Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Burası sanal bir ortam ve çoğumuz burada rahatlamak ve bilgi edinmek için bulunuyoruz. Lütfen gerçek hayatla ilgili sohbet arasında verdiğim örnekleri üzerinize alınmayın. 🙏👍

Öncelikle müşterinle, adam gibi konuşmayı öğreneceksin. Gönderdiğin kupa bardaktaki baskı rezalet, sana durumu izah ediyorum, "Dolap'a itiraz ediyoruz, keyfi iade almıyoruz. " dedin. Madem ürününe o kadar güveniyorsun, niye benim yazdığım yorumları herkesin göreceği şekilde yapmadın da sadece ikimizin göreceği şekilde yaptın, sonuç ne? "Dolap" beni haklı buldu ve ürünü iadeye verdim; biz dik durup hakkımızı savunmayı Ayrton Senna'dan öğrendik. İnsan gibi konuşmuş olsaydın, belki de iade etmeyecektim. Bu da sana ders olsun bay satıcı, yoksa Ayrton Senna'lı kupa bardağı ölür de geriye yollamazdım.

@WinstonSmith Emin'im, kesene bereket olsun. İthafın sana özel, onu ilettim. Keyifli okumaların olsun. Bunun ikincisine inşAllah yakında başlayacağım. Keyifli okumalar. 😊🖊📚
EeIBd6.jpg

@WinstonSmith Vallahi Eminciğim; bunu yazmak 2.5 senemi aldı. Oldukça zorlandım, sanki gladyatörlerle savaştım. :D Hayal gücümün derinliklerine indiğim bir eser oldu, edebi açıdan en başarılı eserim olarak görüyorum. :) Bazı yerlerinde bir Türk yazarın cesaret edemeyeceği şeyleri yazdığım için bazı eleştiriler geldi, bunlar normal şeyler. Vallahi soru konusuna gelince, artık çok alıştım. "Hocam orası niye öyle oldu? Hocam burası niye böyle oldu? Hocam burayı yüzeysel yazamaz mıydınız?" vs. vs. :D Ondan soru konusunda şerbetliyim, beklerim. :D Finale doğru okuduğun yerlerden birisiyle 2.cilde Allah izin verirse başlayacağım. :) Bu da spoi olsun. :) Keyifli okumalar. :)

Ayrton Senna'nın efsanevi rakibi, 1992 Monaco Savunması'nın hücum kahramanı, Ayrton Senna ile inanılmaz tur mücadeleleri yapan "Aslan" lakaplı Nigel Mansell Happy Birthday Master. ☺️🏆🏁🏎😇🎂🇬🇧

MaşAllah maşAllah, bir enerji verdik roket gibi oldu kardeşim. :D

• Haha
Reaksiyonlar: Mara
Aysima ve Dilhan, Allah'a emanet olun canlarım; iş arkadaşlığı olunca illa bir yerde bitiyor. Allah yolunuzu açık etsin. 😞✋🤲 Size çok sevdiğim eski bir İrlanda duası ile iş arkadaşlığımıza veda etmek isterim.
Yolunuz istediğiniz yere çıksın,
rüzgâr daima arkanızdan essin.
Güneş yüzünüzü ısıtsın.
Yağmur, tarlalarınızdaki toprağı kabartsın
ve tekrar karşılaşıncaya kadar
Tanrı, yumuşak avuçlarında sizi korusun.
Her nefesinizi sevgiyle alın. 🤲☘️
Eski Bir İrlanda Duası.

Elhamdülillah, canım ablacığım bu ameliyatı da atlattık. Seni iyi gördüm, Allah'ın izniyle taburcu da olacaksın. 😘🥰🤗🤲

İnşAllah okursun ve dönersin Nigel Mansell usta, illa ki PR ekibin vardır. :)

Ablacığım canım, elhamdülillah taburcu oldun. Tekrar çok geçmiş olsun. 😘😊🤲

Allah'a ısmarladık dostlar. 😊🤲
Yeni kitabımın çalışmalarına daha fazla yoğunlaşmak istediğim için, kitapta belirgin bir yere gelinceye kadar foruma ve sosyal medyaya bir süre ara verme kararı aldım.
Biraz sessizlik, biraz dinlenme, bolca okuma ve yazma zamanı... 📚✍️😊
İnşallah kitabımızda güzel bir noktaya geldikten sonra yeniden görüşürüz. O zamana kadar hepiniz Allah'a emanet olun. Kendinize çok iyi bakın. 😊🤲❤️
Görüşmek üzere... 👋📚
@WinstonSmith Eminciğim; desteğin ve sahaf sayfama yaptığın güzel yorum için çok teşekkür ediyorum. :) Whatsapp'dan dediğini inşAllah yapmaya çalışacağım. :) Elindeki 1.Cildi çok dikkatli oku, finale doğru olan bölümlerden birinden 2.Cilde başlayacağım nasipse, iyi bak kendine, Whatsapp'dan zaten arada görüşürüz inşAllah. Sana iyi okumalar. :)📚

Şimdi gelip bu mesajı okuduysan sor bakalım kendine ❓

Üst Alt