Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuştan ya da sonradan sakat olanlar cennetlik midir?

yelpaze;

Allah insanlara akıl vermiş fikir vermiş 10 yıl öncesinde bulamadığın çareyi buluyosan aferin bu niye Mevlama karşı gelme olsun :rolleyes:

Siz Cenneti Cehenemi fazla düşünmeyin isterseniz sizi fazla zorluyor gibime geliyo :)

soyadına yakışır laflar demeni beklerdim. Cennet ve Cehennemden başka kapı yok ;)

içinede söyle adına uygun konuşsun o zaman :D içi dışı ayrı insan mı olurmuş pehh :D

O zaman ateistler bunu da açıklasın ;)

valla yazılanları okudum güzel mesajlar verilmiiş şunu anladım engellilik bizlere verilen kaderdir.buna razı gelecegiz bizi gören insanlarda şükretmeyi bilecekler.

Yakında özürlüler idaresi giriş kartlarımızı gönderir . Tövbe tövbe.

Denizde boğulan cennetlik , tarfik kazasında ölen cennetlik , askerde çatışmada ölen cennetlik , engelli cennetlik mantıklı bakınca bana saçma geliyor, ama birde çaresiz kalan insanların ölmesini düşünün denizin ortasında yorulmuş bitmiş durumdasınız ve Allah`a sığınıyorsunuz çaresiz kalmışsın yahu bencede cennetlik .
Hepimiz isyan ettik küfürettik ama vicdanıdır insanı cennete götürecek kapı sadece vicdan ... gerisi yalan...

iman olmadan vicdan olsa fayda etmez önce iman gerekli

nasıl yani. cennet sadece müslümanlaramı ait biryer

gayrı muslımlerın hıçbırı cennete gıremezler.

desene hz. muhammetten önce ya cennet yoktu, yada bomboştu :)

Şizofreni hastaları cennetlik mi?

Arkadaslar şizofreni akıl hastalıgı olduguna göre akıl hastalarıda cennetlık olduguna göre şizofrenıler cennetlıkmı

yüce rabbimizin taktiridir.. öyle ugun görmüş. şükredelim halimize daha beter lerı var arkadaşlar.

Arkadaslar şizofreni akıl hastalıgı olduguna göre akıl hastalarıda cennetlık olduguna göre şizofrenıler cennetlıkmı

Arkadaşım yukardaki örneklerden yola çıkarsak herkes tartışılacak seviyede inanç ve inançsızlık

Soruna cevap inanmakmı karlıdır inanmamakmı olursa kendini bilcek ve bu seviyede bir durumu sorgulayabilecek bir durumdaysan aynen yukardaki katagoriye uyarsın.

Ya inanır var bir yaratıcı dersin yada yok olamaz dersin

Yaradan kısmı şahsım açısından tartrışalamayacak bir konudur. (yönlendirme saymayın)

ne güldüm yaa konuya bak,başka işiniz gücünüz yokmu siizin,:D engelli yada engelsiz farketmez,onu ancak cenabı allah bilir,haa ben cenneti hak etmek istiyorum derseniz bununda yolu var tabiki,ibadetini adam gibi yapacan,kul hakkı yemeyecen,kimsenin kalbini kırmayacaksın,bütün bunları yapsanda cennet garanti degil yani:D

Hakan gülünecek bir şey yok ki kardeşim sen ben inanabiliriz innmayanı küçümsemek bize yakışmaz.

Ayrıca şizofren hakkında bilginizin olduğunu sanmıyorum soracak cevap arayacak doğrusu ve en doğal hakkıdır.

Bu konunun en doğru cevabını konun uzmanı bir doktor bilir bizler sadece fikir beyan edebiliriz.

şunu kesin olarak bilelim yeter:

""""""yaşanan hiçbir şey kaybolmuyor. bi gün karşımıza çıkacak. ödül ya da ceza olarak."""""""

Üst Alt