Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dün evi kırdım döktüm, kendime zarar verdim! Krizlerle nasıl baş edebilirim?

@Konyaereğli, evet bende kamp yapmaya gidiyorum ailemle.atesimi yakıp viskimi yudumluyorum,mangalimi hazirliyorum.su hayatta belki en sevdiğim aktivite diyebilirim. Az insan çok huzur..

Allah yardımcınız olsun zor durum tabiki insan 4 duvar arasında sürekli olunca piskolojisi bozluyor zamanında bede öyle idim ama sonra sosyelleşmek önemli ne olursa olsun internet olsun dışarısı olsun mümkün mertebe sosyelleşmek lazım sizi iyi gelen şeyleri düşünmek ve kendinize hedefler belirlemek belki size bir nebze yardımcı olabilir ilaçlar sadece sakinleştirir tedavi etmez gerçek tedavi bence bulunduğunuz ortam ve sosyelleşmek aynı durumları yaşayan biri olarak yazıyorum şimdi şükür böyle sinirli değilim sakin pamuk gibi biriyim ilaçda kullanmıyorum sosleştim beynimi meşkul ettim sizde bu tarz denemeler yapın sizin doğrularınız başkalarına yanlış gelebilir aldırmayın doğrularınız mutlu ediyorsa o yolda ilerleyiniz.

@Tyler D., (y) Bravo ; en güzelini yapmışsın. İnşallah istikrarlı devam eder. Ben de 4,5 ay önce tövbe ettim.

Tüm belirtileri alkole yormak bilimsel değil.
işyerinde veya günlük hayatta yaşanan gereksiz stres ortamı veya ekonomik sorunlar sebebiyle kalitesiz beslenme de hesap edilmeli.
Benzer tüm konularda hep alkol ön plana alınıyor ve asıl altında yatan nedenler göz ardı ediliyor.

@BayKukla, müthiş doğru yorum.

@BayKukla, şuanda manide 37. Günüm, dolayısıyla çok alkol alıyorum.iyilik döneminde spor yapıyorum.cok aramıyorum,sigara bile azalıyor.

@çılgın bipolar,

Vallahi bravo.

Ama bu arada bişey daha yazmadan edemedim. Bunu nasıl yazmalıyım bilemedim ama seni anlamsız yere zorlamış ve işler ters giderse canını daha çok sıkmış olmak istemem. Bu bağlamdaki tedirginliğimi de yazmam gerek. Yani, içmemen, içmeden durabilmen şüphesiz harika. Ama öyle iki gazla olacak şey değil tabii ki bunlar. Bir süreç bu. Motivasyonu yüksek tutmak, arada bir düşsen de kalkmak, son kertede doğru yolu gözden kaçırmamak ve ne yapıp edip o yola devam etmek önemli. İçme. Bu harika. Ama velev ki dayanamadın içecek duruma geldin, kaçamadın da bundan, içtin, ama hem az iç hem de hemen sonra yine bırak. Kadehleri gömme yani haldır huldur :)

Ayık olmak, ilaçlarını aksatmadan içmek, sakin ve sürdürülebilir bir yaşama dönmekten daha güzel bir şey yok. Bunu unutma. Bu başarılması gayet de mümkün olan bir şey. Düş ama kalk yani. Kalk ve gündelik yaşama devam et.

Üst Alt