Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳
Canım Murat abiciğim; henüz 17 yaşında toy bir delikanlı iken, bakkal işinde çıraklık yapıyor iken, bana "Bu kadar iyi olma, sonra çok üzülürsün. " demiştin. Çeyrek yüzyıl sonra 42 yaşındayken bu nasihatının önemi, bu tatilden önceki olayda çok iyi bir şekilde anladım. Sana söz abim, bundan sonra "bu kadar iyi" olmayacağım ki insanlar bana böyle bir şey yapma cüretini ve o sözleri söyleme cüretini kendilerinde bulamasınlar.
Sayende iş yerine de rezil olduk kuzen, akşama kadar herkes, Ne oldu? diye sordu. Sayende 2 farklı otelde kalmak zorunda kaldık ve göçebe tatili oldu. 2 gün birinci otelde, 2 gün ikinci otelde, son günde birinci otele dönmek zorunda kaldık. Alacağın olsun senin adi herif!
Bu linki wp den takip edin EMED Grubu bu gün meclise görüşmeye gittiler arkadaşlar emeklilik düzenlemesi görüşülecek herkes eklesin vekilleri etiketlesin
Hediyeyi çok beğenmeniz beni de çok mutlu etti ve utandırdı Paula Hanım, güle güle saklayın, tekrar iyi ki doğdunuz, nice mutlu yaşlara; sağlık, mutluluk, huzurla ve birlikte.
Bu adiliğinin bedeli, bir ömür benimle görüşmemek olacak, elbet İstanbul'a geleceksin sen, sakın karşıma çıkmaya kalkma! Dayımla, yengeme dua et, ellerinde büyüdüm; hakları çok bana, yoksa o lafı senin bir tarafına sokardım. Beni zor duruma soktun, ama ben Allah'ın izniyle bundan da çıkarım; sen ise yaptığın şerefsizlikle kalırsın.