Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Ulan kanka, yerimde zıpladım; manyak mısın oğlum, futbol maçı mı konuşuyoruz da "var" incelemesi var, diyorsun.😃😃

Herkese bir pencere lazım, önünde oturup her şeyi/her yeri unutabileceği...

Ben affedici bir insanım,
Herseyi gormezden gelip birgün kazağının rengini begenmedim diye hayatindan çıkar giderim.
Sen ise meseleyi kazak sanarsin...👍

Sanki hep varmışsın gibisin sadece dışarı çıkma zamanını bekliyormuşsun gibi sevdiceğim.

Gülleri sarı severim,
Toprağı ıslak,
Türküleri yanık
Şiirleri hoyrat.
Havayı nemsiz, çayı demsiz.
Bir seni, hâlâ

Bir seni olduğu gibi,
Bir seni herşeye rağmen...

“Benden sana nasihat, başkalarına aldırma, inandığın gibi yaşa. Yüreğin neyi doğru buluyorsa o yolda yürü..”

Biliyorsun benim dilim dursa yüz ifadem her şeyi anlatır 😝😉

Zaman su misali hayat çok basit ince bir çizgi...

Hoş geldin Vincenzo Italiano hocam, kara kartalımızın yeni patronu sensin. 😊⚽🦅🤍🖤

Kanki, âlemsin. Formula-1'i çok seviyorum diye, her şeyi Formula-1'e benzetiyorsun. Tamamdır dostum, Fia'nın acil toplantısı ve Pit'ten gelen telsiz konuşması alındı. Emrah Senna Monaco savunmasına devam ediyor, Estoril yağmurları için önce Monaco'da damalı bayrağı görmemiz lazım. 😁🙈🏎🏆🏁

Peki kuzen peki, inşAllah Ankara'ya gelince siz de kalacağız. Gönlün hoş olsun.😊

merak etme, kötü hissettiğimde baş ucumda olma hiç. sen beni sevme, insan böyle paramparça sevilmez

Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et. :(

Sen Gittikten Sonra , Yalnız Kalacağım
Yalnız Kalkmaktan Korkmuyorum da
Ya Canım Ellerini Tutmak İsterse ? …

Üst Alt