Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Efexor kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen?

@serdaraydinn,
Bakamadım çünkü bildirim gelmedi bana, hayır hızlı değil, hekimin yazdığı gibi kullanın.

İyi akşamlar paxera ilacından efexora geçen varmı acaba?

@minik1kedi bu efexor 37.5 kaç günde etki etmeye başlar?

Merhaba herkese öncelikle forumda yeniyim bir sorum olacaktı 28 gündür efexor 37.5 kullanıyorum ama hiç faydası yok faydası olmadığı gibi zararıda var ve bırakmak istiyorum acaba nasıl bırakabilirim gün aşırı şeklinde mi yani 1 gün kullanıp 1 gün kullanmayıp 10 gün böyle devam edip bıraksam nasıl olur acaba?

öyle hap bırakmılmaz doğrusu doz azaltarak bırakılıyor ama kafana göre kesinlikle bırakmanı tavsiye etmiyorum

@cengizoztur, kullandığın doz çok düşük zaten ama efexor kuvvetli bir antideprasandır kafana gore bırakma

kullandığın doz düşük direk kes işte doktorun doğru söylemiş

ben doktor değilimki bildiğim kadar yardımcı oldum gerisini doktorunla konus daha sağlıklı olur

@OğuzHan112 merhabalar saygıdeğer üstadım sizce nasıl bırakmalıyım efexoru acaba içince daha fena oluyorum çünkü?

Merhaba.
Siz takip eden hekimle konuşup ona göre bir yol izleyin,hekim tedaviyi sonlandırmak istemişse nasıl bırakmanız gerektiğini de söylenmiştir.

@cengizoztur,

@OğuzHan112 direk kes dedi ama efexor güçlü bir antidepresan diyorlar bugün içmedim mesela mide bulantısı iştahsızlık baş dönmesi baş ağrısı yaşıyorum şu an acaba gün aşırı şeklinde mi bıraksam?

Üst Alt