Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğuştan ya da sonradan sakat olanlar cennetlik midir?
Bu dunyadaki indirimlere alistikya,obur dunyada da indirim var saniyoruz)))
Bence kimseye ayricalik yok obur tarafta!! Aslinda yuregi sevgi dolu bir insan zaten diger insanlara kotuluk yapamaz..Cunku gercek sevgi,yalnizca karsisindakinin cikarini arar...Insani seven cennete gider diyebilirim. Bazen 1birimizi kirabiliyoruz,uzebiliyoruz.Ama yeterki bunun icinde nefret olmasin...
Sevgiyle kalin
Bile bile lades olmaz. İyi ben engelliyim diğer tarafta cennetliğim diye her önüme gelenin hakkını yersem, her önüme gelene kötülük yaparsam kusura bakmayın da cenneti beklerken cehennemin dibini boylarım.
Arkadaşlar Sınav dünyası Herkes bir şeyler ile sınav ediliyor, şirk koşma kul hakkı yeme gıybet ve zinadan uzak dur ve az olsa sürekli olarak ibadet et zikir ve şükrü bırakma
cennetlik olmak o kadar kolay değil. keşke o kadar kolay olsa. ama diğerlerinin yaptığı ibadetler yada iyilikler 1 sevap veriliyorsa bence bizimkinin kat sayısı daha fazla olacak . benim düşüncem bu yönde
Cenneti kimse vaad edemez.Allah bilir.İslamın şartlarına uyduktan sonra tabiki eninde sonunda cennete gidilir.
"O gün insanlar, yaptıkları işler kendilerine gösterilsin diye, bölük bölük Allah'ın huzuruna çıkarlar.
Kim zerre kadar bir iyilik yapmışsa onu görür.
Kim zerre kadar bir kötülük yapmışsa, o da onu görür."[FONT=Georgia](Zilzal, 99/6-8)[/FONT]
zihinsel engelli olunca oluyorsun cennetlik bana 100 de 50 zihinsel engelli raporu verdiler belki ahirette yırtarım diyorum ama bir yandan da engelli sitesine üye olacak kadar akıllıyım nasıl olcak bu iş bende bilmiyorum bir laf vardır hani düşün düşün ..... tır işin
yüzde yüz zihinsel engelli olup,hayatta bağlantısından hiç haberi olmadıkları için,onlarda askerlerimiz gibi şehit oluyorlarmış diye duydum ben.Yine de Allah bilir ..
benim duyduğum bu gibi kişiler cennetle cehannem arasında bi yer varmış..orda olacaklar cennete bakıp gülecekler cehanneme bakıp ağlayacaklarmış..orda engelli olmayacak herkes 33 yaşında olacak
Bu konuyu meclise sunmak lazım ) hatta birisi yazmıs, engelli oluşumuz dan cektıgımız sıkıntılar, günahlarımızdan düşülür diye.. vergi mi oduyoruz arkadas, bidakı aya mahsup olcak )