Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük ayak, anjio oldum, tansiyon hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Abi dusurmezler inşallah. Raporun fotoda görünmüyor. Tansiyon hangi branş oran vermiş. Birde şeyi soracaktım. Heyette kardiyolog var mı. Yoksa sevk mi ediyorlar.

tansiyonu şekeri bna dahileye uzamnı verdi kardiyoloji benim heyet kagıdında yazmıyodu söledim aşagı bi yere yazmaya kalktı yazdı sildi anjiyo olmuştum bütün herşeyim vadı iyisin bi şey yok raporlarda dedi sevk ettigi kardolojiyi sildi bende gidemedim yoksa belgide ondanda puan alabilirdim

Abi sigorta başlangıç tarihi ve pirim gün sayın neydi.

sevk etmek mucburiyetinde ama işte burnundan kıl aldırmıyorlar işlerine geldigi gibi hareket ediyorlar bende sustum ilk günde karakolluk olmuyak dedim es gectim kardolojiyi

13 - 5- 1963 dogumluyum ...10 -4-1982 sigorta girişim ... ssk 1350 günüm var askerlik yatmadı

Rapor da kardiyovasküler sistem diye bir bölüm vardı yanlış gormediysem

askerliklen 1800 geciyoo

evet bu heyet raporunda var öle yazı ama digerinde yoktu

Bence denemen lazım ankara dusurmeyebilir.neticede 60i geciyor raporun.

inceledimde raporu arka yönüde varmış özürlü kimlik kartı bölümüne artı işaret koymuşlar

ama protes bölümüne artı yok boş

şimdi bnce afo cihaz heyet raporunu koysaydım icine başıma bunlar gelmezdi bence

raporun ön yüzündede sürekli yazıyoo

(sürekli x) =böyle yazmışlar

v2gl5.jpg

MeTePe;
tablo 1.4 e göre verilen oranlar doğrudan mı kullanılır.

Gecekartalı Bugün heyete basvurdum bakalim hayırlısı

hadi hayırlısı kardeşim inş hayırlı haberlerlen gelirsin

Kardiyoloji ritim bozuklugu ve hipertansiyon icin % 20 Fizik tedavi düşük ayak vs için % 34 Beyin cerrahi bel fıtığı için heyette yazarım dedi söylemedi.
Persembe tekrar gideceğim bitiremedim bir iki brans kaldi. Heyette dusurmezlerse bana yeter.

ben bu işi anlmadım memur yazmadımı sevkini aynısıda kardoloji icin bna yaptılardı

Vallahi anlamadım ama hayırlısı bu oralarda yeter bana düşmezse 34+20=47 yapıyor. Bu da yeterli

abi bugün girdim heyete sonuç ayın 25.de çıkacakmış. Memurlara sordum. Oranları söyleyebilir misiniz dedim. Gorsekte söyleyemeyiz. Sonucu bekleyeceksin dediler.

MeTePe;
tablo 1.4 e göre verilen oranlar doğrudan mı kullanılır.

Mesajınızı görmemiştim. Şimdi baktım. Tablo 1.4 ile servikal omurga hareket kısıtlılığını kasdediyorsanız, hesabı biraz karışık.

Buradaki oranlar tek tek aritmetik olarak toplanıyor. Yani Balthazar yöntemi değil. Ancak bu işlem yapılırken, aynı sorun 2 ayrı tanıya uyuyorsa bunlardan sadece önemli olanı dikkate alınıyor. Ayrıca, bu hesap sonucunda aynı sorundan kaynaklanan duyu ve motor kayıpları varsa onlar da diğer tablolara referans alınarak hesaplanıyor. Hepsinin sonucu Balthazar ile toplanıyor ve tek bir oran bulunuyor. :) :)

Anlamadınız di mi? Açıkcası ben de pek anlamadım. Genel olarak şu kriterler sonucunda farklı tablolardan Balthazar ile hesaplanan puan kullanılıyor diyebiliriz.

1.2.1. Eklem hareket açıklığına bağlı özürlülüğün hesaplanması
1.2.2. Spesifik omurga hastalığı tanısına bağlı özürlülüğün hesaplanması
[FONT='inherit']1.2.3. Spinal sinir kayıplarına bağlı özürlülüğün hesaplanması[/FONT]

kısmen anladım biraz okuyunca daha netleşti. çözdüm gibi

teşekkürler
opere lomber disk hernisi+ solda düşük ayak L4 de motor kayıp %34
ve kalpte ritim bozukluğu + hipertansiyon %20
toplamda %47 olmuş

Üst Alt