisi omurilik felçliler için uygunluk

selamlar arkadaşlar bu gün ankara tıp ibnisina hastanesine gitim ben t 5 omur ilik felçlisiyim kök hücre tedavisi için randevum vardı istedikleri evrak ekipriz raporları .röntgen ve emar istediler .yalnız kök hücre için düşüncelerim umutlarım biraz sarsıldı .poliklinik doktoruyla konuştum orada çok sayıda hasta dosyası vardı dolap doluydu dahası yan odada daha çok dosya varmış müracat sayısı çok fazla bu dosyalar içerisinde 60 kişide birini seçmişler kök hücre olmaya uygun demişler durum böyle olursa biraz zor kök hücre oluruz veya olamayız gibi düşünceler kapıldım.moralim oldukça bozuldu .bu gunlerde yeni başvuran arkadaşlar varsa düşünceleri nasıl?:

Arkadaslar bence olumlu sonuclar oluyo 2kisi yürümüş 5kisiden 2kisi kiside his inmesi , idrarını tutabilme olmuş 2009da ... Omurilik felci hastalarından büyük rant donüyor ,sonda firmaları ,medicallciler biz iyilestkmiii bunlar nolcak aynı rant saglanamiçak bu kok hücrenin önünü kesiyorlar büyzden neyazikki ..kimse bizi düşünmüyor çok isler donüyor bence

ben doktorun bulunduğu hastaneyi aradım doktorun cep numarasınıda aldım ama kök hücreye döktor özel bakıyormuş tam detaylı bilmiyorum ama sanırım masraflar ücretli.

Aynen sırtımızdan öyle paralar kazanıyolarki.. Neyse inş. Yeni kök hücre çalışmalarıda olumlu olur

yaz tahtaya gelsin haftaya!arkadaşlarda yazssın bilgisayara gelsin boş umutlar...hayale kapılmıyalım hepsi yalan tık yok.Dr adımızı kulanarak kariyerini parlatıyor bizde mal' gibi inanıyoruz en iyisi biz ötenazi türkiyede serbest olması için savaş verelim... kök hücre boş...kulandığımız malzemeler için dev şirketler holdinkler kuruluyor biz daha ileşicez diye bekliyoruz... varsa yalanım cevalayın? amelyat olup ileşen yok eh biraz iyi oldum diyen pisikolojik olarak kendini öyle görmek istiyor...YILMAZ GÜNEY'İN UMUT FİLİMİNİ İZLEMEYE DEVAM EDEL İM:)

kişi ister umut eder ister karamsal olur bu kendisinin hayat a bakış biçmidir buna itirazım yok !!!!

AMA tanımadığınız kişilere iftira atmaya gerek yok bahsi geçen doktor benim 5 yıldan fazladır doktorum !!!
bıkarakın bu işleri beyler hanımlar yok kariyer peşinde yok para peşinde bunların hiç biri doğru değil geçen yıl istanbulda çok ünlü bir hoca beni az kalsın sırf para için ameliyat edicekdi allah dan bide ayhan hoca görsün diye filmleri ankaraya gönderdim ve beni gereksiz çok büyük bir ameliyadan kurtardı bırakın para yı adam a hediye göndereyim dedim bir kere onu bile kabul etmedi neyse yazıcak çok şey var ama siz bunları bilin ve gece gündüz yurt dışı yurt içi demeden çalışan üreten tıp bilim dalı için sayısız makalaler yazan emek veren insanlar ı haklarında burada çirkin sözler yazıp benim canımı sıkmayın böyle saçma yazılar görünce bende bilgi paylaşımı yabmak istemiyorum bu forumda fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olun önce...

Arkadaşlar gerçekten çok güzel haberler ancak nedense medyada yer almıyor :( ya da ben görmedim diyeyim. Allah'tan bu site var da öğrenebiliyoruz bir şeyler. Gerçi medyada yer aldığı zaman da yine bir karalama kampanyası olacak diye de korkmuyor değilim açıkçası. İnşaAllah en kısa zamanda yurt geneline yayılır bu tedavi. Hepimiz buna destek verelim, ben çok ümitliyim Ayhan Hoca'dan....

ya imQ sen kimsin kardeşim.sen ümitlerini kaybetmiş yenilmiş olabilirsin ama burada iyileşeceği günü bekleyen hayal eden bir sürü benim gibi arkadaş var.niye böyle sürekli karamsar konuşuyorsunda bir sürü arkadaşın canını sıkıp umutsuzluğa itiyorsun.bırak kendi fikirlerin kendi düşüncelerin sana kalsın.senin buradaki arkadaşlara moral vereceğine onları yazılarınla umutsuzluğa itiyorsun.herhalde bundanda zevk alıyorsun.sen hayatında hiç doktara gitmemiş gibi konuşuyorsun.acaba senin hayatını kurtaran doktor değilmi.unutmaki bir zamanllar çaresi olmayan hastalıklar bugün ALLAHA çok şükür tedavi edilebiliyor.trdavisi olmayıpta bugün tedavisi olan hastalıklarda deney yapıla yapıla oldu.hangi çaresi olmayan bir hastalığın tedavisi bir kerette oldu sorarım sana.bununda tedavisi çıkacak ama zamanla olacak iş bunlar.deneye deneye olacak.böyle boş boş konuşupta canımızı sıkma.laf olsun torba dolsun diyede konuşma.kimsenin umudunuda kırma.eminimki birgün bu hastalığın tedavisi çıkarsa ameliyat olmak için ilk sen o doktora baş vurursun.o zaman hiç utanmayacakmısın bu yazdıklarından.yazım ağar oldu ama kimse kusura bakmasın.hayallerimi kimsenin yıkmasına izin vermem.Bülent abi lütfen bu tür can sıkıcı yazılara müdahale edersen sevinirim.belki herkes istediğini yazabilir diyorsun ama zaten durumumdan dolayı psikolojik tedavi görüyorum hap kullanıyorum böyle iç karartıcı insanların umutlarını yıkıcı yazıları görünce moralim iice bozuluyo.korkuyorum artık aplarda fayda etmeyecek.ALLAH birgün hayallerimize kavuşmamıza izin verecek ve ayağa kalkıp yürüyeceğiz.<Kimse umutsuzluğa kapılmasın arkadaşlar.kalın sağlıcakla....

Nicelik sonraki mesele şimdi niteliğe odaklanalım:) daha önceki kökhücre tedavisi olmuş hastalar ne durumda acaba?

Benim tek bildiyim bişey varki ilk yaapılan hastalarla beraber rehabiltasyondaydım ve hepsinide tanıyorum ve tlflede görüşüyorum hiç birindede bir gelişme yok şu ana kadar bu Dr ismini duymak derdi bu biliyorum umutsuzluk çok kötübişey ama insanları yalanlardan avutuyorlar gelişme varmış gibi gelişme yok işte inşallah birgün bu gelişmeler gerçekten olurda umutlarımıza ışık olur

Bence Dr.'a karşı bu kadar acımasız olmamak lazım verilmiş bir emek var!! Sonuçta kökhücre tedavisinin omurilik felcinde kesin tedavi şekli olduğu söylenmediki..

Aynen arkadaşım.türkiyede önce insan sağlığı deil önce para geliyo...devlette insan sağlığına öncelik vermiyor özel kurumlarda....türkiyede insana verilen değer bu kadar...

Neden olmayan bişeyi olmuş gibi göstermesine kızyorum ben evet geliştirilse engelnmese evet tek umut kök hücre nakli gelişimini tamamlayıp bizlere yansıtsınlarelbeteki onlarda emek veriyorlar para ya karşı deyilim ama hak etsinler öyle konuşsunlar basına bizi hayta döndersinlerde konuşsunlar ama deyilmi en boş umut vermelerine kızıyorum yalnızca

Şu an araştırma aşamasında fareleri sakatlayıp koşturmaktan vazgeçip insanlar üzerindeki etkisi araştırılıyor..Bu araştırmalar olmadan nasıl tamam tedavi budur diyecekler?
Valla yıllardır birçok doktor gördüm; hatta bundan 6 ay evvel bana telefonda gel tedavi ediyoruz diye çağırıp sonrasında 20 000 liralık tedavi öneren doktorlar da gördüm..Ayhan hoca gibi parayı anmadan tetkiklerinizi yaptırın bi hastanede öyle görüşelim diyen doktorlarıda gördüm..

Ben hala acele etmeden olumlu sonuçları beklemeyi öneriyorum ama buna çalışan insanların şevkini kırmadan..!!

Üst Alt