Osmangazi tıp fakültesinde 2 kere yattım, çok lükstü. Masa tenisi, kondisyon bisikleti, yürüyüş bandı, sinema odası vardı. Gelmek isteyenler için küçük ev diye bir yer vardı orda mangal yapmaya gidiyorduk tıp fakültesi öğrencileriyle. Satranç oynuyorduk. Girişte o zaman telefonları alıyorlardı. Tv odası çok genişti, haftada bir orda sormak istediklerimizi sorabiliyorduk, bir hoca ve asistanlar , öğrenciler vardı. Hastalar ve öğrenciler çalgı eşliğinde dans ediyorlardı. Ben çekingen olduğum için sadece izliyordum. Sigara odası 11 'de kitleniyordu. Bir asistan gece odasında kalıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam tansiyon ve kaln alma için ayağınıza kadar geliyorlar yatağınızda işlem yapıyorlardı. Bazen başka hastalığınız varsa o servise bir görevli ile gidiyorduk. Bana genel cerrahi ile bir durumdan dolayı odama kadar doktor gelmişti. Bir de el işi hocası vardı isteyenler onla el işi yapıyordu.
Devlet hastanesinde de 2 kere yattım orda sadece bir televizyon, 1 sigara odası vardı. En alt katta yine el işi, resim, boyama yapmak isteyenler için hoca vardı ama katılım çok azdı.