2007 yılında bu hastalıkla tanıştım. Bir sabah uyandığımda sol bacağımda his kaybı vardı ve 1 gün içinde komple belden altımı hissetmiyordum. Eskişehir SSK ve Osmangazi Üni. yapılan araştırmalarda omurilikte enfeskiyon olduğu söylendi ve yanlış tedavi uygulanarak 1,5 ay boyunca hastalığımında ilerlemeye sebeb olundu. Bana Transvers myelit teşhisi konularak ilaç tedavisinden sonrada ameliyat olacağım söylendi. Bunu redderek eşimle beraber Ankara Hacettepe Üni. Noroloji profösörü Ersin Tan'a gittik yapılan incelemelerden sonra bana konulan teşhisin tamamen yanlış olduğu omuriliğe giren 3 damarda damar genişlemesi ve buna bağlı olarak damarlarda delik olduğu ve omuriliğe kan sızdırdığı ortaya çıktı.
Omurlikte oluşan sekel dokunun ise bacak sinirlierinde yaptığı tutlumdan dolayı özellikle sol bacağımda his kaybına yol açtı. Hacettepede vasküler girişimsel bölümünde anjiyo oldum ve daha sonra aynı ekip tarafından yapılan ameliyatla damarlar kapatıldı.
Şu anda durumumda fazla bir iyileşme olmadı fakat kötüleşmede olmadı Allah'a şükür. Çünkü ameliyat olmasaydım hayatımı kaybedebilirdim. Şu an idrar problemim, derin duyu eksikliğim ve yürüme güçlüğüm var
Omurlikte oluşan sekel dokunun ise bacak sinirlierinde yaptığı tutlumdan dolayı özellikle sol bacağımda his kaybına yol açtı. Hacettepede vasküler girişimsel bölümünde anjiyo oldum ve daha sonra aynı ekip tarafından yapılan ameliyatla damarlar kapatıldı.
Şu anda durumumda fazla bir iyileşme olmadı fakat kötüleşmede olmadı Allah'a şükür. Çünkü ameliyat olmasaydım hayatımı kaybedebilirdim. Şu an idrar problemim, derin duyu eksikliğim ve yürüme güçlüğüm var