Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Gül ki güller açsın gülesim yanağında...

Neyim olursan ol.
Sakın hayal kırıklığım olma, orası cok kalabalık taniyamam seni...

Kacta gelelim diye mesaj atiyorlar 9 da dedim, istersn simdi gelelim orda yatalim dediler bende yatak yorgan ugrastirmayin ben uyanınca mesaj atarim dedim😂😂😂

Canım kankam ben senle ağlarım ama biz hep gülelim bize yakışıyor♥️

Boşa geçmiş zaman...

Başka şeylerle oyalan😉

Yolun açık olsun Sergen Hoca'm, hocalığına hayran olmasam da delikanlılığına hayranım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bio
Hayırlı işler bol güneşler😂😂😂😂

Kendi çalıp kendin oynuyor sal gitsin,😂 Abdurrahman dayııııııı😂

Zuzu'm, güzel kızım benim, mahalleden içeri girdiğimde o bana doğru koşuşun, beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsın kedilerin kraliçesi. :)

Benim serseri oğluşumda 1ay olacak nerdeyse kayıplarda 🙁 @OĞUZATAY Hep gözüm onu arıyor 🙄

@Dilhun, Ay canım benim :( Nereye gitti acaba? Benim 7-8 kedi sokaktalar, hepsine ben bakıyorum; bizim bahçeye mama kabı ve su kabı aldım. Ama en sevdiğim Zuzu, siyah-beyaz Beşiktaş'lı kedim. :) Annem bıraksa onu eve alacağım da bırakmıyor. :) Dışarıda besle diyor. 1 kere kayboldu çıldırdım, gece yarısı aradım. Öbür kedilerden gizli cama geliyor, ona düşkünüm biliyor. Özel baktırıyor kendine. :D

Bi bilsem 😐 Nefret ediyorum böyle alışıpta bi şeylerin hayatımdan çıkmasına 🙁

@Dilhun, Canım, hatırladığım kadarıyla senin bir kedin vardı. Kaybolan o mu?

O zamanlar bir kediydi evet.Şimdi nüfus epey arttı 😁.Keyifleri yerinde onların.Bahsettiğim mahalleden 🐈‍⬛

Kahkaha attım ya.
İyi ki varsın bacişim, özlemişim senin şu hallerini.
:D

Can Dündar Hoca'm, uzun bir aradan sonra yeniden kitap yorum sayfamı aktif ettim ve ilk olarak sizin yazmış olduğunuz "Abim Deniz" kitabınızı okuyarak, yorumladım; hem beğenip, hem story'e atmanız benim için onur verici, daha yazarlık yolunda kat etmem gereken çok yol var. Umarım ben de bir gün sizin kadar akıcı yazar olurum. Çok ama çok teşekkür ediyorum; efsane bir kitap yazmışsınız, iliklerime kadar o dönemi hissettim. 🥹📚🖊👏
C76foM.jpg

Üst Alt