Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?
Aylık başlangıç tarihim 01/02/2013 ancak 4a emekli ödeme bilgilerinde Ödeme Dönemi2013 03 Ödeme Günü 26 Net Aylık Tutarı 108.40 TL Aylık Tutarı0.0 TL Ek Ödeme Tutarı 108.40 TL Sosyal Yardım Zammı0.0 TL Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL Kesinti Tutarı0.0 TL
olaRAK görünüyor yardımcı olabilirmisiniz??
Ödeme Dönemi 201303 Ödeme Günü 26 Net Aylık Tutarı 2818.76 TL Aylık Tutarı 718.92 TL Ek Ödeme Tutarı 108.4 TL Sosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı 1991.44 TLKesinti Tutarı0.0 TL
Aylık Bağlanma Oranı:59.00
4A Ödeme bilgileri bu şekilde görünüyor maaşımız ne kadar acaba yardımcı olabilirmisiniz.
Erdoğan bey cevap için teşekkür ederim ben dediğnizi size mesaj yazmadan denedim mart ayın gözüküyor o tamam benim demek istedığim nisan ayın maşında toplam gözükmüyor sadece nisanın ki görünüyor
Kerim: Şuandada nisan maaşını göremiyormusun..... enson kaç lirtaaldın.....
snake34:emekli maaşları okadar karışıkki 1999 öncesi ile2008
arası yatan ssk pirimi ilgili ...
emeklilikle ilgili bağkura bulaşdın ise maaşlar düşüyor.....
nisanın kıde görünüyor fakat toplam olarak niye görünmüyor yani mart ayında bu ay ınkinde 955tl alcam gözüküyor postanededn alırkende sadece nısanınimi gözükür ben konutda ödeme yapılıyordu ben sska gidip iptal ettirmiştim memur bana bu ayın maşını alamazsın demişti yaNİ MART AYIN ama şimdıde nisan maşında neden toplam gözükmüyor anlamadım konutda ödeme hep aksama yaptığı için iptal ettirdim
sskdan emekli oldum nisan maşıda görünüyor mart ayında fakat nisan ödeme bilgisinde mart ayın toplam olarak görünmüyor estafurullah abi ben karışık anlattım endişelendim toplalam olara k gözükmüyor başıma ilkez böyle bişey geldi
yani martayın maşını almadım nisan maşımmda gözüküyor fakat bu ay ben 2maşı almam lazım ama sadece ödemede nisanın ki görünüyor postaneden çekçem zaman 2maşımı alamıcammı ilgiılendığiniz için çok teşekkür ederim
eğce verdiğin cevaplar için teşekkürler bu devirde böyle maaşmı kaldı ya ayıptır.Birde son kez e devlette görebiliyorum toplu alacağım parayı hemen gidip alabilirmiyim yoksa sgk dan kağıt gelmesinimi bekleyeyim??