Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayşe Hanımefendi : sorunuzun ucu acık net olarak sormuyozsunuz ancak benim annayabildigim sizden GSS PRİMİMİ KESİLOR ACABA SİZ ENİYİSİ BULUNDUGUNUZ İLİN GSS MÜDÜRLÜGÜNE BAŞVURUNUZ.....

SAĞLIK GESİNTİSİ DİYE BİRŞEY YOK GSS PRİMİVAR
EGER SİZDEN KESİLEN GSS PRİMİSE KEMEZLER.....

Dul-yetim aylığı alanlar prim ödemez .....5510 sayılı Kanun'a göre dul ve yetim aylığı alanlar genel sağlık sigortalısı sayılıyor. Bu sebeple yetim aylığı alan çocuklar genel sağlık sigortası primi ödemeyecek. Gelir testi yaptırmanız gerekmiyor.

*****Tahsis No için 08 / 2012 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :
AdERDOĞAN
Ödeme Dönemi201207Ödeme
Günü20Net Aylık Tutarı885.84 TLAylık
Tutarı851.77 TLEk Ödeme Tutarı34.07 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0
TLBirikmiş Ödeme Tutarı0.0
TLKesinti Tutarı0.0 TL

gelir testi yaptırmadım o tamam ama aynen yazdığım maaş bölümünde sağlık kesintisi 33 tl neyse çoooook teşekkürler sgk gideyim bayram sonu

Ayşe Hanımefendi : Doğru bilgiyi sgk müdürlügünden alırsınız neyin nesiymiş bu sağlık kesintisi.
sonucunuda buradan baylaşın lütfen.....

Selamlar.

Cevabını bulamadğım bir soru sormak istiyorum.

1 Temmuz 2012 itibariyle emekliliğe hak kazandım, 14 Temmuzda dilekçemi verdim. Emeklilik başlangıç tarihim 1 Ağustos görünüyor. İlk ödeme günüm 22 Eylül.

Sorum şu : PTT şubesine gittiğimde 14 - 31 Temmuz maaşı da alacak mıyım? Yoksa 1 Ağustos itibariyle mi maaş hesaplanıp ödenir?
Yani Emeklilik maaşının hesaplanmaya başlandığı ilk gün hangisidir? 14 Temmuz mu yoksa 1 Ağustos mudur benim için?

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun Emekliliğiniz ssk mı ?
bilgilerinizi nerden gördünüz postamıgeldi rakam yazıyormu yazıyorsa kaç lira.....

Teşekkür ederim.

SSK Emeklisiyim.

Eve 3 sayfa belge geldi. Son sayfada şöyle yazıyor :

Aylık : 1253 TL
Birikmiş ek ödemeniz : 85 TL dir.
22/09/2012 Tarihinde alacağınız birikmiş toplam tutar : 2131 + 85 = 2216 TL dir.
BU BİRİKMİŞE İLAVE OLARAK SON AYLIĞINIZ VE EK ÖDEMENİZ DE ŞUBENİZE GÖNDERİLECEKTİR.

Benim için biraz karışık bir evrak , anlayamadım.

Temmuz 14 itibariyle emekliliğiniz başlamış.....

edevlet şifreniz varsa her ayın 12 -14 de maaşınızı sisdemden görebilirsini.....

Bıktım kesintilerden.....

No için 09 / 2012 için 4A emekli ödeme bilgileriniz.

:AdERDOĞANSoyad-----------Sicil No
Ödeme Dönemi201208Ödeme

Günü20Net Aylık Tutarı859.19 TL

AylıkTutarı851.77 TLEk Ödeme Tutarı34.07 TL

Kesinti Tutarı26.65 TL

Sayın Eğce,
Eşim için 19 Temmuz 2012 de emeklilik müracatında bulunduk, 1 Ağustostan itibaren Emekliliği başlamış oldu. İlk Maaşını ise 21 Eylül 2012 de alacak.
E-devletten sorguladığımda Gösterge:9475 Aylık bağlama oranı:%60
Aylık tutarı :756.64
Ek Ödeme :80.72
Birikmiş Aylık tutarı:1261.07
9/2012 İçin Ödeme bilgileriniz:2098.43 Olarak gözükmektedir.
Benim yaptığım hesaba göre Normal maaş 756.64+80.72=837.36 ,Günlük: 837.36/30=27.91
Birikmiş Maaş 50 Günlük: 27.91*50=1395.60
09/2012 :için Ödenmesi gereken: 837.36+1395.60=2232.96 TL
Anladığım kadarıyle 50 Günlük birikmiş ek ödeme toplama dahil edilmemiş.
Doğrumu hesaplıyorum yoksa bilmediğim birşeymi var. SGK ya itirazım yersizmi olur.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

50 Günlük ek ödemeye denk gelen bir kesinti!!! Pek anlam veremedim ama hayırlısı artık.

sgezer, bir yanlışlık yoktur. Bundan sonra her ay 756 + 30 ek ödeme olmak üzere toplam 786 tl civarında emekli maaşı alacaksınız. Birikmiş olarak hesaplananlar kafanızı karıştırmasın, herkesin ilk aldığı emekli paraları bu şekilde oluyor. Hayırlı olsun.

arkadaşlar bu ek ödeme ne oluyor anlamadım

bende ek ödeme 233 tl yazıyor

Teşekkür ederim seyhancan

Habere Göre En düşük SSK Maaşı 886 Lira olması gerekiyor.Haberde bir yanlışlıkmı var acaba ?? 756+30=786 Habere göre 100 TL AZ !!!

En düşük İşçi Emeklisi maaşı Güncel Rakkam Nedir. Doğru sonuca nasıl ulaşabilirim.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Sgezer: Göstergesi9475 olan tapan maaşlalırın maaş bağlanması okadar karışıkki tamamen Ali tezel lik 2008 önce emekliolanlar tapan maaşı evet 886 tl kendim 2000-malülen emekli oldum886 tl maaşım 2008 den sonrası biraz karışık maaşlar düşüyor.....

vergi iadesi vardı önceden.vergi iadesi kalkınca,onun yerine belli bir miktarda maaşlara ek ödeme ilave edildi.emekli maaşının %4 ü tutarında bir miktar.

Demek En düşük SGK aylığı şuan için 886 TL Değil 786 TL

arkadaşım ben emekli olacam 3 yıl sonra hesaplıyorum şimdiki maaşım 687 tl olarak gözüküyor ne kadar saçma ona ilave yapılıyormu bilmiyorum yoksa o maaşla agi yada çocuk parası filan ekleniyormu yada hepsi içindemi nasıl geçim yapılır anlamadım onun için memurluk sınavlarında tercik yapacam yine yoksa bu maaşla nasıl geçinecez.

işçi emekli maaşları her ayın 17 sinden itibaren yatar internette e devlette her ayın 16 sı gece 12 den sonra maaş durumu gözükür

Emekli, dul ve yetim aylığı alanlara da bayram öncesinde ödeme yapılacağını açıklayan Hükümet Sözcüsü Arınç, “Tahsis numaralarının son rakamları 9,7,5 ve 3 olanlara 17 Ekim'de, 1,8 ve 6 olanlara 18 Ekim'de 4,2 ve 0 olanlara 19 Ekim tarihinde ödeme yapılacak” dedi.

edevlet te saat 22-20 halagözükmüyor.....

bilgeadam :Bazı aylar nasıl oluyorsa edevletde geç görünüyor bazen ayın 12 veya 13 gibi gözüküyor.....
[FONT=Tahoma]

[/FONT]

eğce selam sağlık kesintisin öğrendim 10 yıl boyunca kesilir miş maaştan

Merhaba Ayşe hanım efendi..... Bir anlam veremedim sizin sağlık kesintisine 10 yılsonra ne de işecekki?.....

daha önce sormuştum size o zman da anlam verememiştk ben bimerden sormuştum gelen cevabı yazın demiştiniz 91 ay sonra bitcek miş sağlık kesintisi ben yetim aylığı alıyorum ondandır belki keşke kesilmese ama....

benimde bugün evrağım geldi 1ay önce malül emekli oldum hemen cekme şansım varmı bilenlerden rica ediyorum

Kerim bey Emekliliginiz hayırlı olsun.....

Gelen evrakda tarih yazar o tarih ancak alabilirsiniz postaneden.....

ben temmuzda emekli oldum ssk dan göstergem 60
prim günü 3.683
prim miktarı 51,419.06

aldığım maaş 678.86 + 27.16 ek
toplam 706 tl
bu maaş az değilmi ?

11/12/2012 Maaşlar görünmeye başladı arkadaşlar.....

***** Tahsis No için 12 / 2012 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :AdERDOĞANSoyad
Ödeme Dönemi201211Ödeme
Günü20
Net Aylık Tutarı885.84 TL
Aylık Tutarı851.77 TL
Ek Ödeme Tutarı34.07 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt