merhaba Mert bey,(Artık) Doktor Mert
birşey danışacaktım da ben öğretmenim halen ve yaşım sizden büyük. bir daha ösys ye hazırlanıp bunun gibi bir şey için bir daha denemek mantıklı olur mu bilemiyorum. Doktor değilim yalnız doktor tanıdıklarım var (arkadaşlarımdan, öğrencilerimden vs veya muayene aracılığı ile tanıştıklarım) yani bu mesleğin gerçi başındasınız anladığım kadarı ile çünkü tecrübeli hekimlerden hatta hasta olarak yapmış olduğum gözlemlerimden anlıyorum ki bu mesleğinde bazı sıkıntıları var.
yine de belki diyerek bize nasıl bir çalışma yaptığınızı (kaynaklar metotlar vs aslında bu kısmının çoğunu ben ya biliyorum yada tahmin edebiliyorum ancak bir de yeni soru tipleri varya bunlara özel bir hazırlık yapmış mıydınız mesela.
en önemli konuladan biri sıralamanız kaç idi kaç puan aldınız ve kaç puan ek olarak verildi. (engel durumundan dolayı)
okula git ders anlat gel yapıyorum şimdilik ha bir de yabancı diller biliyorum (Arapça ,ingilizce) arapçaya ingilizce üzerinden bakıyorum
ya bir yandan düşünüyorum çok ve ben asıl paraya ve başka bazı gereksinimlere ihtiyaç duyuyorum diyorum ama işte aklımda kaldı bir köşede de.
belki olur diye yada belki düşünürüm diye. elbette okumanın, öğrenmenin bir yaşı yok zaten öyle düşünsem arapçaya devam etmezdim muhtemelen. neyse. boş zamanlarımda bir parçada yazılım öğrenmeye vakit ayırmaya çalışıyorum. Ama anlatmaya çalıştığım 2 temel sebep var bu başlığa yazmama neden olan
1) öğretmenlik (eğitim) bence sıkıntılı , başarılı çok başarılı bir öğretmen olsam da sürece sadece öğretmen kimliğimle devam etmek istemiyorum
2) sağlık bilimleri daha iyi olabilir diye tahmin ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
esen kalın ,
iyi çalışmalar dilerim.
kar&yağmur
Son düzenleme: