Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar nisan 2013 ayının ödeme bilgileri e devlette gözümüyor bilgisi olan varsa bilgilendirse iyi olur

kasim bey ek odemeler dahi hic bir sey gorunmuyor sgk dan kaynaklanan bir sikinti var herhalde

Aylık başlangıç tarihim 01/02/2013 ancak 4a emekli ödeme bilgilerinde Ödeme Dönemi2013 03
Ödeme Günü 26
Net Aylık Tutarı 108.40 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 108.40 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL
olaRAK görünüyor yardımcı olabilirmisiniz??

snake34: Ek ödemeler gorünüyor 108.40 sizin ek ödemeniz maaşlar ayın 12 sonra görünür.....

geçen ay yani mart ayın maşımı almamıştım nisanında ödeme bilgilerime baktığımda sadece nisan ayınki görürünüyor acaba neden yardımcı olurmusunuz

Ödeme Dönemi 201303 Ödeme Günü 26 Net Aylık Tutarı 2818.76 TL Aylık Tutarı 718.92 TL Ek Ödeme Tutarı 108.4 TL Sosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı 1991.44 TLKesinti Tutarı0.0 TL
Aylık Bağlanma Oranı:59.00

4A Ödeme bilgileri bu şekilde görünüyor maaşımız ne kadar acaba yardımcı olabilirmisiniz.

Kerim :Nisan ödeme bigilerini acın sağ üste yeni sorgulama yazısına tıklayın ay olarak mart yıl olarak 2013 tıklayın mart maaşınızı görürsünüz .....

snake34:Maaşınız 718.92 eködemeniz 28.75 toplam 747.67 tl dir

Erdoğan bey cevap için teşekkür ederim ben dediğnizi size mesaj yazmadan denedim mart ayın gözüküyor o tamam benim demek istedığim nisan ayın maşında toplam gözükmüyor sadece nisanın ki görünüyor

Kerim: Şuandada nisan maaşını göremiyormusun..... enson kaç lirtaaldın.....

snake34:emekli maaşları okadar karışıkki 1999 öncesi ile2008
arası yatan ssk pirimi ilgili ...
emeklilikle ilgili bağkura bulaşdın ise maaşlar düşüyor.....

nisanın kıde görünüyor fakat toplam olarak niye görünmüyor yani mart ayında bu ay ınkinde 955tl alcam gözüküyor postanededn alırkende sadece nısanınimi gözükür ben konutda ödeme yapılıyordu ben sska gidip iptal ettirmiştim memur bana bu ayın maşını alamazsın demişti yaNİ MART AYIN ama şimdıde nisan maşında neden toplam gözükmüyor anlamadım konutda ödeme hep aksama yaptığı için iptal ettirdim

Kerim: seni anlayamadım bu cakil kavamla sen simdi Edevletden maaşını görwemiyorsaun ayrıca nerden emeklioldun ....

sskdan emekli oldum nisan maşıda görünüyor mart ayında fakat nisan ödeme bilgisinde mart ayın toplam olarak görünmüyor estafurullah abi ben karışık anlattım endişelendim toplalam olara k gözükmüyor başıma ilkez böyle bişey geldi

kerim mart ayının tutarı nisanda zaten görkmez neyi sordun birtürlü anlamadım martdın maaşı niye nisandada görüksün?.....

Yasin kardeş Emeklilere yılda ikikere zam oluyor ocak 1 ile temmuz 1.....

yani martayın maşını almadım nisan maşımmda gözüküyor fakat bu ay ben 2maşı almam lazım ama sadece ödemede nisanın ki görünüyor postaneden çekçem zaman 2maşımı alamıcammı ilgiılendığiniz için çok teşekkür ederim

eğce verdiğin cevaplar için teşekkürler bu devirde böyle maaşmı kaldı ya ayıptır.Birde son kez e devlette görebiliyorum toplu alacağım parayı hemen gidip alabilirmiyim yoksa sgk dan kağıt gelmesinimi bekleyeyim??

Eve kagıt gelmesede İlk maaşları Nİsan 26 postaneden alabilirsiniz.....

Sonrasında dilerseniz isdedeginiz bankadan alabilirsiniz.....

edevletden bankadeğişikligiyapabilirsiniz.....

arkadaşlar normalde ayın 17 sinde aylıklar görünüyordu şimdi baktım sadece ek ödemeler var acaba herkesin ki mi öle

bu ay görünmüyor maaşlar önceden ayın 17'inden önce görünürdü.girilmedi daha galiba?????

maaşlar nerde gçzküyor nerde sogulatıyorz yardımcı olurmusunuz

normalde 17 den önce kesin görülürdü bi sorun var herhalde

e devlet şifren varsa gir maaş ödemeleri bölümüne gir ordan görürsün maaşını ama yatmamış sdce ek ödemeler görünüyor

ibrahim kardeşim nerde sorgutalıyoruz acaba bilgin varmı

sorun yok sgk nın sisteminde sorun var ben sordum ....

nerden sorgutalıyoruz acaba cvp verecek bilgisi olan varmı

edevlet şifren varsa edevlete girince emekli ayık ödemelerinden bakabilirsin

Sisteme kayıtlı 4A Emekli Aylık bilginiz bulunmuyor.diyor

turkuaz kardeşim ordan sorguladım kayıt yok diyor emekliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt